RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

manfri -> RE: Trudna sam!!! (4.5.2013 14:55:59)

Leena mila cestitam od srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Zelim ti da trudnocu provedes sa lakocom i uzivanjem i da se aBd lako porodis [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

drage moje mamice zelim vam svima laku i ugodnu trudnocu i da svoje bebice doneset_e na ovaj svijet zdrave sa srecom i veseljem i da vas ovo troje uvijek prate [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

škorpija -> RE: Trudna sam!!! (5.5.2013 19:00:40)

leenaaaaa pa jel fino da me mm obajvještava da si trudna cccccc[sm=smiley36.gif], čestitam draga sve najbolje vam želim[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

maja78 RR -> RE: Trudna sam!!! (5.5.2013 19:09:32)

IZVORNA PORUKA: škorpija

leenaaaaa pa jel fino da me mm obajvještava da si trudna cccccc[sm=smiley36.gif], čestitam draga sve najbolje vam želim[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

ja mislila ti

leona81 -> RE: Trudna sam!!! (5.5.2013 20:12:11)

leena cestitaaaam

škorpija -> RE: Trudna sam!!! (5.5.2013 22:36:51)

e moja majo taj film čini mi se neću još neko vrijeme gledati[sm=smiley24.gif]

Full Moon -> RE: Trudna sam!!! (5.5.2013 22:38:32)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

ja mislila ti

I ja[sm=smiley36.gif]

myb@by -> RE: Trudna sam!!! (5.5.2013 22:38:40)

Svim tudnicama čestitam od srca. Želim im najljepših 9 mjeseci i zdrave [sm=duda.gif]

mala_sa -> RE: Trudna sam!!! (6.5.2013 0:43:50)

Leena draga iskrene cestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bebica11 -> RE: Trudna sam!!! (6.5.2013 4:03:32)

Iskrene cestitke nasoj Leeni, da s hajrom iznese i rodi slatku bebicu aBd[sm=bravo.gif]

Leva -> RE: Trudna sam!!! (6.5.2013 7:35:47)

Cestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

*andjela* -> RE: Trudna sam!!! (6.5.2013 13:14:57)

Leena cestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vila_7 -> RE: Trudna sam!!! (6.5.2013 21:36:59)

Leena [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Da ti trudnoca prodje skolski, porod bude lagan a bebica ziva i zdrava!

Lulu_08 -> RE: Trudna sam!!! (7.5.2013 8:21:21)

Leena od srca ti zelim sve najbolje u trudnoci i aBd zivu i zdravu bebicu, bracu ili seku tvojoj velikoj ljepotici [sm=bravo.gif]

babyline -> RE: Trudna sam!!! (8.5.2013 13:34:00)

Ja sam svoj + ugledala jos par dana prije ocekivane, sad vec kasni 6 dana i to je to. Trudna sam [sm=smiley1.gif]

Sad molim Boga da sve bude u najboljem redu i iscekujem kad cu otici dr. [sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Trudna sam!!! (8.5.2013 13:37:55)

IZVORNA PORUKA: babyline

Ja sam svoj + ugledala jos par dana prije ocekivane, sad vec kasni 6 dana i to je to. Trudna sam [sm=smiley1.gif]

Sad molim Boga da sve bude u najboljem redu i iscekujem kad cu otici dr. [sm=smiley1.gif]

Cestitke[sm=bravo.gif]

veki_aki -> RE: Trudna sam!!! (8.5.2013 13:46:52)

Cestitke trudnicama i skolsku trudnocu zelim![sm=bravo.gif]

Mirela_sa -> RE: Trudna sam!!! (9.5.2013 11:45:35)

Drage moje.. evo da podjelim rekla bih i srecu a i strah:)... Upravo uradila test i pokazale se dvije srtice[sm=duda.gif]... i sretna sam i prestrasena... Imam bebu kod kuce od 13 mjeseci i prva pomisao mi je bila kako cu ja to sve izdržati... tek sam promjenila posao...tu sammjesec i nekako mi sad sve ovo cudno... Da se razumijemo sretna sam planirala sam drugo... ali me je strah hocu li ja to sve moci......

škorpija -> RE: Trudna sam!!! (9.5.2013 11:50:25)

gotovo je sad[sm=smiley36.gif], sretno ne sekiraj se, naravno da ćeš moći, sve se dešava s razlogom[sm=bravo.gif]

Bebica11 -> RE: Trudna sam!!! (9.5.2013 13:48:55)

IZVORNA PORUKA: Mirela_sa

Drage moje.. evo da podjelim rekla bih i srecu a i strah:)... Upravo uradila test i pokazale se dvije srtice[sm=duda.gif]... i sretna sam i prestrasena... Imam bebu kod kuce od 13 mjeseci i prva pomisao mi je bila kako cu ja to sve izdržati... tek sam promjenila posao...tu sammjesec i nekako mi sad sve ovo cudno... Da se razumijemo sretna sam planirala sam drugo... ali me je strah hocu li ja to sve moci......

CESTITAAAAM i ne brini se... i ja sam saznala za T kad je malecka imala 15,5mj, al nesto se ne plasim, polahko s Bozijom pomoci aBd bice to sve oki, a bebe ce skupa odrastati aBd[sm=bravo.gif]

pridruzi nam se na temu Razgovori u ocekivanju bebe[sm=bravo.gif]

babyline cestitke i ovdje[sm=bravo.gif]

cukunukije -> RE: Trudna sam!!! (13.5.2013 10:02:23)

pozz svima...evo i ja sam [sm=nosecka.gif] :Dnakon jednog spontanog,opet je kazu rizicna,ali bit ce to ok ako Bog da...:) cestitam svima i da vam bude sa srecom[sm=smiley1.gif]

dandi84 -> RE: Trudna sam!!! (13.5.2013 23:00:57)

IZVORNA PORUKA: cukunukije

pozz svima...evo i ja sam [sm=nosecka.gif] :Dnakon jednog spontanog,opet je kazu rizicna,ali bit ce to ok ako Bog da...:) cestitam svima i da vam bude sa srecom[sm=smiley1.gif]

Čestitam od srca...Da sve dobro prođe, da uzivas u trudnoći i naravno lak porod ti želim...Čuvaj se sad i uzivaj....

berni -> RE: Trudna sam!!! (14.5.2013 7:44:00)

Pozdrav svima, cestitam zenama koje su [sm=nosecka.gif].

Ja svoje [sm=rozacrtici.gif] prvi put ugledah juce, oboje smo presretni i ja jos uvijek ne vjerujem.
Nisam znala gdje pisati, pa cu ovdje... Zadnju [sm=hudicek1.gif] sam imala 19.4, kad bih trebala na prvi pregled, da li je jos rano?
Kada da uradim betu, i gdje ste je vi radile?
Svaka informacija dobro ce doci.

Svima zelim laku i skolsku [sm=nosecka.gif].

grozđe -> RE: Trudna sam!!! (14.5.2013 10:15:19)

berni i cukunukije Cestitam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Leena -> RE: Trudna sam!!! (14.5.2013 11:39:53)

IZVORNA PORUKA: berni

Pozdrav svima, cestitam zenama koje su [sm=nosecka.gif].

Ja svoje [sm=rozacrtici.gif] prvi put ugledah juce, oboje smo presretni i ja jos uvijek ne vjerujem.
Nisam znala gdje pisati, pa cu ovdje... Zadnju [sm=hudicek1.gif] sam imala 19.4, kad bih trebala na prvi pregled, da li je jos rano?
Kada da uradim betu, i gdje ste je vi radile?
Svaka informacija dobro ce doci.

Svima zelim laku i skolsku [sm=nosecka.gif].

Mila, cestitam i ovdje! Ne trebas raditi betu kada ti je test pokazao da s trudna.
Ja sam na pregled prvi isla odmah sa 5 sedmica (u prvoj trudnoci i ranije, ali sam imala jake bolove). Sa 5 sedmica ti moze vidjeti samo gestacijsku, ako sacekas malo i odes sa 7 sedmica, onda mozes cuti i srculence aBd, pa kako ti je draze, u svakom slucaju sretno

berni -> RE: Trudna sam!!! (14.5.2013 18:14:19)

hvala ti Leena puno...
narucila sam se tek 20.6 a kako je krenulo do tad cu da spavam...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>