|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pokloni za djecu
14.2.2011 15:53:45   
mama75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

eh hate sada dajte ideje šta kupiti djetetu za prvi rođendan...cijena nije bitna...za dječaka...i da je baš ono pravo posebno.
imate fore do 1. juna da mi pišete i d aja tražim gdje to ima kupit...
ovo sam mrtva ozbiljna...
presušila sma totalno...smao da znate kolica, AS, i te didže sve se već imajuuser posted image

Auto-guralicu. Pomoc za prve korake i zabava jos dugo, dugo. Kako muskoj tako i zenskoj djeci.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 301
14.2.2011 15:54:32   
emi7908
pa imaš bicikla sa Ben 10 aplikacijama, sad ćeš se smijati ali ja sam to vidjela u Visokom i u Vitezu u prolazu.

Neposredna veza do poruke: 302
14.2.2011 16:01:12   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama75

eh hate sada dajte ideje šta kupiti djetetu za prvi rođendan...cijena nije bitna...za dječaka...i da je baš ono pravo posebno.
presušila sma totalno...smao da znate kolica, AS, i te didže sve se već imajuuser posted image

Auto-guralicu. Pomoc za prve korake i zabava jos dugo, dugo. Kako muskoj tako i zenskoj djeci.

dobro si user posted image ...da mi je kakav velika...moram u potragu
nešto ovako http://www.laluco.co.rs/slike/TN_013392.JPG

a vesela ti možeš sad za sunet..onu igraonicu ovako nešto http://www.trudnoca.net/forum2/userpix/1142_fp_baby_gym_1.jpg

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 303
14.2.2011 16:02:34   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: emi7908

pa imaš bicikla sa Ben 10 aplikacijama, sad ćeš se smijati ali ja sam to vidjela u Visokom i u Vitezu u prolazu.

uh dobro je da postoje ...ako ima tamo naće ga dajsžinica pa makaruser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 304
14.2.2011 16:05:28   
gvendolina

evo prijedlog aiz prve rukeuser posted image
ono sto smo mi dobili za 1.rockas i sto smo bas iskoristili jesu ono biciklo guralica i auto guralica. te dvije stvari zaista jako voli i svakodnevno se voza.Jest da nam kuca sad izgleda ko vozni park,ali su to najbolji pokloni i dugo se mogu koristiti

e sad kupovina najbolje biciklo ima uzeti u Tus-u a ova auta guralice su extra u TL(ali su malo preskupi),ali ima ih i u robotu i oni su dobri

< Poruku je uredio gvendolina -- 14.2.2011 16:07:37 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 305
14.2.2011 16:07:12   
Anoniman
Hanady imas guralicu u chiccu, slicna ovoj tvojoj na slici, ustvari bar je bila prije 2-3 mjeseca.

Neposredna veza do poruke: 306
14.2.2011 16:10:42   
Anoniman
Mi smo dobili biciklo guralicu, i autoguralicu i vec sada su je zanimljivi a prije cetiri dana je dobila. Takodje mi smo dobili divan porculanski set za bebi dorucak, dodje tanjir, zdjela, solja, posuda za jaje, posuda za prilog sa kasikom i escajg, sve iz Vicka tako da taj set uz kombinaciju sa nekom od ovih "guralica" mi je super, jer i beba i mama zadovoljni user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 307
14.2.2011 16:11:43   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: marinčii

gvendolina ja sam baš jučer te kocke vidjela u turbo limaču,vjerovatno ima i kod vas

ja sam obisla sve tl radnje nisam vidjela,mozda mi ne mislimo na iste kockiceuser posted image Ove su gumene evo ovakve

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 308
14.2.2011 16:18:00   
muaaa
Hanady ja mislim da je najbolje kupiti neko vozilo koje ce djete voziti u kuci a i napolju.Mi smo nasem M kupili formulu za 1 rockas  vozao je po kuci i na Vilsonovom pa skoro do 5 godine.Meni je to superuser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 309
8.4.2011 10:14:42   
zagy
Cure, treba mi ideja šta da kupim curici za 5 rođendan, moja user posted image  je mala i ne znam šta je in u svijetu petogodišnjakinjauser posted image  Da čujem ideja
Hvala

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 310
8.4.2011 10:22:21   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: zagy

Cure, treba mi ideja šta da kupim curici za 5 rođendan, moja user posted image  je mala i ne znam šta je in u svijetu petogodišnjakinjauser posted image  Da čujem ideja
Hvala

Eh ovako:
1. Dobar set za crtanje ( mis mo dobili fantastičan od jedne forumašice flomasteri i modeli od kartona za crtanje tačnije puhanje iz papira...vjeruj još smo jedna kupili savršen poklon)
2. šminka za djevojčice uz obaveznu tašnicu da nosa, recimo hello kitty ili winks ili čak barbi ona još uvijek dobro prolazi
3. mini kuhinja sa malim sudićima...vole da kuhaju sa 5 i ne lome igračke
4. dora ruksak ili torbica i unutra flomastere i bojanku....
5. Romobil...ima divnih romobila po 35 Km u tržnim ventrima...dora, barbi, winks, kitty
6. stolica na rasklapanje sa suncobranom za ljetne danje...može i u kući i van nje, kitty ili dora ili winks ( ima u onoj radnji kraj stanice iza vjećnice za 32 Km super poklon i zanimljiv i ikoristiv)
7. lutka, barbika lijepo obučena sa dodatnim detaljima odjeće za presvlačenje)
ili neka lutka koja se šnimka i frizira ma ludilo se obraduju
8. penjoar i pidžama za toplije dane ( super izbor na sniženju u exstrim intimo)
9. i šta god kupiš čestitka sa najdražim likom i kesa po mogućnosti
10. a najdenostavnije komad odjeće sa omiljenim likom za naredne tople dane jer ove sa 5 godina same biraju šta će obući pa ćeš imati šansu da vidiš kako tvoj poklon stalno nosauser posted image
3.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu zagy)
Neposredna veza do poruke: 311
8.4.2011 10:33:25   
Anoniman
lego
puzzle
neku od drustvenih igara...ima ih sad predobrih
memori
playdoo masa (vidjela neki dan u tl...voljela bih je i sama imatiuser posted image )
set za pravljenje nakita (perlice and co...ovome se moja braticna vise obradovala od nesesera punog gumica za kosu a kostalo je citavih 8 KMuser posted image user posted image ..a neseser me izasao 50)

Neposredna veza do poruke: 312
8.4.2011 10:48:21   
mamabb
Ajte dajte i meni ideju za tetkinu djevojčicu kojoj će krajem mjeseca četvrti rođendan. Od garderobe sam joj već kupila šta sam mislila ali šta još uz to? Biciklo ima, crtiće ne gleda pa se na taj dio ne mogu osloniti, za NG paketić sam pravila i bio je ruksak sa svim pratećim priborom bojicama, sveskama i tim džidžama+slatkiši, pa ne mogu ni to, od društvenih igara ništa joj nije interesantno, jednom sam joj kupila lego i eno stoje i ne igra se njima. Stvano nemam ideju šta bih. Pomagajte.

04.12.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 313
8.4.2011 10:51:26   
chuci
i meni treba prijedlog za poklon
za 2 rođendan za dječaka

problem je što ima dva starija brata i hrpu garderobe (a nije stan baš prevelik) i još veću hrpu igračaka, autića, kockica

prošle godine sam pitala i kupila cipelice tamam trebale, ali ove godine je standardni odgovor ma ne treba ništa samo vi dođite, a na insistiranje je odgovor ma šta god vi hoćete uzmite

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 314
8.4.2011 10:52:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamabb

Ajte dajte i meni ideju za tetkinu djevojčicu kojoj će krajem mjeseca četvrti rođendan. Od garderobe sam joj već kupila šta sam mislila ali šta još uz to? Biciklo ima, crtiće ne gleda pa se na taj dio ne mogu osloniti, za NG paketić sam pravila i bio je ruksak sa svim pratećim priborom bojicama, sveskama i tim džidžama+slatkiši, pa ne mogu ni to, od društvenih igara ništa joj nije interesantno, jednom sam joj kupila lego i eno stoje i ne igra se njima. Stvano nemam ideju šta bih. Pomagajte.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo sta je tetka kupila svojoj cetverogododisnjskinjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
suknjica,majica i ciciban patikiceuser posted image
ona hoce role al sestra je rekla ni pod raznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamabb)
  Neposredna veza do poruke: 315
8.4.2011 10:54:08   
chuci

ja odavno gledam onu igračku slonića koji ispaljuje leptiriće u zrak a uz njega dođe mreža kojom dijete hvata leptirića. u turbolimaču ima. možda to. meni izgleda pravo interesantno, a ako joj se nisu svidjele kockice pretpostavljam da je aktivnija pa ne voli dugo sjediti i slagati pa će joj se možda svidjeti ovo da trži i hvata leptriće

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 316
8.4.2011 10:57:18   
Anoniman
chuci sta ti mislis o onom jastuku u obliku zivotinja,jel dormeo ili sl.stalno ga reklamiraju i moja curica od 2 godine ga hoceuser posted image

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 317
8.4.2011 10:59:07   
mamabb
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo sta je tetka kupila svojoj cetverogododisnjskinjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
suknjica,majica i ciciban patikiceuser posted image
ona hoce role al sestra je rekla ni pod raznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako sam prošle godine uradila, dijete za ruku i sama je sve sebi izabrala i tako je bila sretna, duša tetkina. Nekako mi bezveze da ponovim to ili da ponovimuser posted image user posted image

04.12.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 318
8.4.2011 11:03:07   
mamabb
IZVORNA PORUKA: chuci

ja odavno gledam onu igračku slonića koji ispaljuje leptiriće u zrak a uz njega dođe mreža kojom dijete hvata leptirića. u turbolimaču ima. možda to. meni izgleda pravo interesantno, a ako joj se nisu svidjele kockice pretpostavljam da je aktivnija pa ne voli dugo sjediti i slagati pa će joj se možda svidjeti ovo da trži i hvata leptriće

E jbg, najbliži turbo limač mi je u Siskuuser posted image  u koji sam zapalila po poklon svojoj smizli za rođendan.

04.12.2008.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 319
8.4.2011 11:04:20   
chuci
IZVORNA PORUKA: noa

chuci sta ti mislis o onom jastuku u obliku zivotinja,jel dormeo ili sl.stalno ga reklamiraju i moja curica od 2 godine ga hoceuser posted image

ne znam. oni imaju samo pink dobar prijem, tako da nije vidio reklamu tu. a ništa ne priča, pitala bi ja. ili bi ga odvela pa da sam uzme šta mu se sviđa.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 320
12.7.2011 10:48:58   
Emica_sa
Molim Vas sta kupiti djecaku koji slavi 2 rodendan?user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 321
12.7.2011 11:02:55   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Molim Vas sta kupiti djecaku koji slavi 2 rodendan?user posted image

Ako je neko blizak (citaj: moze i skupouser posted image ) onda tricikl ili neku "pametnu" igracku koja ispusta zvukove, tipa Bumbo ili Pocoyo...
ili onaj plavi voz, mislim da se zove Tomica...
ili neku gracku majstor Bob ili oni crveni autici...

Sve nabrojano je iz crtica koji su sad aktuelni...

Ako si u Sa, udji u One2play ili Turbo Limac, tamo su takve igracke...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 322
12.7.2011 11:08:49   
Emica_sa
Od kolegice sin i jako mi je drag,tako da cijena nije bitna,ja sam nju pitala,ali ona nece da kaze sta voli,kao nemoj mu nista kupovati,ali ja bi volila da mu kupim nesto bas dobrouser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 323
12.7.2011 11:11:47   
Lejla Ka
Pitaj nekog bliskog u kojem je dijete folu. Moj bi voljeo autić. 

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 324
12.7.2011 11:13:55   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Od kolegice sin i jako mi je drag,tako da cijena nije bitna,ja sam nju pitala,ali ona nece da kaze sta voli,kao nemoj mu nista kupovati,ali ja bi volila da mu kupim nesto bas dobrouser posted image

Pogledaj dijete ili slike...
Mozda ima majicu u nekom fazonu ili mu je sobica tako uredjenauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *