RE: Modni promasaj (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Ljepota i moda

Poruka

Blue rose RR -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 12:51:10)

Nešto ne mogu reći da obilujemo modnim promašajima, obzirom da toliko nekakvih pravaca u svemu imamo, pa i u modi. Ne znam koliko od vas ko gleda one modne kanale, stvarno nekad ostanemo ono waaao, a nekad : "Pa vala baš ko bi ovo obukao - niđe veze, s brda, s dola odjeća i kombinacije".
Važno se lijepo osjećati u odjeći i obući, pa ne bitno jesu li to cipele sa platformom, ili baletanke, ciganka suknja ili minjak ...

teacher75 -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 12:53:57)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi na poslu ne smijemo nositi bretele, sorceve, bermude, prekratko i preusko, izlizane farmerke, sve ostalo je dozvoljeno hb[sm=smiley1.gif]obucem farmerke od tamnog texasa ili suknju od tamnog texasa, ponekad crne ili sive pantole na peglu a gore oblacim majice i zimi rolke, ili obucem haljinu ili tuniku uz helanke. od obuce nosim samo baletanke ili cizme, ljeto sandale, nikakve cipele ne volim osim baletanki[sm=smiley1.gif]

i koja ti je dužina suknje...

malo iznad koljena, ne pada mi napamet da skrivam svoje lijepe noge[sm=smiley1.gif]

mama75 -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 12:54:21)

I da doam: totalni mi je modni promasaj kada neko pokusava da izgleda retro, a u stvari lici na vremeplov.

teacher75 -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 12:56:10)

IZVORNA PORUKA: mama75

Ima zena koje izgledaju kao tete i u farmericama i majici, a ima i obrnutih slucajeva. Tiki ti bi i u ovakvoj suknji i hlacama izgledala super (mama od 27 godina [sm=smiley2.gif] )

hvala draga[sm=smiley1.gif]i inace mi rijetko ko da vise od 32[sm=smiley36.gif]e sad jel to do oblacenja il neceg drugog ne znam...

mama75 -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 12:58:08)

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ima zena koje izgledaju kao tete i u farmericama i majici, a ima i obrnutih slucajeva. Tiki ti bi i u ovakvoj suknji i hlacama izgledala super (mama od 27 godina [sm=smiley2.gif] )

hvala draga[sm=smiley1.gif]i inace mi rijetko ko da vise od 32[sm=smiley36.gif]e sad jel to do oblacenja il neceg drugog ne znam...

Ma to je do generacije [sm=smiley1.gif] Ali hajde, odosmo OT

veeseelaa -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:03:10)

imam i ja drugaricu vaših godina, izgleda baš mladoliko, niko joj ne bi dao iznad 32-33 godine

mama75 -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:07:08)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

imam i ja drugaricu vaših godina, izgleda baš mladoliko, niko joj ne bi dao iznad 32-33 godine

vesela ti ocito ne znas meme i Ticerku: mi ti izgledamo kao da nam je 22-23. A to se mozda i moze svrstati u modni promasaj: ne oblacimo se primjereno nasim godinama [sm=smiley36.gif]

vjestica -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:08:34)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

vesela ti ocito ne znas meme i Ticerku: mi ti izgledamo kao da nam je 22-23. A to se mozda i moze svrstati u modni promasaj: ne oblacimo se primjereno nasim godinama [sm=smiley36.gif]

i ja vam se pridružujem
nisma doduše generacija, al sam blizu (godinu mlađa)

animagical -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:10:34)

IZVORNA PORUKA: vjestica

nek priča ko šta hoće, meni su svi modeli iz belisime totalno tetasti i ja ne bih to obukla na sebe
jednom sam jedne tole kupila u belisimi, ali ih rijetko obučem
i kad ih obučem, obučem ovako ko tiki sa nekom običnoj, ležernijom majicom

joj stvarno jesu...[sm=smiley36.gif]

Skvo RR -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:11:26)

Ama..ja volim da se osjecam zenstveno u svakoj kombinaciji, bila ona za posla, za rekreacije, za kafe itd...ne volim se osjecati bezvezno..

lajlac -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:11:36)

Mislim da ne bih nista mogla nazvati modnim promasajem, ali mogu reci da nikad ne bih obukla pantale na peglu, pogotovo ne prugaste, barem ne svojevoljno [sm=smiley1.gif]

bebacha -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:13:15)

ja kad prodjem kraj nase Bellisime oci mi ostanu.stvarno imaju extra modele,prvenstveno haljina

teacher75 -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:13:49)

IZVORNA PORUKA: lajlac

Mislim da ne bih nista mogla nazvati modnim promasajem, ali mogu reci da nikad ne bih obukla pantale na peglu, pogotovo ne prugaste, barem ne svojevoljno [sm=smiley1.gif]

ne volim ih ni ja i nikad ih ne bih obukla u slobodno vrijeme, ali mi je najzgodnije kombinovati za posla (da nisam stalno u farmerkama i texas suknji)pa obucem nekad jedne crne al su uzi model pa nisu tako ruzne[sm=smiley36.gif]

Lejla Ka -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:14:02)

Evo sam ja sad u cnim uskim farmerkama iz Belissime i petrolej t-shirt. Gore je crni tanki (tetasti) đemperak na kopčanje (isto Belissima [sm=jezicek.gif]), a dole svijetlo sive cipele otvorenih prstiju i pune pete. Zaklela bih se da bi me svako dijete iz obližnje osnovne škole (koje je iole pristojno) oslovilo sa "teta" [sm=jezicek.gif]

No dostavljač pizze je rekao "a, evo sišla je djevojka" [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:14:31)

IZVORNA PORUKA: bebacha

ja kad prodjem kraj nase Bellisime oci mi ostanu.stvarno imaju extra modele,prvenstveno haljina

a mladja si od mene najmanje 10 godina[sm=smiley36.gif]

bebacha -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:15:56)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
sve zavisi od ukusa[sm=smiley1.gif]

animagical -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:19:14)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Evo sam ja sad u cnim uskim farmerkama iz Belissime i petrolej t-shirt. Gore je crni tanki (tetasti) đemperak na kopčanje (isto Belissima [sm=jezicek.gif]), a dole svijetlo sive cipele otvorenih prstiju i pune pete. Zaklela bih se da bi me svako dijete iz obližnje osnovne škole (koje je iole pristojno) oslovilo sa "teta" [sm=jezicek.gif]

No dostavljač pizze je rekao "a, evo sišla je djevojka" [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

opa vidi tete[sm=smiley2.gif] to mi se svidja[sm=bravo.gif] ja im nekako vazda vidim neke haljine na preklop, bez tonove, siroke rukave...ili ja ne znam da pretabirim po radnji...

koka i po -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:20:36)

No dostavljač pizze je rekao "a, evo sišla je djevojka"

njegovo se pika [sm=smiley36.gif]

Lejla Ka -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:26:07)

IZVORNA PORUKA: koka i po

No dostavljač pizze je rekao "a, evo sišla je djevojka"

njegovo se pika [sm=smiley36.gif]

Naročito što je izgldao cca 10 godina mlađi od mene [sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:26:16)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

sasvim logično...

imama dvije tunike koje nosim na helnake iz belisime...jedna ljubičasta jedna plava...pored ostaloga more iz tih radnji...

potpuno isti kroij tunike kao mango tunike preko helanki koju ja i teacher imamo istu...
zanči u bobu isti kroj...a boje sni tmurne ni vake ni nake...kao i materijal i ponašanje tunike na tijelu ...

al kad neko ne zna kupit njegov problem...
[sm=smiley36.gif]

maja78 RR -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:28:31)

Ukusi su razliciti.

Vidim imate nesto protiv tetastog oblacenja.

Ja imam drugaricu koja je avion i radi posla mora nositi i sakoe i kosuljice i suknje i u svemu tome izgleda sexipilnije i profinjenije od mnogih u 20-im godinama koje se kao oblace moredno. I podjednako joj dobro stoji i to "tetasto" za posla, i ono sto nosi kad je van posla.
Stvar je u tome kako neko nesto nosi i da li stoji.

I da, ja sad da navucem na sebe ne znam ti sta i od kojeg dizajnera to ne moze biti dobro.

Alhemicarka -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:30:14)

IZVORNA PORUKA: vjestica

nek priča ko šta hoće, meni su svi modeli iz belisime totalno tetasti i ja ne bih to obukla na sebe
jednom sam jedne tole kupila u belisimi, ali ih rijetko obučem
i kad ih obučem, obučem ovako ko tiki sa nekom običnoj, ležernijom majicom

To ti zavisi na šta naletiš i kako ti stoji. Imam ja drugaricu koja izgleda ko djevojčurak, a ima 28 godina. I ne samo da tako izgleda, već se tako i nosi, odječa hello kitty, rajfići, šnalice. I uđemo u Belissimu, uz njeno negodovanje, ovdje je sve tetasto, ovako nosi moja tetka i sl. Elem nađe preslatku haljinicu koja je bila baš u njenom stilu. I nekoliko puta je tako tamo kupila te suknjicu, te haljinice. Da ne povjeruješ.

koka i po -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:30:39)

I da, ja sad da navucem na sebe ne znam ti sta i od kojeg dizajnera to ne moze biti dobro.

e Majo ,Majo.....da znas da cu za ovo dobro da te naruzim

maja78 RR -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:32:03)

IZVORNA PORUKA: koka i po

e Majo ,Majo.....da znas da cu za ovo dobro da te naruzim

samo sam realna

veeseelaa -> RE: Modni promasaj (6.9.2012 13:32:14)

Ja imam drugaricu koja je avion i radi posla mora nositi i sakoe i kosuljice i suknje i u svemu tome izgleda sexipilnije i profinjenije od mnogih u 20-im godinama koje se kao oblace moredno. I podjednako joj dobro stoji i to "tetasto" za posla, i ono sto nosi kad je van posla.
Stvar je u tome kako neko nesto nosi i da li stoji.

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>