RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

bebacha -> RE: Trudna sam!!! (4.9.2014 11:28:19)

IZVORNA PORUKA: ena23

hahaha, joj ja sam tad tek saznala da sam trudna, ja sam bila izvan sebe od radosti a nikome nisam htjela reci i sva sma bila zbunjena. ja se uopste ne sjecam da sam iukoga gledala [sm=smiley13.gif] trebala si se javiti, ja sma ba smotana

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
ma poslije mi bi krivo al et

veeseelaa -> RE: Trudna sam!!! (4.9.2014 11:48:04)

ena23 iskrene čsetitke [sm=bravo.gif]
divna vijest[sm=smiley1.gif]

Lady26 -> RE: Trudna sam!!! (4.9.2014 11:53:24)

IZVORNA PORUKA: ena23

posebno lady26 i millenium, i onda nekada smo zajedno trudnovale...
a kad sma vec tu da se i ja prijavim [sm=smiley1.gif]

termin oko 20.04.2015. aBd

Aaaaaaaaaaaaaa cestitam draga od srca i ja tebi [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Eto nama generacije aBd po 2 put [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozica.gif[/image]

mykica -> RE: Trudna sam!!! (4.9.2014 15:51:52)

Evo i mene da se prijavim. 7 mjeseci nakon poroda, ja opet ugledah [sm=rozacrtici.gif] Malo nam se omaklo :) Nadam se najboljem i čekam uz vas april :)

Lozana -> RE: Trudna sam!!! (5.9.2014 8:05:54)

IZVORNA PORUKA: mykica

Evo i mene da se prijavim. 7 mjeseci nakon poroda, ja opet ugledah [sm=rozacrtici.gif] Malo nam se omaklo :) Nadam se najboljem i čekam uz vas april :)

Čestitam mykice nebrini,biće to sve ok,ugodan ti želim naredni period uz malene bebice.

damma -> RE: Trudna sam!!! (5.9.2014 8:08:44)

cestitke novim trudnicama [sm=smiley1.gif]
da vam trudnoca prodje u najboljem redu..

Andy_Bec23 -> RE: Trudna sam!!! (5.9.2014 8:45:41)

Cestitke svim novim trudnicama, zelim im ugodnu i laku trudnocu :-)[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mushu -> RE: Trudna sam!!! (7.9.2014 8:42:06)

Cestitke novim trudnicama. Izgleda da se mnoge vidimo u aprilu aBd. Meni je termin 14.4.2015. ABD

Crnkica -> RE: Trudna sam!!! (7.9.2014 17:00:24)

Čestitam svim novim trudnicama i neka im je hairli ovaj naredni period.[sm=smiley1.gif]

Nana84 -> RE: Trudna sam!!! (15.9.2014 18:22:54)

Pozdrav svim trudnicama:) Nakon par mjeseci pokusavanja danas ugledah dvije roze crte :)) Trudna sam :))) druga bebica,malo cu sacekat pa posjetit doktora.

Valerie -> RE: Trudna sam!!! (19.9.2014 10:41:49)

Pozdrav svima! Prijavljujem se i ja... pocetkom septembra test je bio [sm=rozacrtici.gif] , tako da se nadam da cemo se narednih mjeseci druziti na ovim temama....

Medi_87 -> RE: Trudna sam!!! (19.9.2014 10:49:24)

Cestitam novim trudnicama [sm=smiley1.gif]

Mushu -> RE: Trudna sam!!! (26.9.2014 16:03:23)

Cestitke novim [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pinky_cujica -> RE: Trudna sam!!! (30.9.2014 13:22:37)

Evo da se i ja ,,prijavim,, [sm=smiley1.gif] Vidim da nas je dosta s terminom u aprilu, moj je 20.4.2015.g. aBd [sm=smiley1.gif] zelim da nam svima trudnoca prodje bez problema, te da docekamo nase [sm=duda.gif] zdrave i vesele.. Moram li vam reci kako se osjecam nakon TRI GODINE pokusavanja? [sm=smiley36.gif Hvala Bogu, neopisivu srecu osjecam, samo da prodje sve kako treba.. nadam se da ce nam vrijeme proci brzo, ja jedva cekam!!!

Andy_Bec23 -> RE: Trudna sam!!! (30.9.2014 16:35:51)

IZVORNA PORUKA: pinky_cujica

Evo da se i ja ,,prijavim,, [sm=smiley1.gif] Vidim da nas je dosta s terminom u aprilu, moj je 20.4.2015.g. aBd [sm=smiley1.gif] zelim da nam svima trudnoca prodje bez problema, te da docekamo nase [sm=duda.gif] zdrave i vesele.. Moram li vam reci kako se osjecam nakon TRI GODINE pokusavanja? [sm=smiley36.gif Hvala Bogu, neopisivu srecu osjecam, samo da prodje sve kako treba.. nadam se da ce nam vrijeme proci brzo, ja jedva cekam!!!

Draga cestitamna bebacu, zelim ti laganu ugodnu i skolsku trudnocu i zivu i zdravu bebicu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Alica2302 -> RE: Trudna sam!!! (8.10.2014 12:10:46)

Pozz svima ovdje :)

U 8oj sedmici sam trudnoce i jos uvijek sam pomalo zbunjena ali sretna. Malo mi je komplikovana trudnoca jer imala sam kontrakcije jake ali sada se sve evo smirilo.
sve citam ovdje clanke i vidim dosta toga sto tek moram da naucim ali to valjda dolazi vremenom.
Pitanje, sada sam u privatnoj klinci AGRAM kod dr. Aide Ajanovic koja je predivna i veoma sam zadovoljna sa njom :) ali me interesuje da li se moram javiti u neku drzavnu kliniku, ginek i sl???? Vjezbe za trudnice gdje sta kad??? I jos mnogo toga da pitam ali polako da ne zatrpavam ovdje sve :)

[sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Trudna sam!!! (8.10.2014 23:54:23)

IZVORNA PORUKA: Alica2302

U 8oj sedmici sam trudnoce i jos uvijek sam pomalo zbunjena ali sretna. Malo mi je komplikovana trudnoca jer imala sam kontrakcije jake ali sada se sve evo smirilo.
sve citam ovdje clanke i vidim dosta toga sto tek moram da naucim ali to valjda dolazi vremenom.
Pitanje, sada sam u privatnoj klinci AGRAM kod dr. Aide Ajanovic koja je predivna i veoma sam zadovoljna sa njom :) ali me interesuje da li se moram javiti u neku drzavnu kliniku, ginek i sl???? Vjezbe za trudnice gdje sta kad??? I jos mnogo toga da pitam ali polako da ne zatrpavam ovdje sve :)

[sm=smiley36.gif]

Cestitke :)
Ja sam trudnocu isto vodila kod Aide Ajanovic Suljic u Agramu, ppozivno iskstvo, jako detaljna i dobra mlada dr :)
Sve do kraja 8 mj trudnoce. Tada sam presla na Jezero.
Inace sam strani drzavljanin.
U prvoj trudnoci sam isla na te vjezbe za trudnice, DZ na Otoci. drugoj nisam. Raspitaj se za termine, fino je otici na te vjezbice, svasta se nauci.

Alica2302 -> RE: Trudna sam!!! (9.10.2014 8:45:35)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: Alica2302

[sm=smiley36.gif]

Cestitke :)
Ja sam trudnocu isto vodila kod Aide Ajanovic Suljic u Agramu, ppozivno iskstvo, jako detaljna i dobra mlada dr :)
Sve do kraja 8 mj trudnoce. Tada sam presla na Jezero.
Inace sam strani drzavljanin.
U prvoj trudnoci sam isla na te vjezbe za trudnice, DZ na Otoci. drugoj nisam. Raspitaj se za termine, fino je otici na te vjezbice, svasta se nauci.

Dobro jutro :)

Hvala ti za odgovor :) da Aida je divna, detaljna i uvijek spremna za odgovor sto je veoma dobro ... raspitacu se za te vjezbe obavezno. od koje sedmice se krece sa tim vjezbama? Cula sam da ima negdje i na Alipasinom ali ne znam gdje..saznacu vec

mimashish -> RE: Trudna sam!!! (31.10.2014 21:49:07)

Danas sam saznala da sam trudna ! :)

Jos sam u soku ali jedva cekam da vidim gdje ce ovaj put da me vodi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Disa100 -> RE: Trudna sam!!! (2.1.2015 17:58:39)

Zdravo...Zadnju m sam imala 28.10. Primjetila sam kako mi kasni,uradila sam test. Naravno bio je pozitivan . Moje emocije nisu izostale. Nedavno sam bila kod ginekologa..Rekao mi je da sam trudna 9 tjedana,ali da se za tako veliku trudnocu ne vidi plod.Svekrva mi je rekla da je i njoj tako pogrijesio,rekao joj je da uopste nije trudna... pff [sm=zmeden.gif]

mala curica -> RE: Trudna sam!!! (2.1.2015 18:03:35)

Ne moguce da se plod ne vidi.Odi ti jos jednom dok na uz.
Sta ti je taj rekao da opet dodjes?

Disa100 -> RE: Trudna sam!!! (2.1.2015 18:07:59)

Znam i ja sam bila zbunjena,kaze osjeti se kako nesto "bucka",i kako mi je sekret tamna,pa mi mogla krenut i [sm=hudicek1.gif] ,al istrazivala sam to je bio onaj smedji iscjedak... A dao mi je uputnicu da idem vaditi nalaze.. Morat cu promijeniti ginekologa apsolutno...

mala curica -> RE: Trudna sam!!! (2.1.2015 18:18:00)

Odi ti negdje privatno na uz,da si mirna.
A svakako mijenjaj gin i najbolje ti je trazi da uradis betu iz krvi.
Malo mi nelogicno 9-ta sedmica da se nista ne vidi.[sm=zmeden.gif]

Disa100 -> RE: Trudna sam!!! (2.1.2015 18:22:25)

Budem,sve me ovo smori.. Znam da sam [sm=nosecka.gif] Nkada mi nije toliko izostala [sm=hudicek1.gif] . A za preomjenu ginekologa su me vec savjetovali... I prije sam posjecivala ovaj forum,al nisam citala nista slicno..[sm=smiley1.gif]

mala curica -> RE: Trudna sam!!! (2.1.2015 18:32:13)

Promijenis gin i vidjet cea da ce sve biti u redu.Nema sanse da kasni to je [sm=nosecka.gif]

Zelim ti ugodno druzenje na RR forumu i posjeti temu gdje pisemo mi trudnice(Razgovori u ocekivanju beba Januar)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>