Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Oligoasthenozoospermia i operacija variko... 17.11.2012 16:32:52
rerica
IZVORNA PORUKA: happysmile
evo me pepika, nestala posto me jedna nasa forumasica jako uvrijedila, tako da sam bas razocarana bila, ali nema veze, tu sam jos uvijek i dalje u trci i borbi za ... Sta ima kod teeb sta se radi, jel sve ok i pod kontrolom
prosle smo mi i gore,nadam se da me se sjecas iz cekaonice
RE: Oligoasthenozoospermia i operacija variko... 17.11.2012 17:32:03
Cenzura83
Drage moje suborke, ja koliko se sjećam da je profertil trebalo nabaviti u Austriji, svi su tvrdili da je samo tu nabavljen orginal, ne znam jel istina, pa imajte na umu to i za fertil plu ukoliko je isti proizvođač. Nama je puno pomogao bioastin, naručivali smo ga preko neta i ja sam pila neke čajeve od smokvinog lista i naručila sam neku tinkturu od jedne žene iz Bugojna koja se potpi u rakiju i pije. Šta je od toga uplalilo, ne znam, možda nešto jeste, ali na koncu je to ipak Allhova volja.
RE: Oligoasthenozoospermia i operacija variko... 17.11.2012 17:40:07
happysmile
sjecam sjecam rerice , a trebamo snagu i zivce cuvati za ono sto zelimo a to je , reri kakvo je stanje kod tebe mene kako dugooooo nije bilo sve mi se pobrkalo, za benu znam i njenu radost posto mi je u prijateljima na fb, kako me obraduje i da snagu kada cujem da je neko uspio, i to bas u oom trenutku kada izgubim volju za svim. dokle ste tm i ti stigli
RE: Oligoasthenozoospermia i operacija variko... 17.11.2012 17:44:49
happysmile
za profertil i ja znam da se iz austrije narucuje, a za ovaj fertil plus tek cuh, eh sad kakav je njegov sastav i koliko stvarno pomaze a mm je pio bioastin i njemu nis pomoglo nije nalaz jos gori poslije njega, operisao variokokelu i pio 3 mj. bioastin, cink selen, c vitamin, piskavicu, sjemenke s medom i svim onim i nista, prije imao veci postotak progresivnih i uopste zivih, a poslije stanje jos gore, elem sve je to od slucaja do slucaja, a drago mi je kada cujem da je neko poboljsao nalaz, mi nismo bili te srece a mi smo biostin narucili preko jednog prijatelja iz amerike, i dobili ga na poklon i to 4 kutije po 120 tableta, ali nije nam pomoglo hebi ga
RE: Oligoasthenozoospermia i operacija variko... 17.11.2012 22:12:22
mionab
Ne treba recept.Možeš kupiti u slobodnoj prodaji.Sastav je sličan kao Profertil.Što se tiče sastava pogledaj, imaju svoju stranicu.Moj muž će raditi kontrolni nalaz za 2 mjeseca pa ću vam javiti kakvi su nalazi.Mi smo još uključili matičnu mleč kapsule, vit C 1000 mg.Sve vam javim.
RE: Oligoasthenozoospermia i operacija variko... 18.11.2012 22:48:43
mionab
Kod mog muža je smanjena pokretljivost.Broj je na granici.Progresivna pokretljivost je problem.Sa profertilom koji je pio 6 mjeseci, pokretljivost se povećala sa 10 % na 60 %.Prije mjesec dana smo nastavili sa Fertil plusom pa ćemo vidjeti.Varikokelu je operisao prije 2 godine ali smo terapiju krenuli prije 8 mjeseci.Pomaka ima.Vidjećemo.
RE: Oligoasthenozoospermia i operacija variko... 19.11.2012 10:48:14
pepika
IZVORNA PORUKA: happysmile
evo me pepika, nestala posto me jedna nasa forumasica jako uvrijedila, tako da sam bas razocarana bila, ali nema veze, tu sam jos uvijek i dalje u trci i borbi za ... Sta ima kod teeb sta se radi, jel sve ok i pod kontrolom
Cuj uvrijedila Kod mene sve pod kontrolom I ja sam u toj trci i borbi kao i ti. Drago mi je da si se vratila