Bebica11 -> RE: HITAN PRAVNI SAVJET (3.5.2013 12:13:01)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Hvala vam svima na odgovoria i rijecima podrske :) Meni se u principu ne zuri, ne gajim iluzije niti zelim vise spasavati brak,al mi se ni ne zuri da se moram razvesti u tih narednih 2 mjeseca,to je njegova zelja.Eh ,ne znam koliko je spreman placati advokate i ine persone da ubrza sve to.U svakom slucaju vam puno hvala ,budem se javila kad se stvari pokrenu,a mozda i budem imala jos pitanja. Bice sve dobro,treba samo vremena da se covjek sabere i preboli. Ma preboli se to, ja sam mislila da ce moja drugarica bas patiti jer njen je bas podlo nastupio, trudnu je ostavio i otisao zivjeti s drugom, i ona je mislila da ga malo 'zavlaci' :) jer se njemu zurilo, i ta druga mu ostala trudna nakon godinu pa ga pritiskala i na kraju on ucijenio moju drugaricu da nece nista davati za djecu bez presude i onda su to zavrsili. Ona je jako lose bila al vjeruj cim se to na sudu zavrsilo kao da je ta agonija prestala, stvari se iskristalizirale i ona je lakse krenula dalje, sad je hB odlicno:)
|
|
|
|