Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
a nije me prešla to je onako bilo zamotano al se vidjelo, nije ona čini mi se ono bila s neba pa u rebra sjećam se jedne njene slike sa njenim mužem i sinom, ja se tek bila učlanila.... meni je bila draga Lulu iz Zenice, s njom sam se vazda grizla
Kad smo kod slikica, meni je maltene prva slika koju sam vidjela na rr bila trudna vesela u seksi rublju na krevetu Urezala mi se u pamćenje
ja se sjećam tvoje slike, tebi stomak oooogromni, ležiš na nekoj livadi, čini mi se da je bila daska neka ispod tebe
a nije me prešla to je onako bilo zamotano al se vidjelo, nije ona čini mi se ono bila s neba pa u rebra sjećam se jedne njene slike sa njenim mužem i sinom, ja se tek bila učlanila.... meni je bila draga Lulu iz Zenice, s njom sam se vazda grizla
Kad smo kod slikica, meni je maltene prva slika koju sam vidjela na rr bila trudna vesela u seksi rublju na krevetu Urezala mi se u pamćenje
ja se sjećam tvoje slike, tebi stomak oooogromni, ležiš na nekoj livadi, čini mi se da je bila daska neka ispod tebe
Nasukala se
Kad smo kod slikica, meni je maltene prva slika koju sam vidjela na rr bila trudna vesela u seksi rublju na krevetu user posted image Urezala mi se u pamćenje user posted image
e pa nije bilo tako, nije to bona rublje bilo nego neki kao nagliže, ogrtač, od svile i to se ništa nije vidjelo
Ma ne sjećam se detalja, samo znam da si izgledala dobro.
vesela Hotttt
IZVORNA PORUKA: balasgirl
kojim jajima???
ma to je ono bilo kad sam napisala kako znati da vas mužek vara il ne ma šega, šala u šerpicu mlake vode mu metneš jaja ako potonu varucko je ako ne bio je dobar al ovo poslije 2-3 ne imanja sexa sa istim
< Poruku je uredio veeseelaa -- 12.9.2012 15:51:15 >
samo da se zahvlim jasmin na komplimentu sto se raje tice fali dosta njih bojim se ako pocnem pisati da nekog ne izostavim a sigurno je spisak podugacak ;)
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
po smislu za humor: acudesa (neki dan sam otvorila jednu temu i pravo se ismijala njenim postovima, steta sto se vise ne javlja) klemzi (takav duh rijetko ko ima) zinanina (ona je posebna po svom humoru) makana (srce moje)..
Hvala, hvala...imamo sličan osjećaj za humor pa zato, prepoznale smo se
Pretpostavljam da nekome nismo nimalo smiješne .
Ja ne mogu pisati po čemu koga pamtim, jer ja puno pamtim, pa ću ispasi uhoda .
Evo samo jedna crtica...moje prvo sjećanje sa RR, kada je Hanady jednu anonimnu napala jer je pisala o izgledu vagine...uh rekoh jest ova Hanady opasna ...ali uvidjeh ima ( nas) opasnijih
A sebe ću pamtiti kao potpuno neupečatljivu na forumu a uživo ostavim dobar pečat.
po smislu za humor: acudesa (neki dan sam otvorila jednu temu i pravo se ismijala njenim postovima, steta sto se vise ne javlja) klemzi (takav duh rijetko ko ima) zinanina (ona je posebna po svom humoru) makana (srce moje)..
Hvala, hvala...imamo sličan osjećaj za humor pa zato, prepoznale smo se
Pretpostavljam da nekome nismo nimalo smiješne .
Ja ne mogu pisati po čemu koga pamtim, jer ja puno pamtim, pa ću ispasi uhoda .
Evo samo jedna crtica...moje prvo sjećanje sa RR, kada je Hanady jednu anonimnu napala jer je pisala o izgledu vagine...uh rekoh jest ova Hanady opasna ...ali uvidjeh ima ( nas) opasnijih
A sebe ću pamtiti kao potpuno neupečatljivu na forumu a uživo ostavim dobar pečat.
Ne bi se slozila.
Zinanina ti si sve, samo ne neupečatljiva Da ne bude da prepisujem od DK, ali i meni tvoj smisao za humor baš paše Tičerko znaš po čemu ću tebe pamiti,posebno, po izboru ljetovanja prošle godine Upitanju je bila enciklopedijska neodlučnost
i bolje biti ne upečatljiv vidiš da nisam ni ja , aja se jako bojala šta ce sve neko napisat kuku kad huh ništa znaci bilo-prošlo nisam tak loše prošla....
< Poruku je uredio felix -- 12.9.2012 22:15:03 >