Đenifer -> RE: Kako uspavati bebu? (23.10.2009 13:47:22)
|
Ćao svima, evo i ja malo da se javim sobzirom da sam se porodila prije 10 dana , jedva stižem do wc-a , a kamo li šta već, ovu su rijetki trenutci da mogu za laptop sjesti. Vidim da pišete oko uspavljivanja, i meni je ista situacija, zeznuta pravo.preko dana Tarik fino spava ali je noćna ptica. Ja i suprug ga po cijelu noć nosamo, doji i još mu navećer dadnem malo nadohrane, jel je stalno gladan , a meni još nije mlijeko krenulo u " potocima", valjda će što prije, jel nema šta ne uzimam od kompota, sutlija, frapea, supa i itd. Jućer sam kupila Aventovu punpicu , ali još nemam mlijeka za pravo izdajanje, piše u uputstvu da se mlijeko dok ne nadođe pravo od 2-4 sedmice nemože pravo izdajati, pa ima li koja slična iskustva?!!!!!!!!!!!!! A što se tiće noćnog spavanja, dok ga ne uzmemo i nosamo , tj dok se ne uspava ,neće zaspati i ako nije sit. Pelene me ubiše, samo ga presvlačim, ali fb to je super da ima stolicu poslije svakog podoja i da je redovna. Javljajte se sa iskustvima drage mamice i vaše lijepe bebice.pusa svima[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|