talisman -> RE: Za bebu i mamu... (21.1.2013 21:25:44)
|
Sa starijom cerkicom sam ( sada mogu reci nazalost ) poslusala savjet da ne kupujem male stvarcice, jer to bebica odmah preraste i uzasno se pokajala. Ona bila duga 51 cm, sitna, placljiva i mog uzasa ko sve sto nisam bila uvjezbana oko oblacenja, presvlacenja pa muka naci joj rucicu dok joj bodi obucem [sm=smiley1.gif] Otad sam samoj sebi obecala da cu svaki savjet zeti sa dozom uzdrzanosti i da cu obavezno imati bar 2-3 minijaturne stvarcice za drugu bebu. Tako je i bilo, mladja cerkica bila duga 48 cm i ti bodici i bluzice su mi extra dosle. Pa ona je br. 56 nosila skoro 2 mjeseca, jer zavisi i od proizvodjaca. Ono sto bi iz svog iskustva mogla savjetovati mame, posebno ako vam je prvo djete u pitanju, obavezno kupite nesto sa brojem 56, jer se moze desiti da budete zbunjene i da se ne snalazite najbolje pa ce vam oblaceje i presvlacenje biti jos teze ako budete rucice trazili u bodicima br. 62 [sm=smiley36.gif] Da Bog da, svako djete brzo preraslo te male brojeve ali ja uvjek kazem da se ne zelim sekirati oko krpica i makar ga obukla 3 puta bebici, hocu da je to bez mojih frustracija :)
|
|
|
|