Ilhana RR -> RE: Koja kolica su dobra? (4.12.2008 20:25:07)
|
[img]http://www.svartlista.se/Branford_1.jpg[/img] Mi imamo ova kolica i prezadovoljna sam sa njima. Tockovi veliki imaju ogromnu prednost, moze da se vozi svukuda pa cak i po sumi [sm=smiley1.gif] . Jedina jedna mana ima al to je za ove sto nisu visoke, velika su kad se sklope pa su onda i malo poteska... al kad se naviknes ja mislim da je sve sasvim super. Nisam ih ni platila puno, uzela bila ova kao "privremena" kolica, dok nenaletim na neka manja sto se meni svidjaju al nedam ova sad da mi neko dadne milion jer su predobra. Ima jednu extra funkciju, moze rucka da se stavi i naprijed i nazad tako da dok je dijete malo moze da lezi da ga gledas a kad poraste i bude malo vise radoznalo okrenes i gleda na drugu stranu. I plus mozes da podizes i spustas jedan dio da bude prema tvojoj visini da te ledja ne bole i imas dovoljno mjesta da koracas. Kolica sa vecim tockovima su laksa za voziti i upravljati sa njima. U Sarajevu imam jedna sto sam uzela samo kad sam dole da nedovlacim ova, katastrofa su. Nikad mi vise nece naumpasti kolica sa malim tockovima. Uzasna su, ja koja sam visoka nemogu da napravim ni rucku za vozenje kako treba pa me ledja od njih bole i plus udaram svo vrijeme nogama u tockove.
|
|
|
|