bebaa -> RE: HITAN PRAVNI SAVJET (28.10.2013 21:07:50)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR Anonimna sve te razumijem... osobito što milim da sam shavtila koja si naša članica... I tvoju borbu za porodicu razumijem, dijete je malo, volite je oboje .... Molim te... samo te molim jedno savjetovalište obavezno.... i ti i on... prođite savjetovanje kod socijalnoga radnika, ako trebaš pomoć kome da odtet da niko živ sem vas ne zna da ste tamo bili javi se privatno... ali prođite... da se ne ponovi... razlog zbog kojega se to desilo postoji...to nisi ti, to je nešto u njemu...neka presija, možda neke traume do prije... nije ni on kriv u svemu...njemu treba pomoć možda čak veća nega tebi...ali te molim da se ne boriš sama sa tim... Ako ste razgovarali, on se sigurno kaje... daj mu nešto kao ultimatum...al nemoj biti oštra ....otiđite u savjetovalište ... rješite njegove brige prije nego on opet iste prebaci na tebe...na dijete... Ja znam mnoge će reći idi bježi, jednom koji to uradi opet će... to ne mora biti tačna fraza ako reguješ kao supruga i majka pribrano da pomogneš njemu... pomaganjem njemu pomažeš porodici vašoj... Molim te... nemoj prepuštati slučaju dali će opet da se desi... njemu se nešto desilo... i to rješiti mora stručno lice... Čuvaj se... [sm=smiley31.gif] Srce me moje boli što ti ovo pišem...najrađe bih rekla idi do njega... al milslim da ste toliko toga poršli zajedno da možete opstati...pomozi mu[sm=smiley13.gif] ovo bi trebala biti pouka svim majkama,suprugama...........najlakše je otići.....najteže se izboriti......[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|