coki -> RE: Uvecani limfni cvorici (27.11.2012 16:50:57)
|
Da se i ja javim, ..., rijetko pišem, ali Vas čitam. Glede čvorića na vratu. ... U petak sam izašla sa sinom 3, 5 godina iz bolnice. Ležali smo sedam dana na infektivnom. Sumnjali na mononukleozu???!!! Medjutim nije, uspostavilo se da je angina, ..., počelo sa temperaturom, i uvečani čvorići. Pedijatar nas uputi u lab. KKS, AST, ALT, ... Nalazi CRP uvećan, monociti uvećani, jetreni enzimi AST i ALT uredni. Pošalje nas na infektivno, ..., pregleda nas doktor i kaže ne mislim da je mononukleoza, ..., da nam ospen sirup i uputi da radimo bris nosa i grla, reuma test, i serum na EBV virus. I kaže nam na kontrolu u petak sa novom laboratorijom KKS. To je kao srijeda. U četvrtak uradimo reuma test na Ilidži, Briseve, ... i serum na EBV na DIP-u. U petak kontrola. I dalje temperatura, groznica, ..., ospen mi povrati. U petak na infektivno, ..., ostave nas u bolnici, kao i iscrpljen, ..., a i zbog ospena, ..., da vide šta će. U subotu mu uključe pencilin injekcije, ...., primao ih do sada petka prošlog kada su nas i otpustili. Svi nalazi uredu, brisevi, reuma testovi i serum na EBV svi negativni. Doktori dali dijagnozu Angina lacunaris. Hvala bogu prošlo je, ..., fino mi jede, ..., A sve je počelo nekako od septembra, polaskom u vrtić, curi nosić, malo grlo, ..., pa opet ispočetka. To je naše iskustvo. Pozdrav i sretno.
|
|
|
|