Medić* -> RE: sulejman veličanstveni (4.6.2013 14:32:12)
|
IZVORNA PORUKA: aazra Ma meni je zalosno, ako ne i smijesno sto se mi toliko sekiramo oko turskog premijera kao da nemamo svojih problema, u nasoj drzavi je sve super, plate ne kasne, svi imaju posao, ljudska i djecija prava se postuju...pa zato nemamo drugih briga nego da opstane Erdogan...[sm=smiley21.gif] Inace smo narod s kojim mozes kako hoces, politicari to jako dobro znaju, pa kad ljudi u nekim zemljama protestuju zbog neceg s cim se ne slazu odmah reagujemo kao "nisu normalni, bune se, a sve im super" (kao nama, je li) [sm=jezicek.gif] A i ta neka nadma o kojoj smo vec pricali ovdje da ce nam Turska pomoci, hoce kako da ne, kao sto su nas prodali na Berlinskom kongresu kad su shvatili da im nismo vise u interesu... Oprostite ako sam gruba, ali i sam je uvazeni Erdogan bio vise nego prost kad nam je tokom jednom svog dolaska porucio da se je...o, naravno ne direktno ali mnogi su tu njegovu izjavu da svi imamo po petero djece shvatili tako...ili se ipak on iskreno brine za nas natalitet...[sm=jezicek.gif] Sto onda draga postavljate ove linkove sa Suljketom i demonstrantima ??? I meni je to pravo smijesno. Izvini pises o necemu o cemu nemas pojma, bez uvrede [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|