Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako znati da vas partner zaista voli? 12.9.2012 17:08:45
sabinos
IZVORNA PORUKA: MAMA MA
Ja i mm smo totalne suprotnosti....
ali doslovno....mislim da je jedina stvar(cuj stvar? )koju oboje volimo-naše dijete...
i zbog te velike suprotnosti u nasim razmisljanjima,ponasanju,temperamentu,i velikeeee kolicine kompromisa i tolerancije, znam da me voli(a i ja njega)...jer ako nekog ne volis neda ti se zafrkavat sa svim nabrojanim...
ti si to tako fino srocila pa da se ne ponavljamo.kod nas je isto...ama ni jelo,ni pice,nista isto ne volimo. ja ga nekad zezam:bogati sto smo mi uopce zajedno? al to mora da je ljubav
RE: Kako znati da vas partner zaista voli? 13.9.2012 8:32:18
MAMA MA
IZVORNA PORUKA: sabinos
IZVORNA PORUKA: MAMA MA
Ja i mm smo totalne suprotnosti....
ali doslovno....mislim da je jedina stvar(cuj stvar? )koju oboje volimo-naše dijete...
i zbog te velike suprotnosti u nasim razmisljanjima,ponasanju,temperamentu,i velikeeee kolicine kompromisa i tolerancije, znam da me voli(a i ja njega)...jer ako nekog ne volis neda ti se zafrkavat sa svim nabrojanim...
ti si to tako fino srocila pa da se ne ponavljamo.kod nas je isto...ama ni jelo,ni pice,nista isto ne volimo. ja ga nekad zezam:bogati sto smo mi uopce zajedno? al to mora da je ljubav
to mora da je ljubav-nema sta drugo da bude..
RE: Kako znati da vas partner zaista voli? 6.5.2014 1:11:53
veeseelaa
Ne volis njegovu porodicu, ne dozvoljavas im da vidjaju djecu, ne ides im u posjetu i njemu "ne dozvoljavas" da im pomaze, posjecuje ih itd a on naravno samo zaljubljeno gleda u tebe i ne primjecuje da si negativac - voli te