Zabica27
|
Pozz svima, evo jedne nove-stare clanice ,do sada sam bila uglavnom na temi anksioznost i pn,a sada nadam se samo na ljepsim temama.Naime moj problem je slijedeci- udala sam se 20.7,dobila 19.7, tako da nismo imali odnose mozda do 25.7, s obzirom da mi je izostala mens par dana, a inace je redovna ,uradim test maloprije i on + ,sto mi je jako drago.Ali sad jako brinem jer kad sam se udala prvih dana pila sam xanax i lexilijum za smirenje jer sam ranije imala panicne napade, a taj ogroman stres oko udaje i preseljenja sam eto ublazavala sa tim, na zalost.Sad sam trudna,kao sto sam napisala jos nisam otisla kod ginekologa, a test je +,sad se bojim da tablete nisu naskodile plodu...:-( Pomozite please, uzasno se bojim. P.S ako neko moze da mi preporuci nekog dobrog ginekologa u Sarajevu,koji je prije svega strucan, a zatim pazljiv i ljubazan, drskost ne mogu da podnesem,a cula sam da ih ima dosta takvih.Jos nesto ja sam kod ginekologa bila samo 1 i to pregled UZ jer sam bila nevina te vaginalno nisam pregledana, sad ne znam kako to ide sve, mislim taj pregled, help me drage moje clanice, svaki savjet mi je dobro dosao,Pozz svima...
|