mishkica -> RE: Vozacice, savjet molim ! (7.3.2013 19:51:59)
|
Ovako drage zene, da skratim koliko mogu, polozila vozacki prije 5 ipo godina, odmah po zavresetku srednje skole, nisam to nikad htjela, vec dobila kao nagradu jer sam bila naj djak, ali djavo mi ne da da vozim, sva sam ukocena bila, jedva polozila od treme, tek iz cetvrtog puta, prvi put ni poci nisam mogla tresle mi se noge patila bibi i ugasilo se..ja nikako da skupim hrabrosti i odvazim se voziti..ima li jos ovakvih? meni zaista treba da vozim, evo u svojih mjesec ipo nisam otisla kad ja radim muz slobodan, kad ona radi ja slobodna,ALI KAKVE FAJDE, JA NE SMIJEM DA VOZIM, on me frustyrira prevelikim strahom za auto, eto ako mu sta bude ne mozemo kupiti nikakvo, sad u kreditu, kuca se pravila itd, a ja strasiva jos me niko ne podrzava, samo me majka koja me i zeljna zbog mog glupog straha tjera da se odvazim i vozim..ako iko ima savjeta i nije ovako dugo vozio pa pocxeo pisite...moji zive oko 45km od mene i bas mi treba da vozim,evo razmisljam da uplatim casova, ali kontamm dacu pare i opet kuci sjediti, pa ce mi biti jos gore[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|