animagical -> RE: dr.Salko Mašić (25.1.2012 23:39:35)
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR IZVORNA PORUKA: Monaa Mene ste sada pravo zabrinule. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ja kod njega vodim trudnocu i planiram da me i porodi, prirodno (ako sve bude ok), ali sada me bas strah. I pored svega ja opet njemu samo vjerujem, svako ima ovakvih ili onakvih iskustava, ali ja opet kažem njemu bi u MOstar išla da tamo ga prebace. Ja sam prije mjesec izašla iz bolnice,ležala sam 7 dana i vidjela sam kako izgleda njegova dežura, koliko poroda bude, do koje sitne sate ujutro žene dolaze na pregled, a vidjela sam i kako drugi dr. prespavaju dežuru, a žene porađaju babice i specijalizanti. A, i on je čovjek, pa ima pravo da pogriješi. izvini, na ovako velike greske niko nema pravo... a sve koji misle da je ljudski grijesiti,dok se igra nekome o glavi bih pitala ponovo da im se desi kao meni.. moja beba je jedva ziva ostala,nije proplakao, zamotan pupcanikom oko vrata,dva puta,sav siv,los apgar...o sebi nisam ni mislila... i sam je iza poroda rekao-nisam uradio uzv... i iducu zenu poslao na uzv...
|
|
|
|