Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ima li iko ovdje sa mini valom-krupnim? imam tanku kosu,sljepljena nikakva+brzo se maasti. frizuru tesko mogu imati,volumen dobijem samo tapiranjem i sa kilu laka,kad prespavam ujutru opet ista prica.moja frizerka kaze da je mini val rijesenje....sa krupnim viklerima.kao dobit cu volumen,isusit ce se...zvuci super jos da znam kako to izgleda
Za takvu kosu ce biti dobro uraditi mini val..ne znam koja je duzina,uraditi krupniji,blazi mini val,dobijes na gustoci,a naravno i kosa ce se malo isusiti..
ima li iko ovdje sa mini valom-krupnim? imam tanku kosu,sljepljena nikakva+brzo se maasti. frizuru tesko mogu imati,volumen dobijem samo tapiranjem i sa kilu laka,kad prespavam ujutru opet ista prica.moja frizerka kaze da je mini val rijesenje....sa krupnim viklerima.kao dobit cu volumen,isusit ce se...zvuci super jos da znam kako to izgleda
Za takvu kosu ce biti dobro uraditi mini val..ne znam koja je duzina,uraditi krupniji,blazi mini val,dobijes na gustoci,a naravno i kosa ce se malo isusiti..
meni su kosu isusili pramenovi.s njima uvijek rijesim ovaj preblem a i kosa izgleda punija. usput....opet sam se osisala na kratko toliko o pustanju kose
Imam ja jedno pitanje.. . Imam dugu kosu, blago valovitu i gustu, jedino zavezana liči na nešto, kada je pustimnekako me poklopi, imam sitnu glavu ,kakvu biste mi frizuru preporučili?
Nesto slicno kao u mene, bar po ovome sto si navela...
ja je sisam na dugi paz i peglam...inace bude razbarusena...
Imam ja jedno pitanje.. . Imam dugu kosu, blago valovitu i gustu, jedino zavezana liči na nešto, kada je pustimnekako me poklopi, imam sitnu glavu ,kakvu biste mi frizuru preporučili?
Nesto slicno kao u mene, bar po ovome sto si navela...
isto
Ja to ne bi niakako preporučila , ako ne znaš dobro baratati sa peglom ( o štetnosti čestog korištenja iste da ne govorim). Ja imam pregustu kosu i još ravnu pri tom, ali dok sam imala duži bob , bez dobrog feniranja, pa peglanja, kao ona Dora iz crtića bi bila Ja bih je ostavila dugu, imaš super frizurica jednostavnih za napraviti (odeš na youtube), možeš je isfenirati , pa popeglati ili napraviti one lokne. Sa pažom toga nema, a kad je "bad hair day" uvijek u rep zavezati.
A ona gore kratka Rihannina je super frizura, kod nas je ima jedno pola grada
Ona mi je extra, ali ne znam kako ce pristajati mome licu. Prosle godine sam imala nesto slicno, tj. onu frizuru gdje jedna strana kratka skorz, a druga duza.