|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pokloni za djecu
11.2.2011 21:42:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

U konzumu uvijek budu neke super akcije ovih igrackica... Evo recimo tobogan je prosle godine u 8 mjesecu bio svega 40 km, a onaj auto na akumulator veliki samo 100 kmuser posted image
Milenium imas u bimaku kupiti tracnice i vlakic to je super poklon. A mi smo isto jednom malom za drugi rodendan kupili volan(taj volan ima neke dodatke koji se stave pozadi na sjediste) i dijete kad se vozi u AS okrece svoj volan, skrece lijevo, desno, ima i trubu, ma bas simpa stvar... A nije bio skup oko 25 kmuser posted image

gdje ima ovaj volanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja kcer hoce da bude Sumaheruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a pravo nam je tesko postalo voziti je u asuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 11.2.2011 21:44:47 >

(odgovor članu sporty mamaa)
  Revisions: 1 | Neposredna veza do poruke: 276
11.2.2011 21:45:07   
sporty mamaa
MI kupili u bimacu, u orci. Bio jedan jedini kad smo mi kupovali, ne znam mozda su nabavili jos. Moja isto htjela otvoriti al joj mi nismo daliuser posted image user posted image user posted image Ma super stvar, pise tamo, kao dijete ima osjecaj da vozi autouser posted image Je da pise 3+, al mislim da moze noa to vozitiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Revisions: 1 | Neposredna veza do poruke: 277
11.2.2011 21:48:19   
Anoniman

MI kupili u bimacu, u orci. Bio jedan jedini kad smo mi kupovali, ne znam mozda su nabavili jos. Moja isto htjela otvoriti al joj mi nismo daliuser posted image user posted image user posted image Ma super stvar, pise tamo, kao dijete ima osjecaj da vozi autouser posted image Je da pise 3+, al mislim da moze noa to vozitiuser posted image user posted image

hvala bas cu pogledatiuser posted image ma grozna je izlazi is asuser posted image a voli voziti auto s dedom u garazi kad kisa pada pa ne moze vaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 278
11.2.2011 21:49:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

hvala bas cu pogledatiuser posted image ma grozna je izlazi is asuser posted image a voli voziti auto s dedom u garazi kad kisa pada pa ne moze vaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

daj djetetu poklopacuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 279
11.2.2011 21:52:31   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dadada ovo su malo inteligentnije generacije-nece poklopacuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nama su valjali  od serpa i kanta al ova danasnja derlad pohasilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 280
11.2.2011 21:55:48   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dadada ovo su malo inteligentnije generacije-nece poklopacuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nama su valjali  od serpa i kanta al ova danasnja derlad pohasilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a vidimuser posted image user posted image ...moj kad dodje kod mog odjaka odmah trci za onaj volan za igrice...sto je povezan s kompom...doduse on i otac mu trce...pa se svadjajuuser posted image user posted image a muz se svaki put naljuti jer mu ne da da se igrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 281
11.2.2011 21:57:58   
koka i po
IZVORNA PORUKA: dadada

a vidimuser posted image user posted image ...moj kad dodje kod mog odjaka odmah trci za onaj volan za igrice...sto je povezan s kompom...doduse on i otac mu trce...pa se svadjajuuser posted image user posted image a muz se svaki put naljuti jer mu ne da da se igrauser posted image user posted image user posted image

ista stvar i kod mene user posted image user posted image user posted image ..
ne kazem ja džaba da imam troje djece user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 282
11.2.2011 21:59:02   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znam imam i ja 2 djeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 283
14.2.2011 13:44:54   
marinčii
noa ja sam vidjela ovaj volan i u namexu pa eto ako nisi već kupila pogledaj,i mi ga planiramo kupiti jer Matej već odavno postane tako nemoguć kad se vozimo da neznam kako ga zabaviti ,valjda ovo upali 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 284
14.2.2011 13:49:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

noa ja sam vidjela ovaj volan i u namexu pa eto ako nisi već kupila pogledaj,i mi ga planiramo kupiti jer Matej već odavno postane tako nemoguć kad se vozimo da neznam kako ga zabaviti ,valjda ovo upali 

hvala ti na info jer ga nisam nasla u Orciuser posted image probat cu pa sta budeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona nakon 10 minuta pocne izlaziti iz sjedaliceuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 285
14.2.2011 13:55:32   
Nejrica
Ovo izgleda njihova generacija svi u isto vrijeme protestvuju protiv as...i moj je postao nepodnosljiv u autu,nismo ni krenuli kako treba,vec je ''mama uzi''...zamajavam ga neko vrijeme,al najcesce zavrsi u krilu i molim Boga da nas ne vidi policija.Sreca pa nam relacije nisu bas duge,al kad budemo isli nekud dalje...ne znam na sta ce to liciti.
Zna li neko gdje ima taj volancic u Sa?

< Poruku je uredio Nejrica -- 14.2.2011 13:56:10 >

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 286
14.2.2011 14:05:23   
Anoniman
koja radnja je kod nas najbolje snabdjevena fisher pricom igrackama

(odgovor članu Nejrica)
  Neposredna veza do poruke: 287
14.2.2011 14:06:24   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: Nejrica

Ovo izgleda njihova generacija svi u isto vrijeme protestvuju protiv as...i moj je postao nepodnosljiv u autu,nismo ni krenuli kako treba,vec je ''mama uzi''...zamajavam ga neko vrijeme,al najcesce zavrsi u krilu i molim Boga da nas ne vidi policija.Sreca pa nam relacije nisu bas duge,al kad budemo isli nekud dalje...ne znam na sta ce to liciti.
Zna li neko gdje ima taj volancic u Sa?

nejrice evo mene opet sa odgovoromuser posted image taj volan sam vidjela u onoj djecijoj radnji u importane centru, bunky town cini mi se..nije ni nesto puno skup

A da li neko zna gdje ima kupiti clemy kockice,ali ne one obicne u kesi vec sam ih vidjala da ima i u nekom kamioncicu? Bila sam u BBI u onoj radnji u prizemlju ,ali je tamo nestalo,nema ni u vrtuljkuuser posted image da li ih je neko vidjao u zadnje vrijemeuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 288
14.2.2011 14:14:13   
marinčii
gvendolina ja sam baš jučer te kocke vidjela u turbo limaču,vjerovatno ima i kod vas

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 289
14.2.2011 14:28:21   
Blue rose RR

...al najcesce zavrsi u krilu i molim Boga da nas ne vidi policija ...

Izvini, ali je li ti stavljaš dijete u AS zbog zakonskih obaveza (policije) ili zbog sigurnosti svog djeteta?
I moja je imala nekoliko sati "mama ja neću u stolicu".
Moj odgovor je bio, stolica nije igračka, stolica je tvoj život. Stolica nije pitanje hoćeš-nećeš, stolica je obaveza.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 290
14.2.2011 14:32:04   
mama75

koja radnja je kod nas najbolje snabdjevena fisher pricom igrackama

Ona u BBI u prizemlju. Ima dosta i u Merkatoru, u One2play. Mislim da su u Merkatoru cak za par KM jeftinije od ovih u BBI.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 291
14.2.2011 15:39:35   
Nejrica
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

...al najcesce zavrsi u krilu i molim Boga da nas ne vidi policija ...

Izvini, ali je li ti stavljaš dijete u AS zbog zakonskih obaveza (policije) ili zbog sigurnosti svog djeteta?
I moja je imala nekoliko sati "mama ja neću u stolicu".
Moj odgovor je bio, stolica nije igračka, stolica je tvoj život. Stolica nije pitanje hoćeš-nećeš, stolica je obaveza.

Pa naravno da je zbog sigurnosti,ne bih mu je ni kupila iz nekog drugog razloga...al eto cisto da se pozalim da je sjedenje u njoj za njega postalo jako mucno,a premali je da bih mu objasnila zasto mora tu da sjedi.Trudim se da to ne postane praksa!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 292
14.2.2011 15:40:22   
Nejrica
Hvala Gvendolinice!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 293
14.2.2011 15:44:41   
Hanady RR
eh hate sada dajte ideje šta kupiti djetetu za prvi rođendan...cijena nije bitna...za dječaka...i da je baš ono pravo posebno.
imate fore do 1. juna da mi pišete i d aja tražim gdje to ima kupit...
ovo sam mrtva ozbiljna...
presušila sma totalno...smao da znate kolica, AS, i te didže sve se već imajuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 294
14.2.2011 15:46:55   
sporty mamaa
Evo jedan prijedlog : Onaj jastuk sa top shopa mi djeluje simpaticnouser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 295
14.2.2011 15:47:28   
veeseelaa
Hanady ti ko i ja hahahah ja sve puno puno ranije isplaniram i kupim
Kad je malenoj od brata trebao biti rodjendan ja joj par mjeseci prije pripremila poklon hahaha
sad kontam šta ću za sunet a beba tek rodjena
Inače zaista mi ne pada na pamet šta skupo kupiti dječaku, ni sama neznam šta bi
Curicama je mnoglo lakše odabrati poklon
Šlepaću se uz tebe na ovoj temi, ne bil šta genijalno ukrala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 296
14.2.2011 15:48:54   
Hanady RR

Evo jedan prijedlog : Onaj jastuk sa top shopa mi djeluje simpaticnouser posted image user posted image

ma bjež ba ja sam ionako sve plišane igračke pobacala...jok to...nešto golemije mi trebauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 297
14.2.2011 15:49:42   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma bjež ba ja sam ionako sve plišane igračke pobacala...jok to...nešto golemije mi trebauser posted image

razumijem šta misliš, kad smisliš piši user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 298
14.2.2011 15:52:01   
sporty mamaa
Nisam kontala da je samo za igru, nego reko mozda ce mu biti najdrazi jastuk za spavanje. Ja se nebi bunila da nama to neko pokloniuser posted image user posted image Moja je vec zapikala buba maru.... 

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 299
14.2.2011 15:52:12   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Hanady ti ko i ja hahahah ja sve puno puno ranije isplaniram i kupim
Kad je malenoj od brata trebao biti rodjendan ja joj par mjeseci prije pripremila poklon hahaha
sad kontam šta ću za sunet a beba tek rodjena
Inače zaista mi ne pada na pamet šta skupo kupiti dječaku, ni sama neznam šta bi
Curicama je mnoglo lakše odabrati poklon
Šlepaću se uz tebe na ovoj temi, ne bil šta genijalno ukrala

e ja sma prošla od zaove malog al njemu sam za 1 rođendan AS kupila, eh a seki mu je prvi rođlas u 30 aprila...njoj sam naručila već naušnice kod sofića sa brijlinajtima...
a Sami...to mi treba...kokad smo mu sve kupili brzo miša muuser posted image user posted image user posted image

Eh meni će sad od zaove mali tek na sunet....
njemu sam obećala veliko pravo biciklo...to će i dobiti...još da mi je naći kakvo sa ben 10 aplikacijamauser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *