grozđe -> RE: Trudna sam!!! (4.10.2013 14:36:08)
|
IZVORNA PORUKA: BebeLina Drage moje, kad god se prijavim, odem na drugu temu - trudnoca, spontani, oporavak... Nadam se da cu se na ovom pdf-u zadrzati narednih devet mjeseci. Naime, u maju ove godine sam saznala da sam trudna i uredno sam ovdje to prijavila :) 15 sedmica trudnoce, stomacic i haljinice, a onda missed. Pisala sam o tome i dobila vasu podrsku, kao i upute da sacekam 6 mjeseci pa da opet pokusamo. Medjutim, samo dva mjeseca poslije misseda - ponovo sam trudna. Iako sam zabrinuta, jer nisam dobila nijednu menstruaciju poslije misseda, sretna sam, jer ponovo mogu o necemu da sanjam. Bila sam na pregledu, trudna sam tek tri sedmice :) Ali sve je ok, koliko moze da bude... Znate li neki slican slucaj, da me utjesite i ohrabrite? Znam da sam uranila, ali molim vas ne kritikujte me i ne kvarite mi srecu :)))) Draga moja prvo sve cestitke i abd samo optimisticno i bice sve dobro [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]... iskreno nisam vidjela prije tvoj nick i sve sto ti se dogodilo, ali suosjecam sa tobom jer i sama sam imala missed prosle godine, bas u ovo vrijeme...tako to jednostavno bude i prodje , kao sto sve prodje... treba ici dalje... Ma ko ce da te kritikuje, sve zene jedva cekaju da vide plusic, bar ove sto pisu po forumu... kod mene prvo nije bilo menstruacije 108 dana, ja mislila vise da sam u klimaksu i onda nakon 2.menzesa beboni [sm=smiley1.gif]... evo ga u pupi upravo lupka.... usla sam u 7.mjesec trudnoce... ono sto bih ti ja preporucila je da nadjes dobrog doktora i cesce se kontrolises bar na pocetku..ovako je kod mene bilo... Sretno [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|