Skvo RR -> RE: dr.Salko Mašić (19.8.2010 13:46:46)
|
Prenos postova IZVORNA PORUKA: lily87 pozz drage forumasice...Ja sam u 37 sedmici ,danas sam otisla sa upuutnicom da mi urade UZ u vojnoj bolnici posto se tamo imam namjeru poradjati aBd,medjutim kad sam im pokazala uputnicu i rekla da sam sve do sada trudnocu vodila na otoci samo su rekla kako oni ne rade UZ ,i da mi UZ trebaju uraditi na otoci.Znaci ja gore nemam vise gdje da idem do poroda jer me sigurno nece primiti,a htjela sam da se pripremim da nadjem doktora koji ce me poradjati,prvenstveno tog dr.Masica jer o njemu sam cula sve samo pozitivno .Pa jel postoji mogucnost da ja njega nazovem da dogovorim to s njim ,dal bi me tako htio primiti,ako znate bilo sta molim vas da mi odgovorite.UNAPRIJED HVALA .p.s moje pitanje i nije bas za ovu temu,al nisam znala gdje da napisem ,a fakat mi je hitno IZVORNA PORUKA: mama alma RR Ima tema o Mašiću, međutim, on za Ramazan nikada ne radi, tako da mislim a su veomamale šanse da te on porodi, pored najbolje volje ili želje. To štu su te vratili ne kontam, ja sam tamo vodila trudnoću, aliod 5 mjeseca, možda i oni hoće malo da rasterete doktore, pa primaju samo pred porod nove trudnice, mada to mi nema logike, ali eto, znaš onu može im se, šta su ti rekli na OToci,
|
|
|
|