RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

reallove -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 18:01:21)

Amela,mila,cestitke i ovdje...

Klemziiiiiiiiiiiiii mila,kako mi je drago..masallah...sve najbolje,od srca :*

Amam -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 18:18:27)

Klemzikooo milaaa,elhamdulillah,bas,ali bas sam se obradovala [sm=bravo.gif].
Naravno i ostalim trudnicama zelim prekrasnih [sm=9nebesa.gif] i zdrave i zive zamotuljke...

MicoTico -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 18:28:30)

Svim trudnicama čestitke!

Posebno mi drago za klemzi[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Želim vam ugodnu trudnoću , lak porod i , što je najvažnije, zdrave i sretne bebice![sm=rozica.gif]

teacher75 -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 18:29:44)

klemzi, divnooooo, tako mi je drago[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]zelim ti da sve super prodje i da rodis divnu bebicu[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Mya_81 RR -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 18:40:43)

Pa, imamo pravi RR baby boom [sm=bravo.gif]
Iskrene čestitke svim našim trudnicama!

minja_ -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 18:41:10)

Drage mile nove trudnice, zelim vam 9 spokojnih, mirnih mjeseci, provedenih u najljepsoj dokolici i lijepom raspolozenju i da nam na svijet donesete nove rr bebe najlaganijim i najugodnijim porodom koji je RR ikad vidjela[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]

klemzi -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 19:02:35)

Hvala vam drage moje...rasplakale ste me [sm=smiley19.gif] Dočekah i ja, hvala Gospodaru!
Samo da sve prođe u najboljem redu...i da sve rodimo žive i zdrave bebare [sm=bravo.gif]
Amin!

koka i po -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 19:03:46)

a kako tek ti nas rasplaka klemzika moja[sm=smiley31.gif]

Medić* -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 19:10:11)

IZVORNA PORUKA: klemzi

Hvala vam drage moje...rasplakale ste me [sm=smiley19.gif] Dočekah i ja, hvala Gospodaru!
Samo da sve prođe u najboljem redu...i da sve rodimo žive i zdrave bebare [sm=bravo.gif]
Amin!

Mashalah duso moja. Hvala dragom Bogu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Zelim ti ugodnu i lijepu trudnocu i jednu prekrasnu bebu kakvu i zasluzujete [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Ljubim te i cuvaj mi se [sm=smiley31.gif]

vila_7 -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 19:31:04)

klemzi ma presretna sam zbog tebe...popravi mi dan [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

Zelim ti skolsku trudnocu, lagan porod i zdravu i zivu bebicu! [sm=smiley27.gif]

ananas_ze -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 19:42:27)

ja sam klemzi cekala da se javis, neopisivo mi je drago zbog tebe i tm, neki dan pomislih kako cu ti cestitati aBd, najdivnijih [sm=9nebesa.gif] da nam oboje budete zivi i zdravi aBd, moje dove su vas!
[sm=ribica.gif][sm=sloncek.gif][sm=rozica.gif][sm=sloncek.gif][sm=ribica.gif][sm=rozica.gif]

Blue rose RR -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 20:14:30)

Čestitke trudnicama, i da dočekate prelijepe okice svojih srećica :)

ljiljo -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 20:15:34)

klemzikaa i ovdje da cestitam najljepsih[sm=9nebesa.gif], porod za pozeliti i zdravu bebicu ti zelim od srca, hvala dragom Bogu kad te je nagradio

Sarah1 -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 20:18:24)

Amin!

Amin Boze,da bude sve hairli i da prodje u najboljem redu. Neka ti Allah dz.s podari skolsku trudnocu i zdravu bebicu.[sm=smiley1.gif]

melin -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 20:42:47)

Cestitke svim buducim mamama,[sm=metulj.gif][sm=metulj.gif] da sve budu zdrave i srecne u zagrljaju svojih roditelja[sm=metulj.gif]

InLove -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 20:43:03)

Amin!

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

lepetetka -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 20:45:59)

amela [sm=bravo.gif] iskrene čestitke [sm=smiley1.gif]
klemzi urednu i lijepu trudnoću ti želim od srca i akoBogda lijepu bebicu [sm=duda.gif] [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=sloncek.gif]

mašallah trudnica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mamaibabo -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 20:54:24)

IZVORNA PORUKA: ljiljo

klemzikaa i ovdje da cestitam najljepsih[sm=9nebesa.gif], porod za pozeliti i zdravu bebicu ti zelim od srca, hvala dragom Bogu kad te je nagradio

cestitke i od mene jupi[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

R&T@ -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 20:56:46)

Gori tema, hvala bogu dragom...

Klemzi,najdraz, sta da ti pisem kad sve znas...

Da,abd, proslavimo rodjenje najocekivanije RR bebare...

Saljem ti punu vrecu zagrljaja...

ljubičica 28 -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 20:59:24)

Amin!

Amin!

Najljepše želje [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

mama_debeljuca -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 21:03:46)

Klemziii, draga....koliko sam se obradovala, nemam riječi da ti opišem!! Grlim te do neba [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Popravila si mi dan.
Želim ti ugodnu trudnoću i lijep lagan porod!

Hanady RR -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 21:05:14)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja poslah sms hanady umjesto Klemzi [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] baš se smutih

al si muštulluk veliki zaslužila...
nisma bila on line i ova vijest mi je golema radost srcu bilaaaaaaaaa...
ne varaćah se u centar više a da jesam na posao bi ti muštuluk donijela...pa pamtim...ovo ne zaboravljam....

Klemziiiii lutko moja...
Allah dž.š zna sve...sretno ti bilo ljepoto da imaš najljepših [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] mjeseci...pa da tetke RR derneke opletu...

mašallah bilo da nam svima nosiće povučete da nam tema trudlica zamre jer su sve na temi u iščeklivanju bebe[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]

Alma_27 -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 21:05:20)

vidim da je neki baby boom na ringeraji [sm=smiley1.gif]

cestitam, trudnice nase! [sm=9nebesa.gif]

mama_debeljuca -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 21:05:42)

IZVORNA PORUKA: amela2208

Veliki pozdrav za sve RR zenice. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Samo da vam javim da sam [sm=rozacrtici.gif]

Hej ameliceeee, čestitam i tebi, najljepših 9 mjeseci ti želim i lijep porod, ljubim malu Saru [sm=smiley27.gif]

SdZ -> RE: Trudna sam!!! (20.3.2013 21:15:08)

Draga, najdraza Klemzi, presretna sam zbog tebe. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Da dragi Allah da rodis jednu zdravu i veselu bebicu. [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>