hapymum -> RE: Modni promasaj (15.9.2012 12:07:44)
|
Ja mislim da se o ukusima ne raspravlja,svako nosi sto misli da mu "dobro stoji",ponekad mi je zao ovih skolaraca jer njima tv,i internet namece modni stil,tako da je cijeli razred uniformisan,ako kupi jedna duksericu adidas znaci da sutra cjeli razred ima takvu duksericu ali se takmice ciji je veci znak ili da li je markirana.Ja tako maloj od sestre kazem da se oblaci drugacije od ostalih da ima svoj stil,ponek joj nesto predlozim sta da obuce,kaze ona ja di rado ali ce mi cijeli razred smijati.Mozda je ovo gore OT a za modni promasaj npr ja imam jednu prijateljicu koja je u 7 ujutro i 10 navece isto obucena mislim uvjek je na njoj kratka ili duga svecana haljina,kosa isfenirana u lokne,more sminke obavezno mala torbica,tako se obuce do prodavnice,na svadbu,za popodnevnu kafu.Neznam mozda je to ok ali meni nije,zna se sta je za koju priliku ali et[sm=jezicek.gif] Isto mi je bezveze kad vidim kratku suknju,majcu da se vidi pupak,dekolte sto veci,i kad se istakne jos nakitom,jakom sminkom na ocima i neki jaki ruz,mislim dno-dna[sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif]pravi kic Znam da je jeans vjecan[sm=bravo.gif] i da nikad nece izaci iz mode kao i kad neznas sta obuci da sa crno-bjelom kombinacijom neces pogrjesiti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|