zmijica -> RE: Recepti za najmladje... (9.7.2009 13:36:27)
|
IZVORNA PORUKA: Suzana IZVORNA PORUKA: zmijica IZVORNA PORUKA: Amra 11 Upravu ste za jogurt i meni je pedijatar rekoa da mogu početi uvoditi sa 7 mjeseci ali kravlje mlijeko ne bi trebali uvoditi bebama mlađim od godinu ! Ovi recepti su vam super ako imate neke nove bila bih vam zahvalna veliki pozdrav Izvini samo da te pitam jedno jednostavno pitanje,cime su tebe hranili i na cemu si odrasla???Nemoj ovo smatrat uvredom,samo hocu da ti kazem da doktori malo pretjeruju!!! Ima ljudi pa su odrasli na uprženom brašnu, pa ne bi valjda trebalo neku bebu i danas na tome othraniti. Slažem se da ni doktore ne treba slijepo pratiti i slušati, ali danas su ljudi više osviješteni o zdravoj prehrani i zašto npr. davati bebama ono što nema neku nutritivnu vrijednost a nama su mame, nane, babe davale? Naravno, ovo se ne odnosi na mlijeko, koje sam ja uvela prije navršene 1. godinice, dakle, nisam slušala pedijatre. mom malom je jako oslabila krv radi toga,nemoj mu davat ovo,nemoj ono,cinjenica je da su prije zdravija djeca bila,sad svakom djetetu nesto fali,ja svoje djete moram stalno vodat doktorima,zato sto oni nista ne smatraju problemom,sve je kod njih normalno,dok im ne doneses nalaze,koje naravno uradis na svoju ruku,oni su tu samo da pametuju,a kad trebaju uradit svoj posao...mislim...zato vam kazem zlatna sredina je zakon,sve vise je previse
|
|
|
|