gvendolina -> RE: Kuhanje i hrana na moru (18.8.2012 12:57:59)
|
IZVORNA PORUKA: škorpija pa žene dajte neki prijedloš šta da kuhamo na mori, mi živimo od jaja, hrenovki i argete, ujutro bijela kafa, džem i maslac, abc sirddfgred i mi isto tako na moru zivimo od namaza,ali imenjak je jako izbirljiv na hrani pa ja i da ponesem nesto skuhano on ne bi jeo,tipa punjene paprike i co[sm=smiley13.gif] za dorucak jaja,salama,virsle,riba,mlijecni proizvodi za rucak cemo prije svega ponijeti kecap,pa sve ostalo moze s tim,trenutno je lud za kecapom[sm=smiley29.gif][sm=smiley36.gif] nane i dedo ce nas opskrbiti domacim povrcem i vocem iz baste[sm=bravo.gif] a pravimo uglavnom tjesteninu i pire sa nekim sosom, piletinu kupimo tamo i pravimo supicu.mozda jedino napraviti prije polaska pitu ili kiflice da imamo za put i prvi dan za rucak. mislila sam mozda i za picu pripremiti,jer to A voli jesti. mani je najgore smisliti sta ce on jesti nego sve ostalo,peglativan je kuci oko hrane a ne na moru kada je ogranicen izbor.[sm=smiley13.gif] a probala sam par puta pire iz kesice nije tako los kada se naviknes,a nikada ga nisam jela samog vec sa nekim sosom tako da se i ne osjeti smek previse ...a gotovi sos barilla meni je fenomenalan[sm=bravo.gif]
|
|
|
|