RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

Mirkica -> RE: Trudna sam!!! (21.3.2013 9:46:36)

cestitam svim trudnicama

KLEMEZI tebi posbeno cestitam dugo ovaku lijepu vijest nisam cula da nam rodis zivu i zdravu bebacu , AMIN a hoces insallah [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Leva -> RE: Trudna sam!!! (21.3.2013 19:36:36)

Evo i mene na ovoj temi iako sam mislila da necu svratiti u ovom stoljecu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Nakon ''samo'' 6,5 godina pokusavanja, 5 inseminacija i 4 vantjelesne oplodnje uspjela sam zatrudniti [sm=smiley1.gif] U 6.sam sedmici i cekamo blizance aBd [sm=smiley1.gif]
Klemzika drug jos jednom ti plaho cestitam [sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Trudna sam!!! (21.3.2013 19:38:53)

Leva , od srca ti čestitam!Želim ti ugodnu trudnoću, lak porod i , što je najvažnije, zdravu i srećnu dječicu!
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

koka i po -> RE: Trudna sam!!! (21.3.2013 19:41:41)

IZVORNA PORUKA: Leva

Evo i mene na ovoj temi iako sam mislila da necu svratiti u ovom stoljecu [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Nakon ''samo'' 6,5 godina pokusavanja, 5 inseminacija i 4 vantjelesne oplodnje uspjela sam zatrudniti [sm=smiley1.gif] U 6.sam sedmici i cekamo blizance aBd [sm=smiley1.gif]

sva sam se najezila.
znam tvoju pricu.
da ti dragi Allah dadne dovoljno snage da izdrzis do kraja i da tvoj zivot konacno dobije svjetlije boje.Amin.iz mojih usta u Bozije usi.
sretno[sm=rozica.gif]

Mirkica -> RE: Trudna sam!!! (21.3.2013 19:52:32)

ZENE DRAGE koja radost [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bas bas mi ej drago

cuvaj se da bude sve kako treba da se rode ziva i zdrava djecica da vas dragi BOg cuva jupiiiiiiiiiiiiiiiii
bas ste me ti i klemezi obradovale i s BOzijom pomoci da ugledamo RR ljepotane [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ananas_ze -> RE: Trudna sam!!! (21.3.2013 19:54:10)

zelim ti najdivnijih [sm=9nebesa.gif] da aBd budete zajedno sa tm zivi, zdravi i beskrajno sretni! [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

ajla86 -> RE: Trudna sam!!! (21.3.2013 19:54:48)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
divne vjesti...klemzi,leva.,,..da Allah dragi obraduje sve zene ovog svjeta......leva zelim ti sve od srca najljepse u tih preostalih 34 sedmice sa svojim mrvicama.....da rodis sebi zivu i zdravu djecicu.....ovih dana divne vjesti....

SdZ -> RE: Trudna sam!!! (21.3.2013 19:56:00)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bas mi je drago. Da na ovaj sareni svijet doneses zdrave i vesele bebice, ako Bog da.

smajli80 -> RE: Trudna sam!!! (21.3.2013 20:00:07)

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]Ovih dana samo divne vjesti[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]nek ti je sa srećom.Od srca ti želim sve najbolje,laku trudnoću i da napokon rodiš svoje bebice[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]

Mrvica_83 -> RE: Trudna sam!!! (21.3.2013 20:09:07)

Leva draga [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Od srca ti zelim da trudnoca prodje u najboljem redu i da nakon divnih 9 mjeseci u narucje dobijes svoje bebice , zdrave i prekrasne [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Thana85 -> RE: Trudna sam!!! (21.3.2013 20:11:53)

Leva ČESTITAM,sav tvoj trud se isplatio,svaka čast mila [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

škorpija -> RE: Trudna sam!!! (21.3.2013 20:21:33)

Leva cula sam vec i prije da si trudna , novinari sve znaju[sm=smiley36.gif], cestitam, sve najbolje ti zelim,
Klemzi sretno i cestitam[sm=bravo.gif]

Galicia -> RE: Trudna sam!!! (21.3.2013 20:39:12)

Leva, Klemzi, ja sam pre pre presretna za vas.

Da sve izadje kako treba, i da bebice usrece svoje mamice, i obrnuto. [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (21.3.2013 21:19:02)

[Sadržaj poruke je obrisan]

vila_7 -> RE: Trudna sam!!! (21.3.2013 21:52:37)

ma svaka rijec je suvisna- sva sam se najezila! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

tajcika -> RE: Trudna sam!!! (22.3.2013 9:03:43)

Leva draga cestitam od srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

EEDITH -> RE: Trudna sam!!! (22.3.2013 9:28:41)

Drage naše trudnice,iskrene čestitke od [sm=smiley27.gif]
želim vam laganu trudnoću i žive i zdrave bebice,
uživajte
leva,klemzi ,amela [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

reallove -> RE: Trudna sam!!! (22.3.2013 10:06:05)

iskrene cestitke[sm=bravo.gif]

Lady26 -> RE: Trudna sam!!! (22.3.2013 10:14:33)

Leva i Klemzi....cestitam vam drage moje od srca [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] (radosnice), da sve prodje u najboljem redu, zelim vam urednu i laganu trudnocu i aBd zdrave i vesele bebice [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozica.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozica.gif[/image]

veki_aki -> RE: Trudna sam!!! (22.3.2013 10:30:42)

Od srca cestitam novim trudnicam,citala sam vase price i bas mi je drago[sm=bravo.gif] Da vam bude lagana trudnoca i da dobijete zdrave, vesele bebice![sm=sloncek.gif][sm=rozica.gif]

Nedi -> RE: Trudna sam!!! (22.3.2013 10:32:05)

I ovdje cestitam nasim trudnicama i zelim i m sve naj naj naj naj naj naj naj[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

canim -> RE: Trudna sam!!! (22.3.2013 10:32:07)

Leva iskrene cestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Nedi -> RE: Trudna sam!!! (22.3.2013 10:32:53)

Ah zaboravih...i mi smo trudni 11 sedmica[sm=smiley1.gif]

Nakon samo 4 godinice cekanja[sm=smiley1.gif]

Lady26 -> RE: Trudna sam!!! (22.3.2013 10:34:02)

IZVORNA PORUKA: Nedi

Ah zaboravih...i mi smo trudni 11 sedmica[sm=smiley1.gif]

Nakon samo 4 godinice cekanja[sm=smiley1.gif]

Masallah [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/love.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/love.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/love.gif[/image]

mamine oci -> RE: Trudna sam!!! (22.3.2013 11:36:55)

Levi,klemzi,pjenica mala,Nedi,amela2208,i da ne nabrajam svim sadasnjim i buducim trudnicama ,ugodnu trudnocu i zdrave bebice od srca zelim[sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>