RE: Modni promasaj (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

koka i po -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:35:21)

e sad da ne bi kvarila temu,pa da opet pojedine ne kazu da filozofiram ,pa da drzim "propovjedi".....
nemoj vise nikada za sebe tako nesto reci...taman da i jeste tako[sm=smiley1.gif]
o ostalom necu da pisem moje misljenje vec znas.

teacher75 -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:37:22)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ja imam drugaricu koja je avion i radi posla mora nositi i sakoe i kosuljice i suknje i u svemu tome izgleda sexipilnije i profinjenije od mnogih u 20-im godinama koje se kao oblace moredno. I podjednako joj dobro stoji i to "tetasto" za posla, i ono sto nosi kad je van posla.
Stvar je u tome kako neko nesto nosi i da li stoji.

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

ili nasa pocy, ja ne mogu zamisliti da njoj nesto ruzno stoji[sm=smiley1.gif]

palachinken -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:38:43)

http://funmeme.com/post/2010/07/11/WTF-People-Part-3-e28093-Funny-Pics-e28093-Slightly-NSFW.aspx
[sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:39:08)

zato maji prekrasno stoji zelena boja....[sm=smiley31.gif]

ja sma neki dan sa majom pila kafu i imala je majciu cvjetlu nasebi sa aplikacijom cvijeta...znači nikad mi ljepša bila nije...pa ovom prilikom te majo molim da crne majice pobacaš i one vesele nosiš...kakve oči imaš i pogled u tim majicama niti jedna dizajner tome nebi doprinjeo svojim radom...

Lejla Ka -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:39:10)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: koka i po

I da, ja sad da navucem na sebe ne znam ti sta i od kojeg dizajnera to ne moze biti dobro.

e Majo ,Majo.....da znas da cu za ovo dobro da te naruzim

samo sam realna

Ne, nego nisi našla pravog dizajnera.

Hanady RR -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:40:25)

IZVORNA PORUKA: palachinken

http://funmeme.com/post/2010/07/11/WTF-People-Part-3-e28093-Funny-Pics-e28093-Slightly-NSFW.aspx
[sm=jezicek.gif]

joj pa ovo je već čini mi se neki prihički poremećaj[sm=smiley13.gif]
vidi frizura...
i zaborvanosti donji dio d aonuku...
a jel s eona prva upiškila[sm=smiley13.gif]

palachinken -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:41:17)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

[sm=jezicek.gif]

vidi frizura...

A ne, to je u nekoj zemlji bez kompleksa.

maja78 RR -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:41:23)

zato maji prekrasno stoji zelena boja....[sm=smiley31.gif]

ja sma neki dan sa majom pila kafu i imala je majciu cvjetlu nasebi sa aplikacijom cvijeta...znači nikad mi ljepša bila nije...pa ovom prilikom te majo molim da crne majice pobacaš i one vesele nosiš...kakve oči imaš i pogled u tim majicama niti jedna dizajner tome nebi doprinjeo svojim radom...

[sm=smiley31.gif]

Hanady RR -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:43:59)

[sm=jezicek.gif]

vidi frizura...

ma palchinkec ova druga...pa i prva pa i ova u plavoj majici i šorcu i ona u bijeloj haljini sa plavom kosom ok...njen stil...nema komlekse...al ovo ostalo[sm=smiley13.gif]
meni se čini da se neko šali sa slabijima od sebe umno[sm=smiley13.gif]

vjestica -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:44:55)

[sm=jezicek.gif]

vidi frizura...

da, i iako će se većina naših ljudi zgroziti na ovo, meni je ovo super
ljudi vani nisu toliko opterećeni odjevanjem, ko mi ovdje

veeseelaa -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:50:43)

nemoj vise nikada za sebe tako nesto reci..

baš tako

animagical -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:53:29)

ova na drugoj slici u pink kupacem je cini mi se trudnica[sm=smiley1.gif]

vjestica -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:55:44)

[sm=jezicek.gif]

vidi frizura...

ma palchinkec ova druga...pa i prva pa i ova u plavoj majici i šorcu i ona u bijeloj haljini sa plavom kosom ok...njen stil...nema komlekse...al ovo ostalo[sm=smiley13.gif]

otkud odmah pretpostavka da su mnogi od njih umno zaostali??
pa ti bi onda isto mislila i za moju zaovu,a žena samo dovoljno dugo živi u Americi da je totalno neopterećena s tim šta će obuć
a kad dođe ovdje, onda je mm gnavi i vraća s vrata da se obuče adekvatno našoj sredini, jer bi ljudi misliloi da je psihički bolesnik [sm=smiley29.gif]

veeseelaa -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:56:49)

hebo našu sredinu, sve sami opterećeni likovi

vjestica -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:58:41)

da, i smao kod nas misle da je šorc rezervisan za mršavice bez celulita i smao kod nas možeš u časopisu pročitati da bikini možeš obuć smao ako imaš ravan stomak [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

veeseelaa -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 14:02:15)

IZVORNA PORUKA: vjestica

da, i smao kod nas misle da je šorc rezervisan za mršavice bez celulita i smao kod nas možeš u časopisu pročitati da bikini možeš obuć smao ako imaš ravan stomak [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif]

ma kažem zato imamo toliko sjebanih tinejdžerki, anoreksične cure i sl
treba biti opušten

Hanady RR -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 14:04:08)

[sm=jezicek.gif]

vidi frizura...

otkud odmah pretpostavka da su mnogi od njih umno zaostali??
pa ti bi onda isto mislila i za moju zaovu,a žena samo dovoljno dugo živi u Americi da je totalno neopterećena s tim šta će obuć
a kad dođe ovdje, onda je mm gnavi i vraća s vrata da se obuče adekvatno našoj sredini, jer bi ljudi misliloi da je psihički bolesnik [sm=smiley29.gif]

vještice draga...
mislim nije se ovdje niko naštimao za fotkanje...neko ih je fotkao bez njhovoga znanja...
meni je to strašno....
čisto igranje sa nekim [sm=smiley13.gif]

pa na prvoj slici žena se upiškila...možda je bolesna[sm=smiley13.gif] neko je slika i to šala stavi na internet prostor ...
super obučena i sve ok...al žena se umokrila...i sad valjda trebam reći da se upiškim ulicom nastavim gdje sma stala jer sma neopterećena[sm=zmeden.gif]

mislim da nema smisla...iskreno[sm=smiley13.gif]

a sad ...imam i ja svoje prijateljice koje nose nakit od šarneih dugamdi na sebi... it o maksuz pokupuje dugmiće pa nagizda lančić i obuče...obavezno u bojama koje nisu u svezi sa obučenim...al to je sanja...ja ne niti mjenjam niti mogu zamisliti nju drugačiju...
[sm=smiley1.gif]

vjestica -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 14:09:38)

hanady ni meni se nimalo ne sviđa postavljanje ovakvih slika na internet, ali mi se takođe nimalo ne sviđa ni komentarisanje kako su ovo psihički bolesnici i sl

Anoniman -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 14:10:01)

treba biti opušten

Da.

Lejla Ka -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 14:10:50)

Ma ne treba ni u čemu pretjerivati.

Zamisli sebe (moram ovako, profesionalna deformacija [sm=jezicek.gif]) sa ragadama [sm=jezicek.gif] (zna Vještica što se ja smijem) i sad je tebi nezamislivo da bilo šta obučeš, pa npr. napraviš rupe na majici, i potpuno neopterećena trkneš po hljeb u mahalski granap.

Ako sam ja zbog toga što ne bih baš smatrala takav postupak OK opterećena, ja ću rado biti opterećena u toj mjeri.

Šorc nije rezervisan, ali postoje odgovarajući krojevi i brojevi.

I također možete pričati o opterećenosti i neopterećenosti, ali ne znam nikog ko ne voli vidjeti sebe u ogledalu u nečem što mu savršeno pristaje, u čemu izgleda lijepo, sa frizorom i šminkom koja ističe sve lijepo na njemu. Razumijem ja da je nekom tlaka ulagati vrijeme u to, da je nekome tlaka istrpiti neudobnost nekih odjevnih predmeta koje bi obukao, ali nikom ne bi bilo mrsko vidjeti sebe u nekom blistavom (ne mislim na šljoke i to [sm=smiley36.gif]) izdanju.

aazra -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 14:14:26)

Sjecam se jedne setnje u Dubrovniku, grad je vrvio od stranaca i ja nisam mogla da malo ne zagledam te ljude...hodali su svakakvi bosi, u najobicnijim jednobojnim majicama i pantolama, neoptereceni, opusteni...Bas sam im pozavidjela u jednom momentu...Samo kod nas za svaku prigodu moras biti sređen i po mogucnosti nositi "markirano" [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Evo jucer je bila top tema kupaci kostimi - ja gledam da je kvalitetan, neka boja koju volim, i to je to, od tolikih mlađih i atraktivnih djevojaka ne vjerujem da ce sad neko mene zagledati na punoj plazi [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Hanady RR -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 14:17:16)

hanady ni meni se nimalo ne sviđa postavljanje ovakvih slika na internet, ali mi se takođe nimalo ne sviđa ni komentarisanje kako su ovo psihički bolesnici i sl

nosi psihički bolensici ali ovi koji su ih slikali su jači do njih umno...i koriste slabosti koje ovi imaju...s tim da ne smatram slabosti sve slike to napisah...
određene slike su savim Ok...al druge zasita nisu neopterećenost nego čista opterećenost u kojoj se pretjeralo...
mislim nije ih bosanac ( balkanac) ni fotkogarfisao nego neko iz njihove zmelje...sigurno plijene pažnju...tipa ovaj stariji čovjek sa treće slike...teta na 7 slici, i posljednja fotografija...
sad ti mene možeš uvjeđivati da to nije tako...al ja sma sigurna da dobar dio nas evo u sarajevu nebi se na ovaka način ismijavao ovim ljudima...sa naslovom WRF people.funny pics[sm=smiley13.gif]

aazra -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 14:20:10)

Ali vezano za ono sto sam vec pisala na ovoj temi - ja nastojim voditi racuna o sebi, u smislu odijevanja da je nesto sto mi stoji pa makar bila i opustena varijanta, volim kombinovati određene  boje pa i u nekim opustenijim varijantama...ali bez sad nekog pretjerivanja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

animagical -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 14:21:44)

Zamisli sebe (moram ovako, profesionalna deformacija user posted image ) sa ragadama user posted image (zna Vještica što se ja smijem) i sad je tebi nezamislivo da bilo šta obučeš, pa npr. napraviš rupe na majici, i potpuno neopterećena trkneš po hljeb u mahalski granap.

hajde vjestice priznaj, u koji si granap isla ovako?[sm=smiley36.gif]

hanabanana -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 14:23:54)

IZVORNA PORUKA: aazra

Sjecam se jedne setnje u Dubrovniku, grad je vrvio od stranaca i ja nisam mogla da malo ne zagledam te ljude...hodali su svakakvi bosi, u najobicnijim jednobojnim majicama i pantolama, neoptereceni, opusteni...Bas sam im pozavidjela u jednom momentu...Samo kod nas za svaku prigodu moras biti sređen i po mogucnosti nositi "markirano" [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Evo jucer je bila top tema kupaci kostimi - ja gledam da je kvalitetan, neka boja koju volim, i to je to, od tolikih mlađih i atraktivnih djevojaka ne vjerujem da ce sad neko mene zagledati na punoj plazi [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Kod kupovine kupaćeg polazim od prve stavke:
- nema šanse da za isti dam više 25 KM, taman da priča sa mnom na plaži.
Ove godine kupila odličan Pompein u Konzumovoj prodavnici. 22 KM

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>