Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 13:00:02
palachinken
Budi luda, uradi pixie http://bit.ly/1fdjuaK
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 13:10:48
teacher75
ju7bov0cvrj9lz0,,,,,,,,,,,,đxć čhcoj
_____________________________ Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 13:12:12
SdZ
IZVORNA PORUKA: teacher75 ju7bov0cvrj9lz0,,,,,,,,,,,,đxć čhcoj Hvala, mila moja Lanice, mislim da ce mi ova koju ti predlazes najbolje pristajati.
_____________________________ <3 28.6. <3 Zivot je dobio svoj smisao...
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 18:25:03
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: Visnja RR ja sljedece sedmice idem da odradim ovo...samo da me ova hebena prehlada prođe http://www.dodaj.rs/f/T/qB/2Aw6x7Kp/2/frizure-srednje-duzine-8.jpg Ma moraš da se "vratiš" u plavuše. moram...ovo jednostavno sada nisam ja jednom plavusa zauvjek plavusa (i u duši)
_____________________________ Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 18:26:08
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: SdZ Kako bi mi ova pristajala? http://www.medium-haircutstyles.com/wp-content/uploads/2013/10/medium-short-hairstyles-2013-women-3-655x1024.jpg Ode ja iz svoje duzine. Ovoj ja težim, zato puštam šiške. A to je klasični paž, nazad kraći, naprijed duži. Meni ovo nije nikakav paž...i ista mi je kao i Rihannina, samo sto je skroz razbarusena i mozda iz tog razloga ima malo vise stepenastog šišanja.
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 18:28:49
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: SdZ Kako bi mi ova pristajala? http://www.medium-haircutstyles.com/wp-content/uploads/2013/10/medium-short-hairstyles-2013-women-3-655x1024.jpg Ode ja iz svoje duzine. Ovoj ja težim, zato puštam šiške. A to je klasični paž, nazad kraći, naprijed duži. Meni ovo nije nikakav paž ...i ista mi je kao i Rihannina, samo sto je skroz razbarusena i mozda iz tog razloga ima malo vise stepenastog šišanja. da potpišem
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 18:41:02
Hannica
IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: SdZ Kako bi mi ova pristajala? http://www.medium-haircutstyles.com/wp-content/uploads/2013/10/medium-short-hairstyles-2013-women-3-655x1024.jpg Ode ja iz svoje duzine. Ovoj ja težim, zato puštam šiške. A to je klasični paž, nazad kraći, naprijed duži. Meni ovo nije nikakav paž ...i ista mi je kao i Rihannina, samo sto je skroz razbarusena i mozda iz tog razloga ima malo vise stepenastog šišanja. da potpišem Ja mislim da je palacinka citirala pogresan post,ovo nikad nije bio paz,niti ce biti. Ovako cu se ja iesnoh dana osisati,kad mi dosadi duga kosa.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 18:42:01
emi7908
Višnja ova zurka mi je odlična... nadam se da će ti znati baš ovako uraditi
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 18:47:56
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: emi7908 Višnja ova zurka mi je odlična... nadam se da će ti znati baš ovako uraditi pa sad... nikad ne može biti isto...jer ova cura ima usko lice a ja široko...ali hbg
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 18:49:12
mishkica
Kod mene je ovakva, ovo mi je jedna od najzahvalnijih frizura za odrzavati, lijepo mi se slozi, ne treba joj neka posebna terapija
< Poruku je uredio mishkica -- 14.12.2013 18:52:30 >
_____________________________ M&M Sreću čine male stvari...
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 18:52:36
emi7908
pa sad... nikad ne može biti isto...jer ova cura ima usko lice a ja široko...ali hbg Ma znam ali eto bar da bude slično da je Saško ovdje on bi tebi preslikao ovo
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 18:53:27
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: emi7908 pa sad... nikad ne može biti isto...jer ova cura ima usko lice a ja široko...ali hbg Ma znam ali eto bar da bude slično da je Saško ovdje on bi tebi preslikao ovo pa kud se ona skita??? nikad ga u SA
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 18:58:28
Hannica
Rihanna svima neiscrpna inspiracija.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 19:02:18
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Hannica Rihanna svima neiscrpna inspiracija. Vidiš , moja ti. ja nju nešto sad posebno ne gotivim, ali često ima baš cool haircut.
_____________________________ Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 19:07:59
Hannica
IZVORNA PORUKA: MicoTico IZVORNA PORUKA: Hannica Rihanna svima neiscrpna inspiracija. Vidiš , moja ti. ja nju nešto sad posebno ne gotivim, ali često ima baš cool haircut. I meni se njene frizure svidjaju,samo ja nemam hrabrosti za takve korake.
RE: Frizure za sve prilike 14.12.2013 21:23:08
henna ze
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: SdZ Kako bi mi ova pristajala? http://www.medium-haircutstyles.com/wp-content/uploads/2013/10/medium-short-hairstyles-2013-women-3-655x1024.jpg Ode ja iz svoje duzine. Ovoj ja težim, zato puštam šiške. A to je klasični paž, nazad kraći, naprijed duži. Meni ovo nije nikakav paž...i ista mi je kao i Rihannina, samo sto je skroz razbarusena i mozda iz tog razloga ima malo vise stepenastog šišanja. ovo je moj frizzz..samo crna kosa
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Frizure za sve prilike 5.1.2014 23:19:20
dana.i
Mene vise zanima sta se moze uraditi sa dugom kosom a da se ne sijece, vise neke frizurice sa šnalicama, pletenicama a da je dosta jednostavno jer ja nisam bas sposobna za pravljenje frizura a i kosa je neposlusna?? Ima li neko ideja???
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake