RE: Modni promasaj (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

teacher75 -> RE: Modni promasaj (7.9.2012 23:19:20)

meni su helanke/ tajice jedan od omiljenih odjevnih predmeta, uglavnom sam u njima, kombiniram ih sa kratkim haljinama i tunikama[sm=smiley1.gif]a kad smo kod toga, veceras sam ostala doslovno bez texta: u gradu ispred mene ide djevojka od nekih 18-20 godina zagrljena sa momkom a na njoj cipkane providne helanke/tajice (mozda su i najlonke) ispod kojih se vidi gola guza i tange, gore kratka majica i dole cizme (isto kao da je gola izasla- guza skroz na izvolite, kao striptizeta) ja nisam mogla sebi doci da neko onako obucen (razgolicen) moze izaci u grad i pitam se jesu li je roditelji vidjeli u cemu je

teacher75 -> RE: Modni promasaj (7.9.2012 23:32:50)

a rijec tajice dolazi iz engleskog jezika: tights (taits) sto znaci i helanke i najlonke[sm=smiley1.gif]

SdZ -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 16:31:25)

Ja prije neki dan ispred bolnice vidjeh nesto slicno kao Tiki. Djevojka, do 23. godine, obukla neku leprsavu sarenu potkosulju koja je do kukova, a dolje ima ni manje ni vise nego obicne crne strample, one tanje naravno, pa se i noge vide malo. I ne izgleda ludo uopce [sm=zmeden.gif].

teacher75 -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 16:37:33)

IZVORNA PORUKA: SdZ

Ja prije neki dan ispred bolnice vidjeh nesto slicno kao Tiki. Djevojka, do 23. godine, obukla neku leprsavu sarenu potkosulju koja je do kukova, a dolje ima ni manje ni vise nego obicne crne strample, one tanje naravno, pa se i noge vide malo. I ne izgleda ludo uopce [sm=zmeden.gif].

a kakve su joj gace, jesu li tange ili barem boxerice?[sm=smiley36.gif]

SdZ -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 16:40:28)

Crne bokserice. To bas htjedoh napisati, ali zaboravila, pa sve citam svoj post i vidim da mi nesto fali. [sm=smiley36.gif]

chuci -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 16:45:16)

Crne bokserice. To bas htjedoh napisati, ali zaboravila, pa sve citam svoj post i vidim da mi nesto fali. [sm=smiley36.gif]

i skota ti da ti fale gaće [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

SdZ -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 16:55:31)

[sm=jezicek.gif] Kad ono gace fale meni u postu, a njoj jos koji komad odjece.[sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 16:57:09)

Ja sam ljeti vrlo cesto bez gacica. Jos pogotovo kad je haljina u pitanju.

felix -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 16:58:58)

IZVORNA PORUKA: Galicia

ubice te propuha[sm=jezicek.gif] hahha

teacher75 -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 17:03:27)

ta je jos i pristojna[sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 17:04:13)

meni bi bilo nezgodno, posebno kad bih trebala sjesti, zamisli na vrucini da mi se sve zalijepi na mene[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 17:08:17)

ne mogu vjerovat u ovo...haljinu posebno...[sm=smiley13.gif]
ta nisu gaće samo modni dodatak...one su higijenski recimo ''zaštita''

[sm=zmeden.gif]

draguljče -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 17:17:54)

Ja ne bih mogla bez gaćaica ni u čemu. Nema šanse.

SdZ -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 17:41:00)

Ja isto ne bih mogla bez gacica, pa makar tangice ako odjeca zahtjeva.

teacher75 -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 18:06:28)

ma ne mogu ni tangice a kamoli bez iceg[sm=smiley36.gif]

Galicia -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 18:12:05)

Sta's mlado ludo. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 
Samo kod duzih haljina, da mi se ne lijepe i ne ocrtavaju gacice/tangice.
Ja sam znala prije skiniti tangice na po bijela dana i baciti ih negdje usput. Skrlet me hvata od njih. Isto i od najlonki. Evo sva se najezim cim pomislim na najlonke.

reallove -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 18:40:43)

IZVORNA PORUKA: teacher75

meni su helanke/ tajice jedan od omiljenih odjevnih predmeta, uglavnom sam u njima, kombiniram ih sa kratkim haljinama i tunikama[sm=smiley1.gif]a kad smo kod toga, veceras sam ostala doslovno bez texta: u gradu ispred mene ide djevojka od nekih 18-20 godina zagrljena sa momkom a na njoj cipkane providne helanke/tajice (mozda su i najlonke) ispod kojih se vidi gola guza i tange, gore kratka majica i dole cizme (isto kao da je gola izasla- guza skroz na izvolite, kao striptizeta) ja nisam mogla sebi doci da neko onako obucen (razgolicen) moze izaci u grad i pitam se jesu li je roditelji vidjeli u cemu je

joj ovo je uzas,ma jos malo pa ce gole da hodaju,nece vise biti u modi izaci obucen[sm=smiley36.gif]

animagical -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 18:43:15)

Sta's mlado ludo. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 
Samo kod duzih haljina, da mi se ne lijepe i ne ocrtavaju gacice/tangice.
Ja sam znala prije skiniti tangice na po bijela dana i baciti ih negdje usput. Skrlet me hvata od njih. Isto i od najlonki. Evo sva se najezim cim pomislim na najlonke.

nosi zeno bokserice sa skrivenim savom, ne hodaj gologuza, nije fino[sm=smiley36.gif]

Bihter -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 18:44:37)

Meni se par puta desilo da na plazi smocim obadva kupaca pa kuci moram u hlacicama i majici a ispod nista..Uzas,.bas sam se osjecala gola,kao da svi znaju da ja nemam gacice [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=smiley36.gif]

animagical -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 18:50:22)

i sve se ono kao neofirno naginjes naprijed da vidis ocrtava li se sta,jel?[sm=smiley36.gif]

draguljče -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 19:15:02)

Ja sam u Harisu i Aleksu viđala te helanke čipkane, H&M, mislim da će prije biti da su to čarape bez stopala, ali eto, djevojčice to iskoristile da ih preimenuju u helanke da bi ih mogle nositi tako. I sve su im se rasprodale vrlo brzo. [sm=smiley36.gif]

teacher75 -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 19:18:57)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Ja sam u Harisu i Aleksu viđala te helanke čipkane, H&M, mislim da će prije biti da su to čarape bez stopala, ali eto, djevojčice to iskoristile da ih preimenuju u helanke da bi ih mogle nositi tako. I sve su im se rasprodale vrlo brzo. [sm=smiley36.gif]

pa ni helanke najobicnije se ne nose uz kratku majicu vec uz nesto sto prekriva guzu, mislim ovo je bilo stvarno uzas kad sam vidjela, tange i guza na izvolite[sm=smiley11.gif]

Alma_27 -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 20:33:23)

kad ste vec kod cipkasith hlanki, stajlinga i sl., da vidite ovu caricu [sm=jezicek.gif]

http://tuzlanski.ba/music/78-zanimljivosti/1775-pogledajte-kako-je-takmiarka-ostavila-iri-x-factora-u-oku-video.html

minie -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 22:12:18)

IZVORNA PORUKA: Alma_27

kad ste vec kod cipkasith hlanki, stajlinga i sl., da vidite ovu caricu [sm=jezicek.gif]

http://tuzlanski.ba/music/78-zanimljivosti/1775-pogledajte-kako-je-takmiarka-ostavila-iri-x-factora-u-oku-video.html

Koji odron, fuj

Alma_27 -> RE: Modni promasaj (14.9.2012 22:29:10)

IZVORNA PORUKA: minie

IZVORNA PORUKA: Alma_27

Koji odron, fuj

meni je prvi put bilo smijesno a kasnije zalosno... sta sve ljudi rade da privuku paznju

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>