mala86
|
IZVORNA PORUKA: Bambi09 Sugerisase mi da ovdje prekopiram svoj post iz kafane, jer odavno se nisam javljala. Hvala svima koji su se sjetili mene (pa me valjda i prizvali). Lady26, Amani, mama2009, Nunny, jedna2u1, veesseela, Dida79, megi, zvecka, salmy, frenkoza, Srculence, tajra, mamine oci, scarllet, Buba29, Rabi, tweety, anitaMO, noa, marijanna, iv@ncica, Romali, Ben10, anidla, nikita, Pahuljica, Visnja, sahara, mama_alma, zaha, emma.L, remzy, Happy, HanaBana, MinaMM, chuci, dinaa, Bubana, koka i po, N_N, Niobe, Acudesa, Taurus, ena23, Mya 81, marinčii, Teacher, Galicia, myb@by, klemzi, Djana, jasmin, milenium, Iman83, dadada, Breskva, Mjeseceva Pratilja, Skvo RR, muaaa, neki, palachinken, reallove, gerberka, bebacha, Mirkica, SelmydZanky, Lejla Ka, idacha, Ilhana, hanabanana, sporty mama, škorpija, Sonja, zinanina, mojbebac, Ex-Yu, dafri, cija, sheri, felix, mala mu, tekja, sweet baby, Ella_H, Ivana TZ, bebana27, niki83, lirio, *pcelica*, bubuli, mala86, jelenaT, MALA1994, Luna04, Hanady RR, Private, bumbalu, amela_2008... Ako sam koga preskocila ili zaboravila nemojte mi uzeti za zlo, podjednako vas sve volim J