Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
u pizza tavi..inače..u njoj palačinke..pizza..teletina..piletina..krompir..ma čitav show
ovo je moja mama htjela nositi al smo je odgovorili
e ja nisam usjela ispeci picu u toj tavi..jednom probala i katastrofa..kako tvam to uspije? jel bitno duboka ili plitka tava? meni je ona najbolja za meso ili ribu
u pizza tavi..inače..u njoj palačinke..pizza..teletina..piletina..krompir..ma čitav show
e ja nisam usjela ispeci picu u toj tavi..jednom probala i katastrofa..kako tvam to uspije? jel bitno duboka ili plitka tava? meni je ona najbolja za meso ili ribu
a što nisi uspjela? tijesto zamijesiš kao i obično, pouljiš tavu i ubaciš tijesto, rukama tijesto s kraja na kraj razviješ i onda mećeš sastojke kad se ispeče, (bacaš pogled, ja dignem viljuškom picu pa pogledam jel odozdo pečena) izvadiš iz tave i isječeš picu na dasci i bude ok
Mi smo ove godine od susja ponijeli dvije tepsije, pretis lonac i mikser , sve ostalo smo imali u apartmanima, cak i masinu za ves pa smo morali nositi detrdjent i omeksivac i prali smo posteljinu svaki 3 dan, sreca nasa nismo morali peglati jer smo lijepo slozili kad se osusio
djoisa vjerovatno si previse pojacala, pa ti je bila ko drvo odozdo a ziva odozdo, tako se meni desilo fol je u umjerenoj temperaturi i tankom tijestu
ne znam peklo se i peklo..odozdo izgorilo gore prijesno..uglavnom jednom probala i nikad vise..onaj poklopac nidje veze ne moze se ni ugrijati do pecenja..kod mene je tava plitka mozda zbog toga
Zeznula si se
Stavis u nju pola pileta,koju papriku,krompira,glavica luka , odozgo na sitno isjecem jedan paradajz naravno sve to mora biti Made in BiH i za pola sata pravi damski rucak
djoisa vjerovatno si previse pojacala, pa ti je bila ko drvo odozdo a ziva odozdo, tako se meni desilo fol je u umjerenoj temperaturi i tankom tijestu
ne znam peklo se i peklo..odozdo izgorilo gore prijesno..uglavnom jednom probala i nikad vise..onaj poklopac nidje veze ne moze se ni ugrijati do pecenja..kod mene je tava plitka mozda zbog toga
Ni meni nikad nije uspjela pizza u toj tavi a sve ostalo je odlicno..Nekako mi bude sasusena i tvrda
Ni meni nikad nije uspjela pizza u toj tavi a sve ostalo je odlicno..Nekako mi bude sasusena i tvrda
žene tanje tjesto mora biti za ovu tavu... i manja temperatura a ne na naja�u....
a kod mene je tjesto jednostavno... za ovu veliku tavu ... 320 gr brašna 10 gr germe 2 kašike maslinovog ulja soli po želji malo šećera radi germe i 250 ml tople vode... da osdtoji pola sata i od te mjere dvije pice naparvim u ovoj većoj tavi.
eh u tjesto sma počela stavljati i origano...to je novina al u biti ti je to
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Jesam li ja jedina kojoj se pizza iz tog pekača ne svidja
Nema ništa dok je ne ispečem u rerni pa bude hrskava taman kako volim...uhhhhh...
nisi ja jednom probala i ne valja mi meni najbolja bude u onoj kak da kazem boze kak se zove , tepsiji sto dodje u rerni cetvrtasta nije duboka tanka eh nikad bolja ne bude
e pa moja bude hrskava
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
A, ja najviše volim sa slaninom, a ne može se ona zapeći nikad dovoljno kao u rerni s gornjim grijačem. Nama pizza pekaš služi za sve osim za pizzu
e sad.... ne mogu ti svajet dat...jesi neka...što me izradi