|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Frizure
11.1.2010 22:10:51   
acudesa
IZVORNA PORUKA: skvo

Evo, cekam...............

Ko čeka, taj dočekauser posted image user posted image user posted image
HVALA....upalilo je, super izgleda.....znaš kako mi se lijepo složila kosa...jupiiiiii
kao kad mi frizerka radi...
PS. cure, bez ljutnje, sve su vam frizure mrak, al' što je moja, takve nemauser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 176
14.1.2010 14:11:56   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

uh  i ja  sam ima  tih  problema..ali  evo  tek  nedavno  mi  je  frizerka  sredila  stavr..volim  zlatne  nijanse...ipak  ne  mozes  bez njih....u  mene  jednom  otislo  na  zelenkast  odsjaj..kazu  da  mi  je    to  do  kose...ali  evo  slikica  od  neki  dan  sa  bojom user posted image  

user posted image  

hm kad sam vidjela sliku sam pomislila kad sam ovdje postavila, kad skontam nisam ja :))))))))))))))))))))))))

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 177
14.1.2010 15:46:14   
acudesa
Majo, ista tvoja zurka, rekoh tiuser posted image user posted image
Dobra pravouser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 178
14.1.2010 15:55:34   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: acudesa

Majo, ista tvoja zurka, rekoh tiuser posted image user posted image
Dobra pravouser posted image user posted image user posted image

hehehe bas sam i pogledala i fakat i slican profil

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 179
26.7.2010 1:48:41   
Ilhana RR
Postovi prebaceni sa teme "Frizure za vjencanje"

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Drage moje,recite mi kakvu ste frizuru imale za svoj dan,svoje vjencanje????
Posto mi planiramo i serijetsko vjencanje,dobro bi mi dosao savjet za frizuru koja ce ostati ista nakon sto skinem mahramu...Ja bih voljela imati ovako nesto.
user posted image

Ne izgleda mi kao mahrama vec kao neka kapa,pa ako znate stranice na netu na kojima ima ovakvih slika,javite...uzdam se u vasu pomocuser posted image

IZVORNA PORUKA: reallove

http://hidzabodjecazapokrivenesvastapomalo.blogger.ba/arhiva/2008/10/15
evo ja sam ti nasla ovo,pogledaj...

Hvala ti puno,bit ce mi od velike pomoci...a sta mislis kakva bi frizura ostala ista kad skinem mahramu jer ja sam inace otkrivena,a za serijetsko vjencanje se moram pokriti,normalno.Imam bob frizuru.Ja sam mislila ovu,ali ne znam je li prejednostavna
user posted image

lijepa je ova samo,mozes jos nesto da dodas npr.malo vise natapiras nazad,ili jednu stranu feniras vani ove su frizure lijepe

ako ces imati i ovaj detalj onda jos ljepse,lijepo feniraj,natapiraj cvrsto i pazi kako ces da stavis maramuuser posted image

http://www.vjencanjafrizure.com/

IZVORNA PORUKA: mamine oci

Posto mi planiramo i serijetsko vjencanje,dobro bi mi dosao savjet za frizuru koja ce ostati ista nakon sto skinem mahramu...Ja bih voljela imati ovako nesto.
user posted image

Ne izgleda mi kao mahrama vec kao neka kapa,pa ako znate stranice na netu na kojima ima ovakvih slika,javite...uzdam se u vasu pomocuser posted image

ovo ti je super user posted image nek ti je sa srecom udajauser posted image

IZVORNA PORUKA: mamine oci

user posted image

ovo ti je super user posted image nek ti je sa srecom udajauser posted image

Hvala ti puno
Otvorit cu uskoro svoju temu na kojoj cu vam pisati sve nase pripremeuser posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Hannan

Evo ti jedan link sa vjencanicama na taj fazon sto si sliku postavila:
http://www.buyweddingdress.net/proddetail.php?prod=Selin-WDG330NR

Zelim ti sve najljepse:)

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Prvo da ti od srca zazelim sve najbolje, i da to sve hairli organizujet,evo moje frizure za vjencanje...Nije se pokvarila ni poslje seriatskog.
user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: pingpong

user posted image

Ja sam na vjenčanju imala kratku kosu (a i sad je imam) i u kosi sam imala sličan rajfić sa perlama (homemade). Na šerijatskom vjenčanju stavila sam mahramu bez problema, pokrila kosu totalno i frizura mi se nije pokvarila. Frizura sa ove slike je baš zahvalna jer se teško može toliko pokvariti, a uz malo gela i laka za kosu ne moraš uopće ni brinuti. Iako se ova frizura čini jednostavna, uz malo šminke i nakita, a svakako i uz vjenčanicu, izgledat ćeš kao princeza...

Ja sam na vjenčanju imala kratku kosu (a i sad je imam) i u kosi sam imala sličan rajfić sa perlama (homemade). Na šerijatskom vjenčanju stavila sam mahramu bez problema, pokrila kosu totalno i frizura mi se nije pokvarila. Frizura sa ove slike je baš zahvalna jer se teško može toliko pokvariti, a uz malo gela i laka za kosu ne moraš uopće ni brinuti. Iako se ova frizura čini jednostavna, uz malo šminke i nakita, a svakako i uz vjenčanicu, izgledat ćeš kao princeza...

Hvala ti na odgovoru,razmislit cu o tvom prijedlogu,mislim da je veoma koristan i dobaruser posted image

IZVORNA PORUKA: MinaMM

pingpong sjecas se moje frizure sa tvog vjencanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . aj majko, kao da sam dosla iz svemira: we mean you no harmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj ja sam gledala slike sa vjencanja nekad davno,moja mama,njena prijateljica,rodica i sve ostale zene,kod svih ista frizura,onaj sitni mini val,razlika je samo u duzini koseuser posted image user posted image

pingpong sjecas se moje frizure sa tvog vjencanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . aj majko, kao da sam dosla iz svemira: we mean you no harmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj ja sam gledala slike sa vjencanja nekad davno,moja mama,njena prijateljica,rodica i sve ostale zene,kod svih ista frizura,onaj sitni mini val,razlika je samo u duzini koseuser posted image user posted image

moja je bila pundja ali isto nekakva tuba i virila je iznad glave po metrauser posted image user posted image user posted image . tada mi je MM rekao (jos uvijek nismo bili vjencani): ziva bila, nemoj ovako nesto na nasem vjencanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

i jos samo da dodam - zamislite maramu preko te frizure. MM se prepao kad me vidio glava isto jajeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mina legendoooooo...
Bez ljutnje, izgledala si k''o čunjoglavac sa maramomuser posted image user posted image user posted image al'' si ipak bila najbolja kumica na planeti. Bez marame, friz ti je bio extra.

Punđe su OK ako su male i niske, ali velike izgledaju grozno prekrivene maramom.

user posted image

Pokušala sam staviti i sliku sa mahramom, ali je ne mogu editovati : )

IZVORNA PORUKA: leli§

ja bih u svakom slucaju preporucila da podignes kosu:

1. zbog marame neces je slijepiti sigurno a bice ti puno lakse oblikovati maramu u oblik koji si zamislila kao na prvoj slici
2. podignuta kosa pogotovo ako ce vjencanica biti bez britelica ce pospijesiti duzi vrat i ciniti te visocijom

ako se ipak odlucis za spustenu kosu onda obavezno stavi neki rajf ili ukrasnu snalicu, cesjic... i obavezno opustena kosa... nemoj da pretjeraju sa lakom za kosu :):):)

Selmy sta je sa frizurom,jesi li odlucila?

Ne jos,ali imam jos vremena,par mjeseci,pa cu traziti svoju idealnu iako znam da cu se vratiti na onu prvu koja mi se svidjelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sta uraditi sa ovakvom frizurom na dan vjencanja??
Usput, serijetsko vjencanje cemo obaviti sedmicu prije, najvjerovatnije, sto znaci na dan svadbe necu morati stavljati mahramu..

user posted image     kod mene su malkice siske krace, a duzina malo duzauser posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ja bih sklanjala sa lica. Složila npr. neku ležerniju puđicu (ne ja nego frizer user posted image ) sa ukrasnim cvjetićima, trakicama, perlicama, za šta se već odlučiš. Ovde u BiH kad kažeš da je friz za vjenčanje oni obavezno naviju na viklere i naprave kovrđe, što je meni lično izfuralo iz mode ihaj haj. Lijep mi je i neki jednostavni konski rep lijepo ukrašen, ako ti je kosa ovako ravna i lijepo pošišana. Zapravo zavisi i od onog što ćeš obući. Ako je raskošno onda ide i neka raskošnija frizura, ako je jednostavno onda i neka jednostavnija frizura. Moja je sestra nedavno stavila samo ukrasni rajf na ravno feniranu kosu do ispod uha i dobila prekrasnu jednostavnu ali efektnu frizuru.

Ja bih sklanjala sa lica. Složila npr. neku ležerniju puđicu (ne ja nego frizer user posted image ) sa ukrasnim cvjetićima, trakicama, perlicama, za šta se već odlučiš. Ovde u BiH kad kažeš da je friz za vjenčanje oni obavezno naviju na viklere i naprave kovrđe, što je meni lično izfuralo iz mode ihaj haj. Lijep mi je i neki jednostavni konski rep lijepo ukrašen, ako ti je kosa ovako ravna i lijepo pošišana. Zapravo zavisi i od onog što ćeš obući. Ako je raskošno onda ide i neka raskošnija frizura, ako je jednostavno onda i neka jednostavnija frizura. Moja je sestra nedavno stavila samo ukrasni rajf na ravno feniranu kosu do ispod uha i dobila prekrasnu jednostavnu ali efektnu frizuru.

Bit ce jednostavnija haljina, mozda cak i kratka, tj. malo iznad koljena, bez naremenica.
I ja sam razmisljala da je, bez obzira sto je ravna, dobro ispeglam i stavim neki ukrasni rajf( srebreni ili bijeli s nekim dodacima) a boja kose ce biti, aBd, crna, pa mozda bi bilo dobro.

IZVORNA PORUKA: ivana st

Selmy reći ćeš sad "evo opet ove sa istim savjetima"  user posted image user posted image user posted image ali  osobno mislim da je ljepše malo podignuti kosu, u neku laganu punđicu ili slično, ili je naviti u valove ako je misliš pustiti. Moja ti je rodica isto kao što i ti želiš, htjela sve jednostavno.kupila najjednostavniju haljinu, cipele sa niskom peticom (a visoka oko 1,60) i i speglala kosu,a šminka se gotovo nije ni vidjela. Na koncu je u svadbi bilo puno sređeneijih i ljepših cura od nje. Taj dan se isplakala ko kišna godina, uvijek kaže da joj je žao što se nije više sredila za vjenčanje, ipak si mlada i trebaš izgledati drugačije nego kao svaki dan. 

Samo bih ja user posted image sklonila sa lica u svakom slučaju, da ti lice i oči dođu do izražaja, da se vidi kako sjajiš user posted image

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

ja volim pundžiceuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Draga Selmy, slazem se potpuno sa Ivanom.
ti ako sama sebi kosu i sminku uradis, posle nekoliko sata, nista od toga nece biti kako treba. Od silnog cmakanja od sminke nece se nista vidjeti i otvorena frizura ce ti smetati.
Meni licno je pravio frizuru Ado Karisik i on me sminko za moju svadbu. I mogu ti reci na pocetku sam malo bila zbunjena, izgledala kao barbika. Jos zamisli to ujutru u 8 na sabahu kod mene u kuci. Svatovi se cekaju zivi haus i ja kao lutka. ali to treba tako da bude, jer se to sve na slikama vidi. sminka ista na svakoj slici, dali to bilo u 1 na opstini ili u 12 kad se torta rezala. I kao sto ivana kaze, ti moras totalno odudarati od ostalih!!!

Vidi ovo:)
user posted image

user posted image

IZVORNA PORUKA: milenium

i ja se slažem s ivanom.ja bi na tvom mjesti uspeglala kosu i šiškice sklonila lica.

e baš ovako kao što je ova slika iznaduser posted image

user posted image

Meni je ovo super

user posted image

E moja frizura e gotovo ovakva bila, samo sto je moja punca bila jos vise dignuta

moja je bila sa puštenim pramenom preko leđa i ukrašena sa malo sitnijim cvjetićima...super je bila

user posted image

Odlična frizura, nisu klasične "sarmice" a izgleda za 5!
Moja je frizura bila dijelom podignuta i padala u valovima, bila sam prezadovoljna sa frzurom, a i morala sam biti obzirom da sam 4 sata sjedila kod frizera user posted image .

user posted image

Odlična frizura, nisu klasične "sarmice" a izgleda za 5!
Moja je frizura bila dijelom podignuta i padala u valovima, bila sam prezadovoljna sa frzurom, a i morala sam biti obzirom da sam 4 sata sjedila kod frizera user posted image .

4 sata? Nemoj zezati!!!Mene je Ado za sat vremena i friziro i nasmiko. Moro, jer tu je bila jos kuma, mama i seka, sve cekale na red! ma ludilo citavo bilo. a nebi ja taj dan ni imala strpljena sjediti 4 sata.

A šta ću nisam imala izbora user posted image user posted image , ma moja ti je kosa potpuno liša i teško ostaje valovita, mozak mi se spržio pod haubom user posted image user posted image user posted image , ali isplatilo se truda. A onda je trebalo i napravit frzuru, podignut je sa ukosnicama kojih je bilo ja mislim 50 u kosi.Postavim sliju ako nađem neku gdje se dobro vidi friz.

user posted image

Meni je ovo super

user posted image

IZVORNA PORUKA: buba29

selmy kako god odlučiš bićeš lijepa,jer svaka mlada je lijepa pa ćeš i ti aBd biti

ne znam u kojem mjesecu se udaješ,ja sam recimo u avgustu po najvećoj vućini,nedo Bog da mi je kosa dodirivala vrat ja bi poludila,em što je vruće,em što je srklet sam od sebe tu

kod mene je bila podignuta kosa sa bijelim cvjetićima i bijelim malo većim cvjetom na sredini glave od pozadi

uglavnom želim ti sve najbolje i da sve aBd hairli prođe

SRETNO!!!!!

ja sam imala na vjenčanju kosu do guz..ravnu,samo sam uzela mala dva kraja od uha i odpozadi ih spojila s cvjetom,pozadi mi je bilo malo natapirano pri vrhu tjemana da bi to malo izgledalo glamuroznije user posted image

user posted image

Evo moje zurke.Kad ima mm kovrčice što ne bih i ja user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Sonja

evo moje frizure sa vjencanja...

user posted image

user posted image

user posted image

Evo jedna totalno jednostavna. Kčer je prokomentarisala "mama pa ti si bila ćelava" user posted image

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

user posted image
user posted image
Evo moje frizure sa vjencanja a sad ne bih nikad digla svu kosu

IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

evo i moje

user posted image

user posted image

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sve ste krasne...
ja vam večersa moju stavim...kod mene je glavnu ulogu igrao cijet u kosi...orgideja ( niđe veze)user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: sara.at

ja ovako nesto planiram
user posted image

mm ovo zove toster-frizura al meni je bas slatka user posted image

user posted image  

a ovo je moj favorit
user posted image

ovo je nesto jednostavno a bas moze uz sve
user posted image  

Saro draga mislim da taj tvoj favorit da bi ti bas dobro stajo. Jos da se u plavo ofarbas hihihihi, prava sex bomba. Neznam ali si meni s plavom preslatka. Licis onda na meneuser posted image
Joj i ja sam pukla ko dinja izgelda

Saro draga mislim da taj tvoj favorit da bi ti bas dobro stajo. Jos da se u plavo ofarbas hihihihi, prava sex bomba. Neznam ali si meni s plavom preslatka. Licis onda na meneuser posted image

joj draga kupila sam farbu boje cokolade od loreal bez amonijaka i vec 2 sedmice gledam u nju a nesmijem se ofarbati user posted image  a u plavo ja idem postepeno sa pramenovima ja plavo nikad ne farbam al sad nesmijem pramenove zbog kiseline...
al mm je bio super kad je rekao "kakva je ovo toster-frizura za ovo nemoras frizeru to znam i ja napraviti"user posted image user posted image

Draga moja ja se sve farbom farbam u plavo. Dok sam isla preko pramenova sva mi kosa bila otisla. Jer mi brzo raste. Sad me mm farbe i sad se farbam svaki 1,5 mjesec. Ja uzimam Nutris i dobra mi je.
Ja sam svoju doktoricu pitala a i rodjaka frizera. Kao to sto se hemikalia primi kroz kozu je tako tako malo da se neosjeti. Samo se nesmije koristiti Blans (Blondierung). Slobodno se ofarbaj!!!

user posted image

Drage moje, sta mislite da li bi bio lijepo kad bih stavila onaj rajf s mrezicom, ali kracom od ove na slici, samo do ociju i da je malo cvrsci??
Ako neko zna pravi naziv za to, da nadjem sliku na net-u jer mi treba??

Izvoli salmy, ovo mislis.
user posted image

user posted image

Najljepse ti hvala, sad da sam ti blize zagrlila bih te najjaceuser posted image user posted image user posted image

A, kako si nasla slike??

Na google trazila ukrase za kosu, vjencanje ali na njemackom jeziku sam trazila. Neznam ni ja kako se to zove, ali ako znas onu glumicu Kathrin Heigl is Grey´s Anatomy, ona je isto to nosila na svom vjencanju.
Evo Slika
user posted image

user posted image

Preljepo izgleda, zar ne

user posted image

Evo, kako vam se cini??? Samo bi frizura bila skroz drugacija.

user posted image

Evo, kako vam se cini??? Samo bi frizura bila skroz drugacija.

super je zaista...i moja seka je imala ovaj fol na vjenčanicu i bilo je divno.

meni se dopada ovaj fol...al definitvno rukavice i pevelik naušnice pokvarile bi ovu ljepotu.

user posted image
e ovako je to kod moje seke izgledalo

IZVORNA PORUKA: teacher75

joj draga kupila sam farbu boje cokolade od loreal bez amonijaka i vec 2 sedmice gledam u nju a nesmijem se ofarbati user posted image  a u plavo ja idem postepeno sa pramenovima ja plavo nikad ne farbam al sad nesmijem pramenove zbog kiseline...
al mm je bio super kad je rekao "kakva je ovo toster-frizura za ovo nemoras frizeru to znam i ja napraviti"user posted image user posted image

ja sam koristila tu farbu, super je!

IZVORNA PORUKA: frenkoza

user posted image

jao ovako sam ja nesto slicno htjela user posted image al hajd nadji ko ce ti ovako napraviti.... a jos plus meni je kosa duplo duza i gusca.... a treba cijeli dan biti na glavi.... kojoj god sam frizerki pokazala - moras se osisati... e necu....user posted image

< Poruku je uredio Ilhana RR -- 26.7.2010 1:49:07 >

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 180
31.7.2010 19:59:09   
amdi
Došla sam u napast da se šišam, i to zato što sam počela da vežem kosu u rep čim mi je malo izrasla, a srklet mi neki kad je pustim. Imam poludugu kosu-do ramena, ošišano ravno...tu su i šiške a prirodno mi je ravna kosa...Zna li neko finu frizuru - stepenastu, da ne izgubim puno na dužini, a da mi lijepo pada tako da je ne vežemuser posted image  a uz to poželjno je i da se ne fenira...user posted image jesam zahtjevna

veliki 22.3.2005
mala 17.7.2007

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 181
31.7.2010 20:08:27   
Srculence
IZVORNA PORUKA: amdi

Došla sam u napast da se šišam, i to zato što sam počela da vežem kosu u rep čim mi je malo izrasla, a srklet mi neki kad je pustim. Imam poludugu kosu-do ramena, ošišano ravno...tu su i šiške a prirodno mi je ravna kosa...Zna li neko finu frizuru - stepenastu, da ne izgubim puno na dužini, a da mi lijepo pada tako da je ne vežemuser posted image  a uz to poželjno je i da se ne fenira...user posted image jesam zahtjevna

ista stvar ali od-douser posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu amdi)
Neposredna veza do poruke: 182
19.8.2010 9:29:11   
muby
Imam dugu kosu preko ramena. Kontala da se osisam na bob do brade al me strah. Muz kaze i ako ne ispadne dobro brzo ce kosa narasti.user posted image user posted image

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 183
19.8.2010 9:41:27   
veeseelaa
user posted image

user posted image  ova zadnja mi je super, otprilike moja frizura je takvauser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 184
19.8.2010 9:43:43   
Trnoruzica
Veeseelaa (ja dok napisem tvoj nick, pogubim se u samoglasnicima user posted image ), ako ti je frizura ovakva, blago tebi, predivna je user posted image
Jel' ovo ona sto glumi u Transformersima? Ona je meni idealna djevojka (pa dalje donosi zakljucke user posted image )

Ja imam totalno ravnu, i bas dugu kosu. Kako se moze uraditi neki prelom, a da se ne opusti na dugu kosu. Bas bih voljela ovakvu, moja kad je pustim, kao slama user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 185
19.8.2010 9:46:32   
veeseelaa
a evo i moje frizure, do duše malo je kosa ispeglana a inače je divlja i prelomljena

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 186
19.8.2010 9:52:16   
Skvo RR
Vesela, super ti je kosa...Grehota osisatiuser posted image .

Ja sam razlicite frizure i boje uvijek imala (garant neki psihicki poremecajuser posted image ), uglavnom imam kratku kosu i zadovoljna sam...trenutno....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 187
19.8.2010 9:57:11   
veeseelaa
i tvoja je frizura Skvo super, ja se nikad nisam farbala... meni je to mrsko, ne volim ni ići kod frizera, u rijetke petke kad odem po tri sata se zadeveram jer mi je stvarno duga kosa user posted image user posted image  ja sam takav tip ne mogu na jednom mjestu ostaviti toliko vrijeme user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 188
19.8.2010 10:20:05   
muby
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a evo i moje frizure, do duše malo je kosa ispeglana a inače je divlja i prelomljena

user posted image

bas si lijepa
ne samo kosa nego bas sve...

ja volim dugu kosu i gotovo uvjek mi je bila duga
ali kao sto sam nekad na nekoj temi pisala htjela bih da se rijesim crvenog pigmenta od kaniranja
to je haman moguce jedino sisanjem
i rekla sam vise je nikad nicim necu bojiti

Neposredna veza do poruke: 189
19.8.2010 10:21:47   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image  hvala muby

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 190
19.8.2010 10:47:36   
Hannica
Evo moje frizure,oduvijek ista i svaki put kad pokusam da je promjenim samo gora ispadne.Prirodno je tamno smedja,ali je farbam u svjetliju boju da se sijede manje primjete.user posted image
user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 191
19.8.2010 10:48:57   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hannica

Evo moje frizure,oduvijek ista i svaki put kad pokusam da je promjenim samo gora ispadne.Prirodno je tamno smedja,ali je farbam u svjetliju boju da se sijede manje primjete.user posted image
user posted image

divna si i ti i frizura

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 192
19.8.2010 10:51:35   
muby
obzirom da sam dugo dugo stavljala kanu kontala sam da imam dosta sijedih ali da su prekrivene
i sad kad sam pustila da mi izraste moja boja kose nasla sam samo dvije sijede i rijesila ih se po kratkom postupku :)

Neposredna veza do poruke: 193
19.8.2010 10:52:21   
Hanady RR
ja jadna i nemam frizuru....user posted image
ja nit se šišam nit je sređujem...
ofarbam i sakrijem u rep...user posted image user posted image user posted image
ponekad isfenira i  ispeglam...ako me frizer smunta malo mi vrhove ošiša...i to vrlo malo inače budem jako ljutauser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 194
19.8.2010 10:57:01   
sara.at

user posted image

hanice friz je za 5 user posted image user posted image   nego jel ti ovo prirodno valovita kosa il je to spiralni minival user posted image  
ja samo cekam da rodim pa se pocnem osjecati i izgledati kao zena user posted image  
vise me smorila frizura i fale mi moji konstantni pramenovi i plava kosa user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 195
19.8.2010 11:01:54   
amanullah
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image

divna si i ti i frizura

MashAllah !!

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

Neposredna veza do poruke: 196
19.8.2010 11:25:23   
D_K

user posted image

wow-- very nice..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 197
19.8.2010 12:01:25   
Hannica
Hvala svima.user posted image
Saro to mi je bila prirodna kosa,ja sam htjela da mi loknice budu ljepse pa sam nedavno stavila minival.Tu sam napravila veliku gresku jer mi se od minivala kosa jos vise ispravila.user posted image  Nisam znala da se i to moze desiti.user posted image
Jedva cekam da izraste.user posted image   Vise nikad necu pokusavat nesto mjenjat,ne idu mi te promjene.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 198
19.8.2010 12:03:21   
M kao Mama

Hvala svima.user posted image
Saro to mi je bila prirodna kosa,ja sam htjela da mi loknice budu ljepse pa sam nedavno stavila minival.Tu sam napravila veliku gresku jer mi se od minivala kosa jos vise ispravila.user posted image  Nisam znala da se i to moze desiti.user posted image
Jedva cekam da izraste.user posted image   Vise nikad necu pokusavat nesto mjenjat,ne idu mi te promjene.user posted image

A, joj pa kakva je to fizerka, pa te nije putala šta hočeš, a ti joj rekla da pojačaš lokne,pa jeste kiselina za mini valispravlja valovitu kosu, a joj baš mi je žao, ja sam ti isto frčka, koja pegla kosu, tako da znam te cake

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 199
19.8.2010 13:35:35   
henna ze
ja nemam frizuru..nego GRM..od bodljikave žice..i to bukvalno...al nekako uspijevam drzat pod kontrolom i stalno mijenjam..od duge sa krupnim loknama...bila je skroz kratka..pa onda malo raščupim, pa malo popeglam...uglavnom stalno mijenjam nešto..evo nekoliko..fotkica

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ovo je prije dva tri dana...

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *