škorpija
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica 85 Drage moje evo da vas i ja pozdravim i na ovoj temi Vec mjesecima gledam preko neta razna kolica, istrazujem, studiram, kao naucni rad da pisem Uglavnom, po mom misljenju, sve to mogu baciti u vodu, jer sva koja su mi se svidjela preko slika i napisanih karakteristika su pala u vodu. Nista dok ne odete u radnju i uzmete kolica u ruke. Ja inace imam diskusherniju, tako da teska kolica mogu zaboraviti. Nasla sam jedna ABC desing, Njemacka su, prelagana i za sklopiti i voziti, od nastavaka imaju korpu za novorodjencne, laganu k"o pero, a opet cvrstu i sjediste koje je takodjier lagano i okrece se u oba smjera. Evo muza maslam da ovih dana odemo da jos malo pogledamo i na kraju kupimo nesto, jer ledja pocinju strasno da me bole i sve sam manje pokretna, pa da i tu brigu smirim. Jedino sto uz njih ne dodju ni torba, ni zastita za kisu, ali moze se sve dodatno kupiti i kompatibilna su i sa nekim sjedalicama. što se tiče lakoće, mislim da se niti jedna ne mogu mjeriti sa Maclaren kolicima, ali ona čini mi se nemaju mogućnost da gledate u bebu, a što se tiče tog gledanja, mm i ja smo 6 mjeseci obiulazili radnje, probali i gledali i na kraju opet nisam bila zadovoljna kupljenim kolicima i jedva sam čekala da prežem na kišobran, dok je s druge strane moja seka bila prezadovoljna tim mojim prvim kolicima. Ali ja sam svgudje išla pješcie i u duuuuge šetenje, dok ona vozi i išla je s autom