Maminacurica15 -> RE: Koja kolica su dobra? (5.2.2015 11:06:22)
|
Drage buduće mame, ja sam prije dvije sedmice kupila Cam combi tris kolica, u BBI u Baby centar radnji na -1. Dobili smo kupon popust od 15%, jer očekujemo bebu uskoro [sm=bravo.gif]. Na kraju smo ih platili 678,00 KM (moze i na 6 rata, naravno ima i jeftinijih kolica ali 2u1). Kolica su 3u1, i super izgledaju, kvalitetna su i čvrsta, nisu puno teska, sklapaju se kao kisobran kolica. Mislim da ovo nije skupo, jer ako vam je prva bebica onda se ne morati brinuti kada stigne i druga [sm=smiley1.gif]. Ovo su sve karakteristike kolica: Cam kolica Comby Tris 3u1 putni sustav Dolaze s košarom i autosjedalicom Bye Bye. Comby Tris dječja kolica prate rast i razvoj vašeg djeteta od rođenja pa sve do treće godine života. Smjer vožnje birate sami – prema Vama ili prema cesti. Kolica imaju podesive ručke, rotirajuće kotače s amortizacijom, sjedalo koje se može podešavati u 4 položaja i okretati u oba smjera vožnje. Izrazito praktična kolica - vrlo lagana za upravljanje i sklapanje, a dolaze i s torbom koja sadrži podlogu za previjanje. Glavne karakteristike proizvoda: sustav za jednostavno postavljanje i vađenje sjedala, košare i autosjedalice iz postolja svi kotači imaju amortizaciju; prednji se mogu zaključati u ravni položaj, a zadnji zakočiti podesiva poluga za noge; podesiva visina ručke 4 položaja sjedenja vezanje djeteta u 5 točaka (povećana sigurnost) dolaze u kompletu sa kišnom navlakom, košarom za stvari i torbom sve navlake su perive na 30 stupnjeva Celzijusa krov i navlaka za noge za verziju kišobran kolica se preuzimaju od košare Mamina curica dolazi na svijet 10.04.2015. <3
|
|
|
|