RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

dandi84 -> RE: Trudna sam!!! (24.4.2013 14:22:54)

Jaculi čestitam od srca...Želim ti uspješnu trudnoću i lak porod aBd...Nemoj se sikirati nista, budi srena, vesela, razdragana, šetaj, opusti se i uživaj u posebnim danima za svaku ženu....[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Selma123 sve naj naj naj od srca...Ugodnu trudnoću i lak porod ti želim....[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

manfri -> RE: Trudna sam!!! (24.4.2013 14:23:24)

Drage moje buduce mamice - trudnice od srca vam svima cestitam , zelim vam bezbriznih 9 mjeseci i zive i zdrave bebice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

elkina_mala -> RE: Trudna sam!!! (25.4.2013 23:03:14)

Da se i mi prijavimo :)
[sm=rozacrtici.gif]

Iako na uz se nije vidjelo (dvije sedmice nakon zaceca) 4 testa,i beta su potvrdili :)

[sm=nosecka.gif]

Amela86 -> RE: Trudna sam!!! (25.4.2013 23:08:49)

Izvinite sto upadam , nije bas mozda tema prikladna ali pisala sam na drugoj temi pa samo prekopirala post . molim vas dajte mi svoje misljenje .

Pozdrav svima, moja je trebala doci u utorak , pa nista , kontam ajde dan gore-dole doci ce u srijedu , necu da si dajem laznu nadu . I nista . Pocinjem vjerovati da sam napokon docekala i taj dan . Jucer sam samo na papiru vidjela neku blago rozu sluz jako malo i to je to . Danas sasvim slucajno skocim s visine nekih pola metra- 60 cm i automatski protekla . Da li je moguce da je nesto bilo i da sam zeznula svojom nepaznjom ili je to samo slucajno u tom trenutku procurilo .? Uzasno mi je krivo . Jeli mogice da se bilo " uhvatilo " ? Izvinite ako je sve ovo glupo ali se grozno osjecam .

Alma_27 -> RE: Trudna sam!!! (26.4.2013 9:04:23)

IZVORNA PORUKA: Amela86

Izvinite sto upadam , nije bas mozda tema prikladna ali pisala sam na drugoj temi pa samo prekopirala post . molim vas dajte mi svoje misljenje .

Pozdrav svima, moja je trebala doci u utorak , pa nista , kontam ajde dan gore-dole doci ce u srijedu , necu da si dajem laznu nadu . I nista . Pocinjem vjerovati da sam napokon docekala i taj dan . Jucer sam samo na papiru vidjela neku blago rozu sluz jako malo i to je to . Danas sasvim slucajno skocim s visine nekih pola metra- 60 cm i automatski protekla . Da li je moguce da je nesto bilo i da sam zeznula svojom nepaznjom ili je to samo slucajno u tom trenutku procurilo .? Uzasno mi je krivo . Jeli mogice da se bilo " uhvatilo " ? Izvinite ako je sve ovo glupo ali se grozno osjecam .

ne vjerujem da je to

Bebica11 -> RE: Trudna sam!!! (2.5.2013 20:13:18)

DA ne zachattavam temu Trudnicka lista, cestitke i ovdje nasoj Sandrich da nam dobije jos jednu slatku bebicu:*

mala_sa -> RE: Trudna sam!!! (2.5.2013 22:15:49)

Sandrich iskrene cestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lulu_08 -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 8:27:40)

Ooooooo pa cestitam Sandriiich [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

klemzi -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 13:02:10)

Čestitke svim novim trudnicama...uživajte narednih 9 mjeseci i na svijet donesite žive i zdrave bebare [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Leena -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 18:25:32)

Eh... Ne mogu da vjerujem jos uvijek, ali danas i ja ugledah [sm=rozacrtici.gif]!
Prvo sam htjela sutjeti dok doktor ne potvrdi, ali ne mogu, moram s vama podijeliti[sm=jezicek.gif]

canim -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 18:27:13)

Leena iskrene cestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

marinčii -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 18:28:14)

leena čestitam baš mi je drago,abd da sve prođe uredu i da rodiš živu i zdravu bebicu[sm=bravo.gif]

Medi_87 -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 18:28:35)

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
IZVORNA PORUKA: Leena

Eh... Ne mogu da vjerujem jos uvijek, ali danas i ja ugledah [sm=rozacrtici.gif]!
Prvo sam htjela sutjeti dok doktor ne potvrdi, ali ne mogu, moram s vama podijeliti[sm=jezicek.gif]

[sm=sloncek.gif][sm=smiley27.gif] Cestitam mila [sm=bravo.gif]

Leena -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 18:29:27)

Hvala vam, drage moje!

grozđe -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 18:35:29)

Leena [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...Sve najbolje ...

I love youu -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 18:39:13)

Leena draga od srca cestitke.Ljubimooo te nas dvije;)))

ananas_ze -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 18:44:23)

cestitam od srca!

emi7908 -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 18:44:57)

Čestitam drage trudnice ... želim vam ugodnu i laku trudnoću [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Mya_81 RR -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 18:54:47)

Leena [sm=bravo.gif]
Čestitke i ostalim trudnicama! Da vas prati laganih 9 mjeseci [sm=bravo.gif]

tekja -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 19:10:01)

Bravo cure[sm=bravo.gif]

Zelim vam laku trudnocu i divne, malene, zdrave, mirisljave bebice[sm=9nebesa.gif]

Leena[sm=smiley31.gif]

Galicia -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 19:18:17)

Bas me sreca obuzme svaki put kad procitam za nove trudnoce.
Kao da sam i ja trudna.

Cestitke, sve naj naj.

jasmin -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 19:22:08)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Čestitam!!!

melin -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 19:27:00)

cestitamo i mi svim novim trudnicama
[sm=duda.gif]

lady_bubamara -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 20:01:03)

čestitam [sm=bravo.gif]

Hanady RR -> RE: Trudna sam!!! (3.5.2013 20:09:48)

čestitam draga....
želim ti ugodnih i laganih 9 mjeseci...[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>