alman -> RE: Trudna sam!!! (8.4.2015 16:54:09)
|
IZVORNA PORUKA: megane evo želim i ja da se javim, da podijelim sa vama svoj slucaj. u braku smo 6,5 godina, i cijelo to vrijeme smo pokusavali da zatrudnim, milion nekih nalaza, analiza ne znam vise sta sve nismo radili, sve bilo uredno ali nama nije uspjevalo. razmisljali smo o vantjelesnoj oplodnji, ali nam je bilo preskupo pa smo polako skupljali novac i konacno skupili i zapoceli postupak. Prvo mycrogynon. pa pnda gonal i cetrotide, pa aspiracija i embriotransfer, i onda cekanje 15 dana na betu. nismo izdrzali 15 otisli smo 14 dan, onda najduzih sat i pol cekanja isplatilo se beta 592,03, niko nije sretniji bio od nas, plakali smo skakali od srece. ja se super osjecam, pomalo nekad imam neka boluckanja ali kazu da je to od sirenja maternice, koristim utrogestan i folnu kiselinu, a 16.04 imamo prvi UZ da vidimo koliko nas jedno ili dvoje :)[sm=duda.gif][sm=duda.gif] iskrene cestitke i od srca ti zelim dvije [sm=duda.gif][sm=duda.gif], kad ste vec sve to prosli[sm=smiley1.gif] i naravno urednu trudnocu do kraja
|
|
|
|