M kao Mama
|
IZVORNA PORUKA: Penelope82 Auuu...,pa ovdje vise niko nikoga ne trazi Ja sam bila najaktivnija od oktobra 2007,pa negdje do 2010.g...,ali pod nikom Ivona Nisam se znala "vratiti" na forum pod tim nikom i sad sam naka Penelope82 U navedenom periodu sam bukvalno visila na forumu da me se muz htio odreci Proslo je tu zena i zenica,ali one koje pamtim i koje cu uvijek pamtiti su Eminica,DinaQ,Adana,Kesten,Bezeleye,Makana,Lida,AmelaRR,Visnja,Lamka,Romali,Kana,Lejlash,Nedi...ima ih jos puno,ali trenutno ne mogu da se sjetim nikova... hahahahahaha, e Eminice nema odavno, znam da je rodila Bakira, za dalje ne znam, Dina Q je mislim što uvijek u Q. i ima troje djece Adana je tu još uvijek, u mukama oko pripremanja prvačića Kesten ih te žene nigdje, vidim je s vremena na vrijeme na FB Bezeleze je u T. još uvijek, i ima dvoje djece, koliko ja znam Makana je nedavno rodila, sina, a ima i tri djevojčice, nema je na RR Amela RR je tu, viri, redovno Lamke ne mogu da se sjetim Višnja nam je direktorka, od RR Romali danas slavi rođendan Kana je tu, bila je zarobljena dva dana u Zavodovićima il Živinicama, ne snalazim se baš najboje, kad su ove poplave bile, Lejla s isto ne mogu da se sjetim Nedi ima dva dječaka, tu je borbu vodi oko porodiljskih,
|