danič -> RE: dr.Salko Mašić (11.2.2010 17:31:33)
|
drage moje forumasice vec duze vremena citam vase postove,i divila sam se pozitivnim iskustvima,a ujedno zalila negativna...ja sam trudna vec 20 sedmica i do sada sam bila kod privatnika,vodila trudnocu,a prije par dana sam prvi put bila kod dr.Masica,jer na zalost od pocetka trudnoce imam tzv.rane kontrakcije sto me pretvorilo u emotivnu i briznu osobu 24h mnogo sam se brinula jer i do dan danas nisu prestale.ne vide se na UZ al mene i dalje boli stomak,ponekad tako jako skoro nepodnosljivo.ali doktori i dalje nista ne vide,a mene i dalje boli. poslije progesterona dr.Masic me naruci na kontrolu,gdje mi se taj dan pretvara u najgoru nocnu moru. prvo sestra Amela preko koje sam dosla do dr.Masica me vise nije " poznavala"(doduse ovaj put nisam je ni cim pocastila) pa valjda zbog toga nije zeljela ni knjizicu da uzme nego je prosla pored mene kao da i nepostojim,srecom tu je bila sestra koja je pisala nalaz i time vodjena uzela knjizicu,da bi doticna sestra napala je rekavsi da dr.nije tu,(koji je u tom momentu izlazio iz kabineta na moje oci,ali je imao hitan porodaj) i natjerala je da mi vrati knjizicu ne dozvoleci ni da objasnim sto sam tu da mi je lose,u momentu nailazi dr.Puzic i svi u kolektivu se deru na mene a niko ne gleda nalaze dog dr.Puzic nije uzeo u svoje ruke,u medjuvremenu meni se povisuje pritisak koji me za dlaku dijeli od infrakta....uz apaurine dolazim sebi i konacno neko me pregledava i govori da je sa bebom sve u redu.....sestra Amela pred mojim ocima je bila nalijepljena za nemar od strane doktora,ali to nije nimalo umanjilo moju brigu i ne daj boze ishod onoga sto je moglo biti.....kazu na greskama se uci,na slijedeci pregled idem jaca jer me vodi misao da moja beba treba da dodje na svijet ziva i zdrava aBd[sm=bravo.gif].....svim trudnicama zelim manje brige a vise uzivanaj!!!!
|
|
|
|