Suzana
|
IZVORNA PORUKA: boogy woogy IZVORNA PORUKA: Maida28 Ma nema nista od te ljubavi. Sioc se probudio oko pola 3 i uzme ga MM, on je tako plako, i kako place kroz plac mama-mama-mama, meni se dusa kida. Kad sam ga ja uzela, odma prestao plakati i mazi me po licu rukama i smije se, bas kao da pokazuje da je to i trazio. Ja ga stavim kraj sebe i pocne da doji, i onda nekad prestane, uspravi se, sjedne, pocne se smijat i padne na mene i pocne se mrljat. Inace se tako mazimo. Tako da sam rekla da cu pustit, pa nece se budit do skole valjda. A jutros kad smo ustali vidim jos jedna dvojka izasla. Ista, identicna stvar je i sa mojim Salahudinom. Zato i ne planiram mu siku (njegovu jedinu utjehu) oduzimati dok mu svi zubici ne izrastu. Sve isto i kod nas, nemam sada vremena da vam pišem kako je na moru Makić plakao kada bi se treći put probudio da doji (to nije dojenje, to je glodanje sike zbog zubića) i kad bi ga uzeo MM, golgota, plač, vriska mama mama mama, i onda se umiri jer ga MM nina, baca i smiri se... Slažem se da je lakše prebroditi rast zubića uz siku, ali ja više nemam kuveta... Kao što rekoh.. javiću vam se na onoj temi, ali mi je i dalje prisutna velika briga oko odbijanja koje treba da uslijedi...................