RE: Modni promasaj (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

Visnja RR -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 22:43:14)

ma meni je zao takvih osoba pa nekako i ne volim da ih komentarisem jer je ocito da imaju promaju u mozgu...[sm=smiley13.gif]

lost -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 22:53:45)

IZVORNA PORUKA: Alma_27

kad ste vec kod cipkasith hlanki, stajlinga i sl., da vidite ovu caricu [sm=jezicek.gif]

http://tuzlanski.ba/music/78-zanimljivosti/1775-pogledajte-kako-je-takmiarka-ostavila-iri-x-factora-u-oku-video.html

Kako degutantno[sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif]
[sm=smiley21.gif]

hapymum -> RE: Modni promasaj (15.9.2012 12:07:44)

Ja mislim da se o ukusima ne raspravlja,svako nosi sto misli da mu "dobro stoji",ponekad mi je zao ovih skolaraca jer njima tv,i internet namece modni stil,tako da je cijeli razred uniformisan,ako kupi jedna duksericu adidas znaci da sutra cjeli razred ima takvu duksericu ali se takmice ciji je veci znak ili da li je markirana.Ja tako maloj od sestre kazem da se oblaci drugacije od ostalih da ima svoj stil,ponek joj nesto predlozim sta da obuce,kaze ona ja di rado ali ce mi cijeli razred smijati.Mozda je ovo gore OT

a za modni promasaj npr ja imam jednu prijateljicu koja je u 7 ujutro i 10 navece isto obucena mislim uvjek je na njoj kratka ili duga svecana haljina,kosa isfenirana u lokne,more sminke obavezno mala torbica,tako se obuce do prodavnice,na svadbu,za popodnevnu kafu.Neznam mozda je to ok ali meni nije,zna se sta je za koju priliku ali et[sm=jezicek.gif]

Isto mi je bezveze kad vidim kratku suknju,majcu da se vidi pupak,dekolte sto veci,i kad se istakne jos nakitom,jakom sminkom na ocima i neki jaki ruz,mislim dno-dna[sm=zmeden.gif]

[sm=zmeden.gif]pravi kic

Znam da je jeans vjecan[sm=bravo.gif] i da nikad nece izaci iz mode kao i kad neznas sta obuci da sa crno-bjelom kombinacijom neces pogrjesiti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

danery -> RE: Modni promasaj (24.9.2012 19:05:45)

IZVORNA PORUKA: lost

IZVORNA PORUKA: Alma_27

kad ste vec kod cipkasith hlanki, stajlinga i sl., da vidite ovu caricu [sm=jezicek.gif]

http://tuzlanski.ba/music/78-zanimljivosti/1775-pogledajte-kako-je-takmiarka-ostavila-iri-x-factora-u-oku-video.html

Kako degutantno[sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif]
[sm=smiley21.gif]

bahahhahahhahaa[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],krepah od smijeha [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

meni je pregrozno vidjet "švapski" stil na muškima-bijele sportske sokne,sandale na čičak i kratke hlače sa košuljicama....još gore kad isto to nadrndulje uz odijelo [sm=smiley5.gif][sm=smiley5.gif] zemljo,otvori se [sm=jezicek.gif]

Lejla Ka -> RE: Modni promasaj (25.9.2012 1:35:13)

Žena u jako nisko rezanim farmerkama, na izletu čučne pored deke na travi, a nazad ugledate prizor kakav se obično viđa kod debljih muškaraca: pola guze na vidjelu. Bez obzira na liniju, i vjerovatno savršenu guzu, ovako u opće nije lijepo izgledalo.

Još jedan modni gaf iz BBI: ispred mene i MM-a idu dvije djevojke, obje u helankama, jedna je u tanjem uskom kratkom duksu, koji seže do struka i svijetlosivim helankama. Žena ima savršeno okruglu, super zategnutu ogrooomnu zadnjicu. Meni lično dupe u helankama nikom ne izgleda fino, jer onaj šav bez ikakvih vizuelnih dodataka (kao npr. đepovi ili makar lažni šavovi od đepova na onim "jeans" helankama) izgleda bezveze. Vi možete to nazvati odsustvom kompleksa, ali to je izgledalo prestrašno i sigurno povlači odsustvo još koječega.

pocahontas -> RE: Modni promasaj (25.9.2012 8:16:12)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ja sam ljeti vrlo cesto bez gacica. Jos pogotovo kad je haljina u pitanju.

i tako cijeli dan možeš durati? kako tita ti?
kontam ja da je ovo fensi na par sati kada si s frajerom pa onda to ima neki krajnji cilj, ali na poslu da sam bez gaca 8 sati dnevno ne znam...ipak imas i ti sekreta i sokova koji cure iz tebe?[sm=smiley36.gif][sm=sad.gif]

Galicia -> RE: Modni promasaj (25.9.2012 11:46:29)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

kontam ja da je ovo fensi na par sati kada si s frajerom pa onda to ima neki krajnji cilj, ali na poslu da sam bez gaca 8 sati dnevno ne znam...ipak imas i ti sekreta i sokova koji cure iz tebe?[sm=smiley36.gif] [sm=sad.gif]

Ne citav dan. Nego kad idemo u grad, pa bude vruce, i tako to.

damma -> RE: Modni promasaj (25.9.2012 12:06:14)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

kontam ja da je ovo fensi na par sati kada si s frajerom pa onda to ima neki krajnji cilj, ali na poslu da sam bez gaca 8 sati dnevno ne znam...ipak imas i ti sekreta i sokova koji cure iz tebe?[sm=smiley36.gif][sm=sad.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Graziella -> RE: Modni promasaj (27.9.2012 23:46:10)

ja znam curu koja je kraljica modnih promasaja,hahha,to treba vidjeti!npr,obuce se sva u tonu,pink maica,pink pantole,sandale,torba,narukvica pa cak i lak na noktima...drugi put obuce rozu haljinicu bez rukava,bez bretela a ispod crni grudnjak,pukle one bretele od grudnjaka preko ramena...ode sva car haljine i onog sto se htjelo njome prezentirati...onda stavi metallic sjenu na oci u po bijela dana,pa je meščini pobrkala pojam haljina i tunika,elem svi smo joj prisutni vidjeli gaće jodnom...ma haos...al dotična naravno ne primjecuje svoje greske

Emmy -> RE: Modni promasaj (28.9.2012 10:19:40)

Ne znam je li za ove teme, ali evo već danima viđam djevojke u uggsicama[sm=zmeden.gif], pa pobogu zar je dotle došlo, vani +30, one u futrovanim čizmama, pa se nešto kontam je li im toplo i šta se ve dešava unutra ne smijem ni da pomislim[sm=jezicek.gif]. Inače da ne bude zabune, ta tri primjera koja sam vidjela sve su to bila Ugg-like čizme, dakle nisu original, jer ipak je kod originala vani prava koža, a unutra prava vuna, tako da to možda i ne bi bilo strašno, mada opet[sm=zmeden.gif]

teacher75 -> RE: Modni promasaj (28.9.2012 10:44:24)

ja sam juce kupila sebi u lindexu uske crne pantole rastezljive a sa strane ubacean imitacija koze- mm mi rekao da je kicasto i da sam modni promasaj, al sta on zna sta je moderno[sm=smiley36.gif]mogla sam mu doci u komplet koznim uskim pantolama po posljednjoj modi, sta li bi onda tek rekao[sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: Modni promasaj (28.9.2012 10:45:30)

evo ovakve:
http://www.lindex.com/eu/women/bottoms/trousers/6854537/Trousers/?styleId=31901091
meni su bas cool[sm=smiley1.gif]

mama75 -> RE: Modni promasaj (28.9.2012 11:12:43)

Tiki fine su, ali ne smijem ni zamislite sebe u njima. Tebi bas pristaju.
Inace, primjetila sam da je ove sezone opet in odjeca od koze i imitacije koze (ne samo jakne, nego hlace, detalji na sakoima i sl). Sta vi mislite o tome? Meni se bas i ne svidja. Povratak u 80-te [sm=smiley1.gif]

Emmy -> RE: Modni promasaj (28.9.2012 14:38:40)

IZVORNA PORUKA: mama75

Inace, primjetila sam da je ove sezone opet in odjeca od koze i imitacije koze (ne samo jakne, nego hlace, detalji na sakoima i sl). Sta vi mislite o tome? Meni se bas i ne svidja. Povratak u 80-te [sm=smiley1.gif]

Joj meni je moda osamdesetih pusti me da vrisnem[sm=smiley36.gif], natapirane i izlakirane frizure sa šiškama kao blatobranima, krijeste, špricane farmerke, lasteks farmerke, fluorescentne boje, naramenice[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Modni promasaj (28.9.2012 18:18:40)

ja volim kozu, da se primijetiti gore[sm=smiley36.gif]a modu 80ih bas i ne volim, tj, njihove krojeve siroke, naramenice i tako to,

mama75 -> RE: Modni promasaj (28.9.2012 23:37:31)

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja volim kozu, da se primijetiti gore[sm=smiley36.gif]a modu 80ih bas i ne volim, tj, njihove krojeve siroke, naramenice i tako to,

Mene je ovo sto vidjeh u pojedinim prodavnicama bas podsjetilo na 80-tr (kasne [sm=smiley36.gif]) Sakoi sa velikim naramenicama, dugi nekako, po reverima ubaceni detalji od koze... Jedino sto volim iz tog perioda su helanke i tunike (bez naramenica naravno).

teacher75 -> RE: Modni promasaj (28.9.2012 23:42:02)

i ja isto, ali volim i kozu

animagical -> RE: Modni promasaj (28.9.2012 23:54:35)

meni su se u trudnoci nezamislivo ogadile tunike i helanke, i to vise na sebe ne bih obukla ni pod razno...inace, helanke su mi kao pidzama za vani...kao da mi je bilo mrsko da obucem hlace[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Modni promasaj (29.9.2012 0:25:24)

a meni nema nista draze od helanki i uskih pantola sa elastinom[sm=smiley1.gif]normalne hlace nosim samo na poslu

Galicia -> RE: Modni promasaj (29.9.2012 0:26:17)

IZVORNA PORUKA: teacher75

a meni nema nista draze od helanki i uskih pantola sa elastinom[sm=smiley1.gif] normalne hlace nosim samo na poslu

Ista sam ti.

bellla -> RE: Modni promasaj (17.10.2012 22:59:32)

sta kazete na ovaj trend
http://www.dodaj.rs/f/L/iF/1A0nF8Sd/img-thing.jpg

meni su uzasne,patike na visoku petu

ima 23456 kopija,a i one original I.Marant su [sm=smiley5.gif]

animagical -> RE: Modni promasaj (17.10.2012 23:02:20)

joj kako su ruzne

teacher75 -> RE: Modni promasaj (18.10.2012 13:33:35)

IZVORNA PORUKA: bellla

sta kazete na ovaj trend
http://www.dodaj.rs/f/L/iF/1A0nF8Sd/img-thing.jpg

meni su uzasne,patike na visoku petu

ima 23456 kopija,a i one original I.Marant su [sm=smiley5.gif]

i meni su grozne

Graziella -> RE: Modni promasaj (18.10.2012 20:36:34)

Zenice,da vas pitam,crne cizme i bijela torba ne idu nikako skupa,jel tako?i kako to nekome objasniti,a da ga ne uvrijedis(a taj neko misli da je centar svijeta).ja uvijek gledam da su mi obuca i torba iste ili barem slicne boje,a neki dan sretoh eto (onako povrsnu)prijateljicu pa mi to zape za oko,i kako reagovati?

salmy -> RE: Modni promasaj (18.10.2012 20:40:34)

Ja vise ne gledam da su iste cipele i torba...

meni je sasvim ok svaka moguca kombinacija boja...cesto nosim plave cipele i smdju torbu...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 23 [24] 25   Sljedeća stranica >   >>