manuela RR -> RE: Trudna sam!!! (25.5.2017 23:18:11)
|
IZVORNA PORUKA: cauchy Pozdrav i od mene, nakon duuugo vremena [sm=smiley1.gif] Ne znam ima li "starih" forumašica, s kojima sam se ranije dopisivala ovdje, ali svakako da se predstavim... Ovako, prosle godine, u feb porodila sam se s punih 6 mjeseci, nakon visokorizicne trudnoće (dvoroga maternica, krvarenja, hematom, prsnuće vodenjaka u 19 tt, konstantno curenje plodove vode do poroda u 28 tt...) i nažalost beba mi je umrla nakon 7 dana u inkubatoru [sm=smiley19.gif] Evo, konačno sam skupila snage da opet pokušam, svi nalazi su ok, i danas nakon par mjeseci pokusavanja ugledala sam + na testu kojeg sam radila dva dana prije NEočekivanog menzesa jer sam imala simptome trudnoće. Nadam se da će ovoga puta biti sve uredu... Baš mi je žao al skupila si hrabrost za dalje. .. Negdje sam pročitala da se bebe rođene nakon izgubljene trudnoće zovu dugina djeca (poslije kiše dodje duga) pa eto i ti si nam u iščekivanju dugine bebe [sm=duda.gif] Biće aBd sve uredu. .. Samo pozitivno i redovne kontrole. ..[sm=smiley27.gif]
|
|
|
|