RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

Bebica11 -> RE: Trudna sam!!! (10.9.2013 9:21:43)

IZVORNA PORUKA: elmaL

I mi se prijavljujemo, stiže braco ili seka ABD u maju 2014. [sm=bravo.gif]

cestitke i pridruzi nam se na temi Razgovori u ocekivanju bebe[sm=bravo.gif]

Bebica11 -> RE: Trudna sam!!! (10.9.2013 9:22:31)

IZVORNA PORUKA: scarlett

Prijavljujemo se u klub [sm=smiley1.gif]

cestitam[sm=bravo.gif]

niki83 -> RE: Trudna sam!!! (10.9.2013 9:24:53)

Masallah [sm=bravo.gif] bas mi je drago!! [sm=smiley1.gif]
Lijepo cemo se druziti na trudnickim temama..[sm=smiley1.gif]

elmaL -> RE: Trudna sam!!! (10.9.2013 9:28:47)

IZVORNA PORUKA: niki83

Masallah [sm=bravo.gif] bas mi je drago!! [sm=smiley1.gif]
Lijepo cemo se druziti na trudnickim temama..[sm=smiley1.gif]

Radujem se druženju [sm=smiley1.gif]

niki jel i kod tebe druga bebica ?

heni5 -> RE: Trudna sam!!! (10.9.2013 9:29:54)

cestitam svim trudnicama od [sm=smiley27.gif]...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

cimy -> RE: Trudna sam!!! (10.9.2013 11:22:17)

khm![sm=smiley1.gif] evo i mene, prijavljujem se nakon nekog vremena, ponovo!

dandi84 -> RE: Trudna sam!!! (10.9.2013 11:38:40)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cestitke od srca...[sm=smiley1.gif]

Bebica11 -> RE: Trudna sam!!! (10.9.2013 11:40:32)

IZVORNA PORUKA: cimy

khm![sm=smiley1.gif] evo i mene, prijavljujem se nakon nekog vremena, ponovo!

cestitaaaam[sm=bravo.gif]

masaAllah dosta novih trudnica, pridruzite se na temi Razgovori u ocekivanju bebe[sm=bravo.gif]

Mrvica_83 -> RE: Trudna sam!!! (10.9.2013 11:43:41)

Cestitke svim novim Trudnicama !! Mashallah [sm=bravo.gif] Cekamo vas na temi [sm=smiley1.gif]

Calathea -> RE: Trudna sam!!! (11.9.2013 12:05:24)

U ponedeljak sam radila test,onako reda radi,jer mi simptomi pms-a nisu prolazili (nabrekle grudi,ispupcene bradavice,bol u ledjima) i test je pokazao [sm=rozacrtici.gif] nisam mogla da vjerujem,s obzirom da mi je prosle god.dijagnosticiran PCOS (policisticni jajnici)i nikad nisam imala redovno m, odmah sam se narucila ginekologu,al slobodan termin tek u petak,doduse nije to daleko,ali ko ce docekati :D Dan poslije,u utorak novi test sam uradila na prvi jutarnji urin i opet je pokazao [sm=rozacrtici.gif] odmah nakon 10ak sek. Znam da cete mi reci da je to to,ali ja i dalje imam neke strepnje i strah :) btw nisam koristila nikad nikakve lijekove za lijecenje pcos niti kakve hormone...Pozdrav svima

Crnkica -> RE: Trudna sam!!! (11.9.2013 12:09:49)

Pa čestitam draga na trudnoći,sve najbolje [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Mjeseceva Pratilja -> RE: Trudna sam!!! (11.9.2013 12:16:58)

IZVORNA PORUKA: Calathea

U ponedeljak sam radila test,onako reda radi,jer mi simptomi pms-a nisu prolazili (nabrekle grudi,ispupcene bradavice,bol u ledjima) i test je pokazao [sm=rozacrtici.gif] nisam mogla da vjerujem,s obzirom da mi je prosle god.dijagnosticiran PCOS (policisticni jajnici)i nikad nisam imala redovno m, odmah sam se narucila ginekologu,al slobodan termin tek u petak,doduse nije to daleko,ali ko ce docekati :D Dan poslije,u utorak novi test sam uradila na prvi jutarnji urin i opet je pokazao [sm=rozacrtici.gif] odmah nakon 10ak sek. Znam da cete mi reci da je to to,ali ja i dalje imam neke strepnje i strah :) btw nisam koristila nikad nikakve lijekove za lijecenje pcos niti kakve hormone...Pozdrav svima

To je to! [sm=bravo.gif]
Svako dobro aBd. Uzivaj.

Mjeseceva Pratilja -> RE: Trudna sam!!! (11.9.2013 12:18:05)

Najljepse cestitke i zelje svim trudnicama. Ova tema je odmor. [sm=smiley1.gif]

Calathea -> RE: Trudna sam!!! (11.9.2013 12:18:20)

Hvala ti puno,mada sam ja inace u zivotu uvijek bila skepticna kad sam ja u pitanju,mislim 2 pozitivna testa,tko bi jos sumnjao u trudnocu-sem mene naravno :D ali eto jos koji dan i znat cu 100% :) :)

Bebica11 -> RE: Trudna sam!!! (11.9.2013 13:13:59)

IZVORNA PORUKA: Calathea

Hvala ti puno,mada sam ja inace u zivotu uvijek bila skepticna kad sam ja u pitanju,mislim 2 pozitivna testa,tko bi jos sumnjao u trudnocu-sem mene naravno :D ali eto jos koji dan i znat cu 100% :) :)

cestitke, to je to, nemoj se sekirati, i ja sam imala policisticne jajnike prije ove trudnoce, jedan test negativan a drugi pozitivan i evo nas za koji dan aBd u 8mi mj[sm=bravo.gif]

Calathea -> RE: Trudna sam!!! (11.9.2013 13:24:32)

fino je cuti da ima jos primjera, mada eto dosta prije sam citala o tome kako zene sa pcos muku muce godinama,mada nicije tijelo nije isto..vidjet cu aBd u petak,u par momenata kontam ma nije to to,onda se saberem kazem si, pa halo 2 testa [sm=rozacrtici.gif] :D pozdrav i sretno do kraja trudnoce ;)

Tackica. -> RE: Trudna sam!!! (13.9.2013 23:47:36)

Drage moje,
Evo da se i ja tuspasim, frisko saznah [sm=rozacrtici.gif].. Bila sam na ultrazvuku i doktor kaze V/VI sedmica, O Boze, jos ne mogu da vjerujem.. 23 godine, godina dana braka, novi posao, fakultet na pola i .... naprosto ne znam bih li se radovala i plakala :( ... Mada ona mala tackica, mrvica na ultrazvuku...uh koji osjecaj, jel moguce???... Imam milion pitanja, ma milijardu...Ima da vas udavim ovdje :D[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

bebaa -> RE: Trudna sam!!! (13.9.2013 23:51:51)

IZVORNA PORUKA: Tackica.

Drage moje,
Evo da se i ja tuspasim, frisko saznah [sm=rozacrtici.gif].. Bila sam na ultrazvuku i doktor kaze V/VI sedmica, O Boze, jos ne mogu da vjerujem.. 23 godine, godina dana braka, novi posao, fakultet na pola i .... naprosto ne znam bih li se radovala i plakala :( ... Mada ona mala tackica, mrvica na ultrazvuku...uh koji osjecaj, jel moguce???... Imam milion pitanja, ma milijardu...Ima da vas udavim ovdje :D[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

prvo čestitam i neka je sa srećom....samo ti nas davi...zato i jesmo svi tu da se uzajamno pomažemo savjetima i lijepom riječi.......[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

ananas_ze -> RE: Trudna sam!!! (14.9.2013 8:23:36)

iskrene cestitke svim novim[sm=nosecka.gif]
a tackice, tu smo, iskrene cestitke [sm=rozica.gif] nemoj da places, uzivaj [sm=9nebesa.gif]

ananas_ze -> RE: Trudna sam!!! (14.9.2013 8:24:36)

.

Skvo RR -> RE: Trudna sam!!! (19.9.2013 10:22:24)

da cestitam novim trudnicama[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Andy_Bec23 -> RE: Trudna sam!!! (19.9.2013 18:21:00)

IZVORNA PORUKA: Tackica.

Drage moje,

stitke svim novim

Mnoge zene ovdje se bore za tu tockicu i zele ju zarko, isdplaci se duso od radosti , i razgovaraj sa svojim muzicem.... Ja vam cestitam od srca i zelim svu srecu ovog svijeta nek je tackica ziva i zdrava a sve ostalo ce da se sredi

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ananas_ze -> RE: Trudna sam!!! (28.9.2013 9:24:48)

Pingvina je [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif]
iskrene cestitke [sm=sloncek.gif]

MicoTico -> RE: Trudna sam!!! (28.9.2013 9:42:08)

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

Pingvina je [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif]
iskrene cestitke [sm=sloncek.gif]

Ooooo, prekrasna vijest[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Pingvina, želim ti ugodnu trudnoću, lak porod i, što je najvažije, živu, zdravu i srećnu bebicu/bebice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

EEDITH -> RE: Trudna sam!!! (28.9.2013 9:58:32)

čestitke novim trudnicama [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>