amelaaaa -> RE: Koja kolica su dobra? (2.11.2016 14:17:32)
|
manuela evo moje iskustvo sa nosiljkom. (ja svakom loncu poklopac zadnjih par dana [sm=smiley36.gif]) Nama apsolutno nepotrebna, nismo je imali i nismo se pokajali. Posudili od prijatelja da iznesemo curicu iz bolnice i u tome smo je doduse odvezli na prvu kontrolu sa nekoliko dana (mada sam ja bila za AS ali eto, mala bebica a kratka relacija pa sam popustila pritisku.) I za ovu novu bebicu cemo posuditi istu nosiljku od istih ljudi [sm=smiley36.gif] Kolica smo imali obicna, koja se mogu spustiti u nulti polozaj, i tu fino ususkamo bebicu, jer dodje ona navlaka za noge, a kupila sam i podlozak za kolica po mjeri, pa joj je to davalo dodatnu mekocu. Taman. Poslije smo kupili kisobran kolica, i to neka "znj" u bingu i ona su nas super posluzila. Tu nam je bilo bitno da se i ona mogu spustiti u lezeci polozaj, ako dijete zaspi u voznji. Doduse ovi prijatelji od kojih smo posudili korpu su svoju bas fino iskoristili. Ali mislim da je to vise, "imam" pa cu iskoristiti, a ne "neophodno mi je" pa zato koristim.
|
|
|
|