leona81
|
beba se uspavljuje dojenjem kad sam ja tu, a ako nisam zaspi u krilu mm, svekrve ili moje mame, ili izadju na terasu malo i ona zaspi vani dakle moze zaspati bez mene...nocu se javlja krizni period i sumnjam da bi mogla zaspati bez mene mm je probao ali nema sanse...probali smo i da joj damo caj ili vodu nocu nema sanse, probali smo i metodu staviti je u krevet, izaci, vratiti se utjesiti pa ponovo izaci...nema sanse plakala bi vjecno sa sve jacim intenzitetom...sinoc je zaspala 15 do 1, pa se probudila u pola 2, pa u 5 pa u 8 i 10 konacno...jela je super, bila je vani sat vremena, spavala je 2 puta jednom prije podne i jednom popodne - kad je bila vani u kolicima i to kratko...kupali smo je i napravili mir 2 sata prije spavanja da bi otisla bar do 11 da spava...nema sanse, muka nam je vise, a mm mi i ne moze vise pomoci jer stalno radi, a ja imam sutra ispit koji nisam mogla da spremim zbog svega ovoga, najgore je sto pomaka nema...