malena sharena -> RE: sulejman veličanstveni (6.1.2013 5:36:41)
|
IZVORNA PORUKA: minja_ IZVORNA PORUKA: veeseelaa Pa nije Hurem dosla na dvor s cetvoro djece, vec je sebi vecinu problema napravila sama koje probleme? kad je vidjela Sulju htjela ga je za sebe, i dobila, poslije ga nije htjela dijeliti ni sa jednom, i uspjela... poslije se htjela osvetiti Ibri jer joj je ubio Lea, pa nije više htjela biti rodinja, već zakonita supruga i uspjela Sveki favorizira Mahidevran, dovodi joj princezu u harem i istu gura sinu.... itd Koja bi je snaja voljela?? Ja koliko se sjecam, Ibrahim je dosao na crnu listu vec na prvom susretu, kao svi Sulejmanovi bliznji, jer je u svima u startu vidjela prijetnju. Da se ona udala za Sulju Suljica, razumjela bih njene potrebe, ali je odabrala cara Sulejmana, a tada mozes biti samo dio sistema, nikako se izdici iznad njega, jer ode sve helac, kao sto je I otislo kad je njena krv preuzela carstvo. Evo me, govorim ko Valide[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Bas tako. I sta je na kraju ispalo, pobise se medjusobno. Eto sta jedna zena moze napravit od porodice i od carstva. A Valide mi se mnogo svidja, hanuma, gospodja, dama.
|
|
|
|