reallove -> RE: Modni promasaj (4.9.2012 14:16:42)
|
IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: reallove Meni su grozne ove heklane cizme sto su sada u modi..U Bosni kad sam bila,svaka druga cura ih nosi,bas su mi nesto bezveze[sm=smiley21.gif] Pored toga,ruzno mi je kada vidim djevojku koja je obukla taice i kratku maicu,sve se oslika,a ona sva bitna,fuj Nervira me i puno sminke,pudera na licu Jos,neko je vec spomenuo bijele cipele i uske maice na muskarcu,fuj pa u tome je fol[sm=smiley36.gif] jesi to ljetos ostala sokirana sarajevskom modom?[sm=smiley36.gif] mogu misliti jos koji je to tebi kulturni sok, promjena sredine, svega... Nije Sa,Ze je u pitanju[sm=smiley36.gif]..A svasta sam se nagledala,od djevojcica u haljinicama i visokim potpeticama po gradu,do starijih zena u sorcevima sa previse celulita..Jednom sam bila u TC,kad ide zena,sijeda,duga kosa i sorc,krataaak,ma sve joj se vidi,gledam ja onu zenu,Boze dragi[sm=smiley36.gif]ma bas je ruzno za gledati...Inace,promasaja je tona,pogotovo ove mladje "curice" ne znam kako da ih nazovem,natapirano,nasminkano ma nikakvo[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|