Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dadadu, Nou i Breskvu po nevjerovatnoj duhovitosti MarinuDK po vanredno oštrom jeziku... Nunichi, čini mi se kao neko ko je uvijek bio spreman da pomogne Ove cure mi baš nedostaju tu...davale su poseban ton RR
Dadadu, Nou i Breskvu po nevjerovatnoj duhovitosti MarinuDK po vanredno oštrom jeziku... Nunichi, čini mi se kao neko ko je uvijek bio spreman da pomogne Ove cure mi baš nedostaju tu...davale su poseban ton RR
poDapisujem ovo A i ti moja klemzice falis,samo nam se ponekad negdje javis
i djece se sjaćam i cipelica i rođendana i kapica i osmjeha i koraka i zubića temperauta do zore koje smo čekali da spadnu pa čekanja nekih da se rode...o Bože kad se samo sjetim kako Niobe poslasmo na porod pa dadada i njeno prenošenje...bože sad d aje nać porčitata one postove...gigante naš
A pamtim i neke koje su tu...po svemu i svačemu... a i neke koje nisu tu po nekim negativnim stvarima...(prošlo je nikova i nikova u ovom ''mom'' stažu) šta ću kad svašta pamtim
Da najviše volim da se sjetim dobrote, iskrenih emocija, postova koji nisu vrijeđali, liječili komlekse, provocirali ...već bili lijepi dio opuštanja na RR. sjetim se divnih humanitarnih akcija ( da mama 2009, scarlet)..a onda se sjetim i onih koji su sve to lijepo zaboravaljali nadajući se da se i drugi ne sjećaju...
i tako u krug
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
Ja sam prije neki dan citala prvu temu za bb i bas sam se ismijala kkao je simpa bilo sve a sad je bb postao " tradicija",nisam od pocetka sa vama ali rado citam neke stare teme,htjela sam reci veliko hvala curi/zeni koja je otvorila temu za bb.
Da najviše volim da se sjetim dobrote, iskrenih emocija, postova koji nisu vrijeđali, liječili komlekse, provocirali ...već bili lijepi dio opuštanja na RR.
istina , a najljepše doba je bilo bar meni zeza na trudilicama , super opuštena atmosfera Pa posle u iscekivanju bebe , super raja , kao i bebe 2009 ispocetka.... Mislim da se takvo šta nece više ponoviti , ni dozivjeti bar s moje strane al ostaje svakako u jednom,ljepom sjecanju , .......
istina , a najljepše doba je bilo bar meni zeza na trudilicama , super opuštena atmosfera Pa posle u iscekivanju bebe , super raja , kao i bebe 2009 ispocetka.... Mislim da se takvo šta nece više ponoviti , ni dozivjeti bar s moje strane al ostaje svakako u jednom,ljepom sjecanju , .......
Da, i meni su najbolji dani na ovom forumu bili kad sam bila trudilica. Ne mislim da mi je bilo lijepo kao trudilici, već ona raja, ona podrška, ohrabrivanje, bodrenje, šala, suze, pa opet "dizanje",a sve smo bile kao jedna....Ena 007, riba78, Leva, Malena, Mala curica,...... love you guys
meni fali selma am i njeno famozno kuhanje, zatim jelenat i njeni savjeti u svaka doba, bas je bila od pomoci mnogo puta...fali i semica i hannica, stara raja s trudnickih tema.... a sjecam se i nekih jos iz cekaonice...one su mi posebno drage
Moja raja su Zeze, Bedelindja, Kanita25, Mijau, Sara.at, miny,leena, Tidži, Malena., lilly86, sailor moon, InLove .. Predivno druženje, predivna raja.. Uvijek tu za podršku, uvijek za lijepu riječ.. Ovom prilikom i ovim postom ih mnogo grlim i ljubim.. S druge strane postojale su i neke koje su me svojim neljudskim nastupom gorko iznenadile. Sve u svemu, volim lijepa sjećanja.
joj...a ja bambi viđam i istorokam se...a u pravu si faliiiiiiiiii ovdje...mada ja i moj ''otrov'' emocija previše unesemo...al to je gigant u nizu koji baš nedostaje
eh na ovoj temi svasta bi se moglo pisati...jako lijepih stvari...pozitivnih emocija i pisati o prelijepom druzenju. nisam toliko aktuelna na nekim temama,sad sam u trudilicama :) ali i onda kad sam bila sa dinom u trudilicama,pa trudnicama...pa na tuznim temama moje zenice su bile uz mene. necu svaku spominjati one ce se prepoznati... bez njih ne bih sigurno imala snage koju danas imam... na one ruzne rijeci i djela nekih zaboravljam, jer pomislim samo da neko to mozda i nije tako mislio pa me prodje .... ljubim sve zenice posebno generaciju 2009 :))))
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
meni fali selma am i njeno famozno kuhanje, zatim jelenat i njeni savjeti u svaka doba, bas je bila od pomoci mnogo puta...fali i semica i hannica, stara raja s trudnickih tema.... a sjecam se i nekih jos iz cekaonice...one su mi posebno drage
idacha i njen humor, gamelli sa blizancima , ove drage žene što Animagical nabroja.. a bile su na temi i Rimljanka, Entinte, Mersiha,Gagach, Ašoni.... Cickolini se rijetko javi..