anđelo -> RE: podrška forumašici na putu ka isključivom dojenju (23.10.2012 16:30:04)
|
podržavam temu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] mi smo nakon 1,5 mjeseci prešli isključivo na dojenje....naravno u ovih 1,5 mjeseci bilo je dana kada se pila samo 1x flašica ,a opet bilo je dana kada se pila 4 ili 5x u toku dana. sada već imamo 6 mjeseci i 19 dana...djimo i sika nam je broj 1 u ishrani ali volimo i papti nešto drugo..... 100x mi je u toj borbi na početku došlo da odustanem,dignem ruke od svega....ali nešto me uvjek tom dojenju vraćalo....moja draga drugarica Arina me je bodrila na pp ,pisala kilometarske poruke...zahvaljujući njoj sam sazala za piskavicu,potom animagical ,pa cuci,djoisa,lejlak scarlet i mnoge druge su doprinjele mom uspjehu... draga ajla samo ovo ću ti reć.......kao žena sa oba iskustva ,hranjenjem na flašicu prvog sina i sad ovog drugog što dojim..... u kući smo zadnjih dana više puta svi bili bolesni sa temeraturom ,povraćanjem ,proljevom ,bolovima u tijelu....a mali beban kao da je od čelika [sm=smiley1.gif] i to sve zbog dojenja naravno naprijed curo,ti to možeš [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|