alda -> RE: dr.Salko Mašić (18.4.2009 11:26:02)
|
Skorpija, nisam htjela sa svojom pricom da te prepadam, i nadam se da ces ti kad odes kod privatnika da te detaljno pregleda, jer Masic nema kad, zapravo otici bezveze jer ce sve biti u redu. Sobizrom na ono sve sta sam prosla volila bih da je mene imao neko ovako posavjetovati, al sam iskreno kontala koja budalastina slusati i citati svasta na internetu, jer sve je individualno. I jeste sve individualno, zato se nemoj brinuti, kod tebe ce akobogda biti sve ok, ma koji god doktor da te zapadne, treba biti uvijek pozitivan, mada uzeti malo vise mjera predostroznosti nije nikad na odmet:-) A sto se tice negativnih iskustava, mislim da imam potpuno pravo isto kao vi sa dobrim iskustvima da ih na forumu podijelim. To nije nikakvo 'blacenje' pomenutog doktora, to je nazalost moja realnost, i ocigledno realnost jos nekoliko forumasica, i imamo potpuno pravo da kazemo svoje misljenje i to sto ja kazem nesto negativno za njega, nije nista naspram onoga sto smo prezivile i prosle. Super za one sto ih je Masic porodio bez problema, obilazio svako pola sata, ostajao duze da ih porodi ne na njegovoj smjeni, al ocigledno je da postoji i druga strana price. O uslovima necu ni da pricam, niko ne trazi da se nosa ko malo vode na dlanu, al isto tako je normalno da su ti sestre ako nista tu da pomognu kad prolazis sate i sate patnje i muke, da te ako nista pogledaju jesi li ok, a ne pusitit te da doslovno povracas od bolova pored kreveta, a da one ispijaju tamo kafe ili sta vec rade, kad nece da obilaze pacijentice. Uzas, ljudi ovo je 21 vijek, pa valjda smo zasluzili da se prema nama ponasaju i ophode kao prema ljudskim bicima. Pa da cujem zivotinju na ulici da jauce od bola satima prisla bi joj i vidila mogu li joj kako pomoci, a ne njima je to posao, zaboga!
|
|
|
|