tinkivinki -> RE: HITAN PRAVNI SAVJET (29.10.2013 7:28:49)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: SailorMoon IZVORNA PORUKA: Skvo RR Muz je prebio i vi trazite psihicku pozadinu kod njega i njegovog zivotinjskog postupka....bas me zanima kako bi ste kceri svoje nasavjetovale da vam dodju modre...mozda sa idi savjetniku...on je jadan pod nekim pritiskom i slicno...djevojko draga bjezi od njega..sljedeci put ces gore proci. Kao majka kcerke ovo samo mogu potpisati. ja ni kao majka kćerke ne mogu garantirati šta će moja kćer preživjeti i doživjeti u svom životu... i sve dok ne budem znala neću moći zasigurno reći... al jedno znam kao majka nikada joj ne bih rekla napusti bolesnoga čovjeka... osobito ako se izliječiti može...uz njenu pomoć i inicijativu jer ja njenoga oca toliko volim da bih mu pomogla da prebrodi sve svoje boli... i od njega očekujem isto... rekli smo i u dobru i zlu ja sam 10 godina pored moga supruga... sutra da me udari po prvi put u životu svome...osobito pred djecom... ne bih pobjegla... povela bi ga do izlaza iz onoga gdje se našao...jer kako ne tuče onaj koji voli tako bolesnoga ne ostavlja onaj koji voli... dali bih to radila a dalje od njega živjela tada... iz porodiče kuće svoje il sigurne kuće grada u kom živim... to bi se tek dalo odlučiti u svezi sa spletom okolnosti... al digla ruke od čovjeka koji je u ratu sa 18 bio na prvoj borbenoj liniji, kome je otac poginuo pred očima, majka izdahnula na rukama, koji me ko malo vode na dlanu čuva 10 godina...ja to ne bih mogla. Dali bi ostala sa njim kasnije...ni to ne znam.... ali ostavila ga samoga bez porodice koju gradi mukotrpno sa svim svojim bolom sve ove godine...ne bih mogla te tako lako... i zasigurno znam ne bi ni on mene...da je situacija obrnuta moguća da se desi... I sve da pobjegnem ja do njega on od mene... ta su djeca naša... nije uvijek tačna ona jednom udari, udarit će opet... al nakon jednom udarca treba svo svoje smopouzdanje izgrađno upotrijebiti i rješiti situaciju iz koje će djeca izaći najsretnija... ja svojim kćerkama želim smaopouzdanje toliko...da svaki zid sruše...pa i onaj u kome većina misli da se isti srušiti ne može... e to im želim i to mi je cilj... Hanady,da li ti stvarno vjeruješ da će on pristati na psihoterapiju,ja čisto sumnjam.to će ostati na tome,a da li će se ponoviti...
|
|
|
|