|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Frizure
19.8.2010 13:42:48   
rose 87
IZVORNA PORUKA: Hannica

Hvala svima.user posted image
Saro to mi je bila prirodna kosa,ja sam htjela da mi loknice budu ljepse pa sam nedavno stavila minival.Tu sam napravila veliku gresku jer mi se od minivala kosa jos vise ispravila.user posted image  Nisam znala da se i to moze desiti.user posted image
Jedva cekam da izraste.user posted image   Vise nikad necu pokusavat nesto mjenjat,ne idu mi te promjene.user posted image

joj ovo se i meni desilo a imala sam tako lijepu kosu i htjela samo malo da naglasim te lokne i sad nikakva ni prava ni ravna kosauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 201
19.8.2010 13:45:13   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: henna ze

user posted image  

krasno user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 202
19.8.2010 13:48:21   
M kao Mama
Ove kratke varijante ti prelijepo stoje, a pluš naočale, ekstra

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 203
19.8.2010 13:49:59   
Hannica
IZVORNA PORUKA: rose 87

Saro to mi je bila prirodna kosa,ja sam htjela da mi loknice budu ljepse pa sam nedavno stavila minival.Tu sam napravila veliku gresku jer mi se od minivala kosa jos vise ispravila.user posted image  Nisam znala da se i to moze desiti.user posted image
Jedva cekam da izraste.user posted image   Vise nikad necu pokusavat nesto mjenjat,ne idu mi te promjene.user posted image

joj ovo se i meni desilo a imala sam tako lijepu kosu i htjela samo malo da naglasim te lokne i sad nikakva ni prava ni ravna kosauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A kad se to desilo?? Jel vec izrastao minival pa ostala ravna ili..???? user posted image    Sad ste me plaho zabrinule.user posted image
Najgore je sto ja neznam sama isfenirat kosu i moram hodati ovakva nikakva. user posted image
Sad mi je pletenica glavni modni detalj.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 204
19.8.2010 14:07:52   
Skvo RR
user posted image

A kad se to desilo?? Jel vec izrastao minival pa ostala ravna ili..???? user posted image    Sad ste me plaho zabrinule.user posted image
Najgore je sto ja neznam sama isfenirat kosu i moram hodati ovakva nikakva. user posted image

Ne moras hodati nikakva...user posted image user posted image
Kada operes kosu...posusi peskirom...izravnaj rukom kosu i stavljaj na siroke cicak viklere...I dobit ces ravnu kosu i dobru frizuru...jednaku najmanje 4 dana.
A, pletenicu ne bi komentarisala...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 205
19.8.2010 14:09:10   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: henna ze

ja nemam frizuru..nego GRM..od bodljikave žice..i to bukvalno...al nekako uspijevam drzat pod kontrolom i stalno mijenjam..od duge sa krupnim loknama...bila je skroz kratka..pa onda malo raščupim, pa malo popeglam...uglavnom stalno mijenjam nešto..evo nekoliko..fotkica

user posted image

user posted image

ovo je prije dva tri dana...

Meni se tvoja frizura dopada, posebno ova od prije tri dana.user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 206
19.8.2010 14:18:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

user posted image

Kada operes kosu...posusi peskirom...izravnaj rukom kosu i stavljaj na siroke cicak viklere...I dobit ces ravnu kosu i dobru frizuru...jednaku najmanje 4 dana.
Dobar savjet od Skvo. I ja stavljam velike ccak viklere, bas zato sto ne volim, a i ne znam da feniram kosu(a  necu da je tim forsiram). Super bude...kao da si je fenirala.

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 207
19.8.2010 14:20:14   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ja kad bi znala stavit viklere odmah bi frizerski otvorila.user posted image   Morat cu nesto naucit,ili fenirat ili viklere stavljat,ovako vise ne ide.user posted image

A nije moja pletenica plaho strasna,ustvari je jedinstvena,nigdje vise ovakvu neces naci.user posted image

user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 208
19.8.2010 14:21:45   
Anoniman
Pletenice ja bas volim. Posebno mi je draga ona spustena pletenica, na stranu...tako romanticno...user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 209
19.8.2010 14:22:04   
Skvo RR
Lijepo ti stoji pletenica, ali ja ih ne volim...

A vikleri su ti za staviti sekunda...user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 210
19.8.2010 14:27:32   
malena27 RR
vala hannice ti si lijepa cura....hebes frizuru user posted image user posted image user posted image   svezi u rep ili pletenicu, taman da ti jos ta lijepa glavica dodje do izrazaja!
ako hoces da naucis kako stavljati viklere, tu sam specijalac user posted image user posted image user posted image   pa se javi da te obucim user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 19.8.2010 14:28:04 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 211
19.8.2010 14:32:26   
Hannica
Hvala user posted image .
Probat cu s viklerima kad je vec tako jednostavno.Samo ih moram kupiti.user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 212
19.8.2010 14:34:20   
M kao Mama
Skvo zaboravila si jednu veoma bitnu činjenicu da vikleri mogu na ravnoj kosi, na mojoj i nanicinoj, nonono, ja najviše volim da odem da se isfeniram i mirna sam sedam dana, ako ne pokisnem, a kada je kući perem, psihički se pripremam po dan, dva, tako da nekada tih 7 dana bude 9, hahahahaha.

Helem, kupila peglu,ma ni naopako, mora da je slaba pegla, vikleri ninašta nalik, onda se feniram, ja sama, super bude dok ne presavam, ujutro opet lokle, ne baš kao kada nije isfenirana, ali vidi se da nije stručnjak o glavi  mi radio.

Neposredna veza do poruke: 213
19.8.2010 14:37:30   
w.pooh
Kod mene je duuugaaa, ravna, ravna, ravna i plava user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 214
19.8.2010 14:51:13   
Nedi
U školi su me zvali ovca....merino ovca. I ono što me je spasilo su veliki vikleri oni čičak-vikleri. Operem, prosušim, stavim viklere i ljepota. Ukoliko ne pokisnem naravnouser posted image

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 215
19.8.2010 14:52:36   
M kao Mama
Blago tebi, meni ti vikleri samo još gore stanje naprave

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 216
19.8.2010 14:55:36   
henna ze
hvala svima..ja frizeru rijetko idem (što se vidi)..mene moja minkica samo ošiša..ja se sama ofarbam( u nedjelju se farbala, pa kako smo preselili i kako nemam nigdje ništa, farbala se četkicom za zube iz plastične čaše)...onda uzmem veeeeeeeeliku okruglu četku i ko fol feniram da ispravim..i evo već drži  četiri dana...sve oki dok kiša ne padne...e onda ništa ne pomaže..
Hannice doći ćeš kod mene da ti ja metnem viklere..šta sam noći prespavala sa onim velikim viklerima..još maramu svežem preko da se ne pomjeraju..joj jutro te mozak nažulja od viklera...al friiiz za 10..samo počešljam i voz...
a meni si slatka kako god...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 217
19.8.2010 14:59:06   
reallove
user posted image

evo i moje frizure,boja i feniranje,home madeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 218
19.8.2010 15:00:25   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Skvo zaboravila si jednu veoma bitnu činjenicu da vikleri mogu na ravnoj kosi, na mojoj i nanicinoj, nonono, ja najviše volim da odem da se isfeniram i mirna sam sedam dana, ako ne pokisnem, a kada je kući perem, psihički se pripremam po dan, dva, tako da nekada tih 7 dana bude 9, hahahahaha.

Helem, kupila peglu,ma ni naopako, mora da je slaba pegla, vikleri ninašta nalik, onda se feniram, ja sama, super bude dok ne presavam, ujutro opet lokle, ne baš kao kada nije isfenirana, ali vidi se da nije stručnjak o glavi  mi radio.

Mogu vikleri na svaku kosu koja je tretirana trajnom ondulacijom ili minivalom.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 219
19.8.2010 15:04:52   
M kao Mama
A, to nisam znala, Skvo, jer moja je prirodno valovita i kažem ti ništa od viklera, to bi mi najlakše bilo,

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 220
19.8.2010 15:07:48   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: reallove

user posted image

evo i moje frizure,boja i feniranje,home madeuser posted image

Pepa si....user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 221
19.8.2010 15:14:56   
Nedi
Hajd mama alma pokušaj ovako : operi kosu i počešljaj mokru, suši ali ne skroz neka ostane vlažna, počešljaj opet, stavi viklere ( ove velike čičak), još malo posuši preko viklera  i stavi samo malo laka za kosu izdaleka ali da svugdje dođe po malo. Skini za 2-3 sata. Meni je uspjelo a zvali su me ovca koliko sam frćkava bila. I inače ne znam ništa praviti sa kosom, fen i četka nikako zajedno k'o da dvije lijeve ruke imam ali ovo me spasilo.

Neposredna veza do poruke: 222
19.8.2010 15:19:50   
Hannica
Cim kupim viklere probat cu ovaj recept.
btw Gdje se kupuju vikleri??? user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 223
19.8.2010 15:21:11   
malena27 RR
ja uzimam cicak viklere. i na dugu kosu idu sto veci user posted image    

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 224
19.8.2010 15:44:38   
Visnja RR
mama alma ja imam isto malo valovitu kosu prirodno ali je ravnam sa naaajvecim cicak viklerima... na kraju rezultat bude ovakav...

user posted image
dakle operes kosu... prosusis da bude skoro suha...pa na vrhove stavis malo silikonskog ulja da ih zastitis jer i ti farbas kosu...pa malo pjene ...onda sve to doboro rascesljas cetkom... i uvijes sa 10 viklera ...(fotkacu t to kad budem ja veceras ili sutra prala kosu)... to ti izravna kosu a samo je malo prelomi da bas nije ko prasa

< Poruku je uredio Visnja RR -- 19.8.2010 15:45:13 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *